Marley Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια. εχω ενα laptop hp κοντα στα 2,5 χρονια κ εδω κ λιγες βδομαδες κολλαει ελεεϊνα κυριως σε αρχεια βιντεο (ταινιες) που εχω μεσα και στο youtube το οποιο κολλαει η εικονα συνεχως αλλα ο ηχος παιζει κανονικα.... επισης ζεματαει σαν ματι κουζινας οταν το ακουμπαω απο κατω παρολο που τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα... φορματ του εκανα προσφατα οποτε δεν παιζει τετοια "λυση"... τι μπορει να φταιει? να το παω σε κανα μεγαλο καταστημα να το δει κανενας ή ηρθε η ωρα να το αντικαταστησω? το μοντελο ειναι το hp pavilion g6 ευχαριστω προκαταβολικα
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κατέβασε το hw monitor και ανέβασε μια φωτογραφία καθώς και το hard disk sentinel για να δούμε την κατάσταση του σκληρού. Το έχεις καθαρίσει ποτέ?
Marley Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κατέβασε το hw monitor και ανέβασε μια φωτογραφία καθώς και το hard disk sentinel για να δούμε την κατάσταση του σκληρού. Το έχεις καθαρίσει ποτέ? veteranos η 1η προταση μου φαινεται σαν κινεζικα δυστυχως δεν εχω τετοιες γνωσεις για να γινω πιο συγκεκριμενος. αν το εχω καθαρισει τι εννοεις? μονο φορματ του κανω καθε λιγους μηνες απο τοτε που το πηρα τιποτα αλλο
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αυτό που λέω είναι να κατεβάσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μετά να μου τι θερμοκρασίες έχει το μηχάνημα. Για καθάρισμα εννοώ από σκόνες αλλά να φανταστώ όχι.
Marley Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 οχι εσωτερικα δεν το εχω καθαρισει ποτε διοτι δεν ξερω... αν θες πες μου τι πρεπει να κανω με αυτα τα 2 προγραμματακια να τα κατεβασω κ να σου πω. ευχαριστω για το χρονο σου
Jannis64 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια. εχω ενα laptop hp κοντα στα 2,5 χρονια κ εδω κ λιγες βδομαδες κολλαει ελεεϊνα κυριως σε αρχεια βιντεο (ταινιες) που εχω μεσα και στο youtube το οποιο κολλαει η εικονα συνεχως αλλα ο ηχος παιζει κανονικα.... επισης ζεματαει σαν ματι κουζινας οταν το ακουμπαω απο κατω παρολο που τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα... φορματ του εκανα προσφατα οποτε δεν παιζει τετοια "λυση"... τι μπορει να φταιει? να το παω σε κανα μεγαλο καταστημα να το δει κανενας ή ηρθε η ωρα να το αντικαταστησω? το μοντελο ειναι το hp pavilion g6 ευχαριστω προκαταβολικα Φίλε μου Marley, ο τίτλος "Eλεϊνό κόλλημα σε λαπτοπ" είναι όλα τα λεφτά, υποδηλώνοντας την αθλιότητα της κατάστασης στο Laptop. Έλεγξε πόσο φορτισμένος είναι ο επεξεργαστής (πιθανότατα να δουλεύει στο 100%). Αν δεν είναι έτσι κι ο επεξεργαστής δουλεύει κανονικά, τότε η υπερθέρμανση δεν είναι καλό σημάδι. Πιθανόν να έχουν φραγεί οι δίοδοι εξόδου του αέρα από την ψύκτρα του επεξεργαστή, οπότε θέλει καλό εσωτερικό καθάρισμα. Κάνοντας αυτό και ένα σωστό format νομίζω πως θα λυθεί το πρόβλημά σου.
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αυτό που θέλω να κάνεις είναι να κατεβάσεις το hw monitorκαι να το εγκαταστήσεις. Μετά θέλω να το τρέξεις και ν αφού ανοίξει να πατήσεις το κουμπί prt sc στο πληκτρολόγιο. Ύστερα θα πας στην ζωγραφική και θα πατήσεις "επικόλληση" και να αποθηκεύσεις την εικόνα. Μετά θα έρθεις "εδώ" και θα πατήσεις εκεί που λέει "Περισσότερες επιλογές απάντησης" και θα πατήσεις εκεί που λέει "επιλέξτε αρχεία" για να ανεβάσεις την εικόνα.
Marley Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φίλε μου Marley, ο τίτλος "Eλεϊνό κόλλημα σε λαπτοπ" είναι όλα τα λεφτά, υποδηλώνοντας την αθλιότητα της κατάστασης στο Laptop. Έλεγξε πόσο φορτισμένος είναι ο επεξεργαστής (πιθανότατα να δουλεύει στο 100%). Αν δεν είναι έτσι κι ο επεξεργαστής δουλεύει κανονικά, τότε η υπερθέρμανση δεν είναι καλό σημάδι. Πιθανόν να έχουν φραγεί οι δίοδοι εξόδου του αέρα από την ψύκτρα του επεξεργαστή, οπότε θέλει καλό εσωτερικό καθάρισμα. Κάνοντας αυτό και ένα σωστό format νομίζω πως θα λυθεί το πρόβλημά σου. φιλε γιαννη ευχαριστω για την απαντηση σου κ σενα. πως μπορω να ελεγξω το ποσο φορτισμενος ειναι ο επεξεργαστης? και που να το παω να το κανουν καλο εσωτερικο καθαρισμα? το φορματ παντως εχω την εντυπωση οτι το κανω σωστα Αυτό που θέλω να κάνεις είναι να κατεβάσεις το hw monitorκαι να το εγκαταστήσεις. Μετά θέλω να το τρέξεις και ν αφού ανοίξει να πατήσεις το κουμπί prt sc στο πληκτρολόγιο. Ύστερα θα πας στην ζωγραφική και θα πατήσεις "επικόλληση" και να αποθηκεύσεις την εικόνα. Μετά θα έρθεις "εδώ" και θα πατήσεις εκεί που λέει "Περισσότερες επιλογές απάντησης" και θα πατήσεις εκεί που λέει "επιλέξτε αρχεία" για να ανεβάσεις την εικόνα. μαν το παρακανες αυτα ξερω να τα κανω ειπαμε ειμαι ασχετος αλλα οχι κι ετσι χαχαχαχαχαχα λοιπον εκανα screenshot αυτα τα 3 ελπιζω να τα εκανα σωστα κ να μπορεις να με βοηθησεις 1
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 φιλε γιαννη ευχαριστω για την απαντηση σου κ σενα. πως μπορω να ελεγξω το ποσο φορτισμενος ειναι ο επεξεργαστης? και που να το παω να το κανουν καλο εσωτερικο καθαρισμα? το φορματ παντως εχω την εντυπωση οτι το κανω σωστα μαν το παρακανες αυτα ξερω να τα κανω ειπαμε ειμαι ασχετος αλλα οχι κι ετσι χαχαχαχαχαχα λοιπον εκανα screenshot αυτα τα 3 ελπιζω να τα εκανα σωστα κ να μπορεις να με βοηθησεις χαχα οκ Ο σκληρός είναι μια χαρά. Το άλλο δεν είναι το πρόγραμμα που θέλω. Αυτό από κάτω κατέβασε, http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.24-setup.exe
Marley Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 χαχα οκ Ο σκληρός είναι μια χαρά. Το άλλο δεν είναι το πρόγραμμα που θέλω. Αυτό από κάτω κατέβασε, http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.24-setup.exe το κατεβασα
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ωραία. Αυτές τις θερμοκρασίες τις είχε όταν είχε κάποιο βαρύ πρόγραμμα? Αν όχι τότε θέλει οπωσδήποτε άνοιγμα, καθάρισμα και ίσως αλλαγή πάστας.
Marley Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ωραία. Αυτές τις θερμοκρασίες τις είχε όταν είχε κάποιο βαρύ πρόγραμμα? Αν όχι τότε θέλει οπωσδήποτε άνοιγμα, καθάρισμα και ίσως αλλαγή πάστας. οχι δεν εχω ανοιχτο τιποτα σημαντικο. τον μοτζιλα μονο που χρησιμοποιω δεν κανω κατι αλλο ταυτοχρονα πχ παιχνιδια η download.... α ξεχασα να σημειωσω οτι αυτη τη στιγμη εχει 2 εξτρα εξωτερικα ανεμιστηρακια στην βαση του λαπτοπ που το κρυωνουν... χωρις αυτα τα ανεμιστηρακια ζεσταινεται πολυ περισσοτερο κ πολλες φορες σβηνει μονο του για να μην καει μαλλον.... οποτε που καταληγουμε στον καθαρισμο μονο?????
Marley Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ναι, επιγόντως καθάρισμα. ΟΚ, κατι τελευταιο πες μου ακομη. το RegClean pro που μου λεει οτι εντοπιστηκαν 153 σφαλματα μητρωου, πρεπει να κανω γι αυτο?
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν τα εμπιστεύομαι τέτοια προγράμματα. Εγώ στη θέση σου θα το διέγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα