Varva7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Παιδιά έχω έναν υπολογιστή ο οποίος τον πατάω να ανοίξει δεν μ δείχνει τίποτα στην οθόνη και κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια κάθε 2 δευτερόλεπτα και δεν ανοίγει.το μπορεί να φταίει ; Sent from my iPhone using Insomnia
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εχεις τιποτα διακοπες ρευματος εκει στην περιοχη σου μηπως ?
Varva7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Έκανε ναι φίλε έβγαλα όμως το τροφοδοτικο και το δοκίμασα σε άλλο PC και δουλεύει κανονικά Sent from my iPhone using Insomnia
ilet1976 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Σίγουρα έχεις πρόβλημα υλικού. Έχω αντιμετωπίσει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις. Μπορεί να είναι δίσκος, τροφοδοτικό, μητρική. Τώρα είδα την απάντησή σου ότι είχες διακοπή. Μπορείς να δείς αν έχεις κανένα φουσκωμένο πυκνωτή στη μητρική;
Varva7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ΟΙ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ. (MIA ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΠΥΚΝΩΤΗΣ= ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ OFF ? )
ilet1976 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Άμα έχεις φουσκωμένο πυκνωτή ναι. Mobo OFF. Το μόνο που μπορώ να προτείνω τώρα είναι έλεγχο δίσκου-μνήμης με Hirens CD αν το γνωρίζεις. Έτσι ώστε να αποκλείσουμε το θέμα προβληματικού hardware.
Varva7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 καταλαβα φΙλε.τΟ ξερω το hirens θα το δοκιμασω ευχαριστώ
ilet1976 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Νασαι καλά. Καλή επιτυχία και εύχομαι να είναι πρόβλημα software και το υλικό σου να είναι οκ.
Bakris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φίλε αφου σου επανεκκινεί κάθε 2 δευτερόλεπτα και δε δείχνει τίποτα στην οθόνη ,αποκλείται η λυση του hirens και όλα αυτα.Αρχικα αποσύνδεσε οτιδήποτε δευτερεύον(σκληρούς,cd/dvd,καρτες ήχου κλπ) Προσπάθησε να παίξεις λίγο με τα modules μνήμης βγάζοντάς τα ένα ένα για να απομονώσεις το πρόβλημα.Μετά δοκίμασε να κάνεις bios reset.Αν τίποτα απ'όλα αυτα δεν πιάσει,βγάλε τελείως τον επεξεργαστη να δείς αν ανάβει η μητρική.
Varva7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Φίλε δοκίμασα να βγάλω σκληρο και κάρτα γραφικών μέχρι και τις ραμ και δεν έδωσε ούτε μπιπ.τιποτα πάλι τα ίδια.εννοεις να βγάλω επεξεργαστή και να δώσω ρεύμα...και να δώ τ ακριβώς ; Τι πρέπει να κάνει ; Πως ξέρω αν έχει θέμα ο επεξεργαστής ή η mobo; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Λοιπον αφου εχεις βεβαιωθεί οτι το τροφοδοτικό λειτουργεί άφησε επανω στο pc μονο κάρτα γραφικών και μνήμη φυσικα (βγάλε δίσκους και cdrom) και κανε ενα reset στο bios βγάζωντας την μπαταρία της μητρικής. Κανε αυτα και πες τι κανει το pc τώρα αν γυρίζουν τα ανεμιστηράκι αν ανάβει αν φαίνεται η μητρικη να παίρνει ρεύμα
Varva7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Φίλε δοκίμασα αυτό που λες και πάλι τα ίδια ανάβει σβήνει.να βγάλω και επεξεργαστή?
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ανάβει σβήνει δεν προλαβαίνει να δώσει σήμα στην οθόνη ε ? Οχι επεξεργαστή μην βγάλεις δεν εχει νόημα ετσι δεν θα ανοίξει ετσι και αλλιως , το επομενο που μου έρχεται ειναι μηπως ειναι motherboard αλλα επειδη μπορει να πρόκεται για καποιο βραχυκήκλωμα η τιποτα τετοιο αν δεν βαριέσαι λύσε και προσπάθησε να το λειτουργήσεις εξω απο το κουτι
ilet1976 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Φίλε μου καλησπέρα. Σήμερα αντιμετώπησα το ίδιο πρόβλημα με σενα σε καινούργιο μηχάνημα. Το πρόβλημα ήταν μητρική. Δυστυχώς θα μάλλον και εσύ μητρική είναι το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα