Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.

Εδω και κανα μηνα ζαχαρωνω το G pad,αλλα το θεματακι με την μπλε γραμμη μετα απο πολυωρη χρηση που ολοι ξερουμε με κολλαγε.Διαβασα οτι πλεον η LG εβγαλε καινουρια παρτιδα στην οποια το προβλημα εχει λυθει.Ισχυει κατι τετοιο??

Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια πληροφορια.

Δημοσ.

Ετσι ακουγεται. Αλλα εχω δει περιπτωσεις με 3 σειριακο να μην εχει μπλε γραμμη και με σειριακο 4 να εχει. Ισως τελικα ειναι θεμα ρισκου. Εγω παντως που εχω μπλε γραμμη (σειριακο 3) δεν με ενοχλει καθολου. Ισως ειναι πολυ λεπτη σε μενα.

Δημοσ.

Εχω αλλαξει 3 κομματια και το τελευταιο που ηταν και revision Ιανουαριου δεν ειχε κανενα θεμα. Επισης, οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα, τα "παλια" μοντελα ηταν χυμα μεσα στο κουτι ενω τα νεα ειναι μεσα σε σακουλακι.

Δημοσ.

Παιδια εγω το ειχα παρει απο Public φεβρουαριο. Ειναι η σειρα 3 και εχει και την μπλε γραμμη. Βασικα δεν με τρελεναι η μπλε γραμμη αλλα σκεφτομαι να παρω το ρισκω και να εποικινωνησω μαζι του. Τι λετε θα μου το αντικαταστησουνε με καινουριο? Να επικοινωνησω καλυτερα απευθειας με τη  LG παρα με το Public ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Με public μιλα αλλα να εισαι λιγο αυστηρος...Μπορει η συγκεκριμενη γραμμη να μη φαινεται περιεργη σε καποιους αλλα αν σε ενοχλει εσενα πρεπει να απαιτησεις να στο αντικαταστησουν (ή να το στειλουν στην LG).

Δημοσ.

Και αυτό εμφανίζεται μετά από κάποια ώρα λειτουργίας τρέχοντας κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα (ταινίες, παιχνίδια) ή και ακόμα και όταν περιηγείσαι στο περιβάλλον του android?

Δημοσ.

Εμενα μου το κανει πλεον μετα απο κανα 15λεπτο. Ασχετα αν ζεσταθει η οχι θα μου το κανει παντα. Εγω θελω  να μου αντικαταστησουνε με καινουριο και οχι να παει για επισκευη. Εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις οτι γυριζουνε απο επισκευη και ηταν ποιο χαλια απο πριν.

Δημοσ.

Και αυτό εμφανίζεται μετά από κάποια ώρα λειτουργίας τρέχοντας κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα (ταινίες, παιχνίδια) ή και ακόμα και όταν περιηγείσαι στο περιβάλλον του android?

Το προβλημα οφειλεται στη λαθος τοποθετηση του επεξεργαστη και στο οτι η κολλα δεν ειναι τοσο καλης ποιοτητας. Οποτε οταν ο επεξεργαστης ανεβασει θερμοκρασια, αρχιζει και εμφανιζεται η μπλε γραμμη.

Δημοσ.

LG epic fail. Πάνω που έλεγα ότι θα το πάρω γιατί το θεωρώ το κορυφαίο android tablet στην παρούσα φάση, είδα το θέμα με τη μπλε γραμμή.

Πόσο epic fail!

Δημοσ.

LG epic fail. Πάνω που έλεγα ότι θα το πάρω γιατί το θεωρώ το κορυφαίο android tablet στην παρούσα φάση, είδα το θέμα με τη μπλε γραμμή.

Πόσο epic fail!

Το οτι μια παρτίδα του προϊόντος παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα δεν το κάνει κακό τάμπλετ. Παραμένει μια απο τις καλύτερες επιλογές τάμπλετ της αγοράς. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές (αν όχι η καλύτερη) σε επώνυμα 8".

Μετά από αυτό για περισσότερη ισχύ σε 8" πας στα καινούρια Samsung τα οποία είναι σε αρκετά μεγαλύτερη τιμή.

Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει και Google Play edition του συγκεκριμένου tablet.

Απλά είναι σπαστικό να δώσεις τόσα λεφτά και να πάρεις κάτι με "κουσούρι". Θα το είχα αγοράσει πριν κανα μήνα αλλά με πρόλαβε η ΔΕΗ ( :) )και εκ των πραγμάτων έχω τον χρόνο να το ξανασκεφτώ.

Επεξ/σία από yiankap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...