gotham7878 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Γεια σας. Πως ειναι φτιαγμενα τα site builder οπως το wix και το weebly. Στηριζονται σε καποια πλατφορμα ή 100% custom? Εγω θελω να βρω μια λυση ωστε να φτιαξω ενα τοπικο site και να μπορουν οι επισκεπτες μου να κανουν λογαριασμο, να παιρνουν subdomain που θελουν. Π.χ. Http://pelatis.tositemou.gr και αφου επιλεξουν αναμεσα σε 3-4 templates που θα εχω φτιαξει εγω, να βαζουν τα δικα τους στοιχεια. Λογοτυπο, εικονες, κειμενα κλπ.
geomagas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Γεια σας. Πως ειναι φτιαγμενα τα site builder οπως το wix και το weebly. Στηριζονται σε καποια πλατφορμα ή 100% custom? Εγω θελω να βρω μια λυση ωστε να φτιαξω ενα τοπικο site και να μπορουν οι επισκεπτες μου να κανουν λογαριασμο, να παιρνουν subdomain που θελουν. Π.χ. Http://pelatis.tositemou.gr και αφου επιλεξουν αναμεσα σε 3-4 templates που θα εχω φτιαξει εγω, να βαζουν τα δικα τους στοιχεια. Λογοτυπο, εικονες, κειμενα κλπ. Τσέκαρε WordPress Multisite with Subdomains.
lion2486 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εγω αν ξεκίναγα κάτι τέτοιο θα πήγαινα σε custon υλοποίηση, θα έφτιαχνα vhosts στον apache και θα έστηνα ένα παραμετροποιημένο wordpress με τα θέματα που θέλω.. To Multisite ακούγεται πολύ καλύ αξιοποίηση...
cyclo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Γεια σας. Πως ειναι φτιαγμενα τα site builder οπως το wix και το weebly. Στηριζονται σε καποια πλατφορμα ή 100% custom? Εγω θελω να βρω μια λυση ωστε να φτιαξω ενα τοπικο site και να μπορουν οι επισκεπτες μου να κανουν λογαριασμο, να παιρνουν subdomain που θελουν. Π.χ. Http://pelatis.tositemou.gr και αφου επιλεξουν αναμεσα σε 3-4 templates που θα εχω φτιαξει εγω, να βαζουν τα δικα τους στοιχεια. Λογοτυπο, εικονες, κειμενα κλπ. Έχω ένα τέτοιο μισοτελειωμένο project, το οποίο το παράτησα όταν βγήκε ο ΟΤΕ να πουλάει το yourbusiness.gr Αν νομίζεις ότι έχεις τα φώτα να προωθήσεις κάτι τέτοιο το κουβεντιάζουμε... αν απλά θεωρείς ότι είναι καλή ιδέα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα