Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ύστερα από ενάμιση χρόνο άσφαλτης λειτουργίας ο δεύτερος αντάπτορας ( http://www.skroutz.gr/s/3155168/TP-L...s-Through.html ) σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί. Δεν ανάβει καν το LED που είναι για Power. Η πρίζα που τον έχω συνδεδεμένο είναι μια χαρά (ακόμα και η πρίζα του αντάπτορα/passthrough λειτουργεί κανονικότατα) και γενικά δεν έχω αλλάξει τίποτε στο configuration του δικτύου. Ακολούθησα και το troubleshooting της εταιρείας αλλά δε βοηθά.
Επίσης δε βρίσκω καμία παρόμοια αναφορά στο διαδίκτυο πέρα από ένα review σε γνωστό κατάστημα του εξωτερικού όπου χρήστης γράφει το εξής: "You might find that one of your adapters suddenly stops working... and this took me hours to work out... what you need to do is install the adapter software (the little disc that came with it), open the software and click the RESET button (having made sure that the adapter is plugged in, turned on, and is attached to your pc by a firewire cable); it should then work again".

Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

το εκανες αυτο που λεει?firewire mallon ennoei ethernet cable.αλλιως αν εχει εγγυηση απλα το πας πισω.μπορει και να εχει χαλασει. το Passthrought οτι δουλευει δεν ξερω αν ειναι σιγουρο σημαδι οτι παιζει το tp link.αλλα το Power δεν θα πρεπε να αναβει ετσι και αλλιως ασχετο με τα αλλα λαμπακια???γιατι αυτος στο Review λεει stop working οχι οτι ολα ειναι σβηστα including power

Δημοσ.

Ευχαριστώ pouline. Όχι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Λες δηλαδη το ότι δουλεύει η πρίζα δε σημαίνει ότι ζει το powerline ε; Τι να πω. Δεν έχω βρει πάντως παρόμοιο πρόβλημα όσο και να εψαξα στο γκουγκλ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ευχαριστώ pouline. Όχι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Λες δηλαδη το ότι δουλεύει η πρίζα δε σημαίνει ότι ζει το powerline ε; Τι να πω. Δεν έχω βρει πάντως παρόμοιο πρόβλημα όσο και να εψαξα στο γκουγκλ.

Sent from my iPhone using Insomnia

δοκιμασε το τυπικα αν και βλεπω να μην το βρισκει καν το powerline.για να μην αναβει το Power μαλλον τα εχει παιξει.ναι μπορει απλα να ειναι bypass κατα καποιο τροπο η πριζα οποτε να παιρνει ρευμα ασχετα με το αν παιρνει ρευμα το υπολοιπο.η μπορει να εχει καει κατι συγκεκριμενο στο κομματι του  Powerline οποτε να αφηνει την πριζα να παιζει ακομα και αν η πριζα ελεγχεται απο κατι.λογικα δεν θα βρεις κατι στο google.αφου αμα καει μια συσκευη ο αλλος δεν θα ανοιξει  θεμα πιθανοτατα γιατι δεν αναβει:P.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...