vagelis81 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ειχα ενα κολημα στο pc το μεσημερι και επειδη δοκιμαζα διαφορα να δω τι φταιει ,συνεδεσα τον υπολογιστη με καποια αλλη οθονη,με καλωδιο vga ενω κανονικα ειναι συνδεδεμενος σε αλλη οθονη με hd καλωδιο.Τελικα ο υπολογιστης λειτουργησε αλλα το θεμα ειναι οτι η εικονα στο pc τωρα, ειτε στην επιφανεια εργασιας,ειτε στον mozilla και οπουδηποτε εχει προβλημα.Και για να γινω πιο συγκεκριμενος ειναι σα να εχει πιασει καποιος την εικονα ,να την εχει τραβηξει και παο τις τεσσερις πλευρες,οποτε εγω τωρα χανω αρκετα σε ο,τι κι αν κανω.Για παραδειγμα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας που βρισκοταν οριακα σε οποια δηποτε πλευρα,τωρα φαινονται ισα ισα ,ενω στον mozilla το x κλεισιματος του παραθυρου καθως και ολη εκεινη η πλευρα δε φαινεται καθολου.Το ιδιο συμβαινει φυσικα και με τη γραμμη εναρξης.Ελπιζω να ημουν κατανοητος και να βρεθει μια λυση στο προβλημα μου.Ευχαροιστω!
CheOnWeb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Υπάρχει κουμπί "auto" πάνω στην οθόνη ή στο menu της;
vagelis81 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αδερφε σχεδον μολις δημοσιευσα το θεμα βρηκα τυχαια τη λυση του.Η οθονη που λεω δεν ειναι οθονη υπολογιστη αλλα τηλεοραση στην οποια εχω συνδεσει το pc (samsung 37αρα lcd).Bρηκα λοιπον στο control της ενα κουμπι που εγγραφε "P.SIZE" και πατωντας το 2-3 φορες ,επανηλθε η εικονα στο κανονικο.Ευχαριστω πολυ παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα