Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

n1wdgh.jpg

For 12 hours only, to celebrate the addition of the 50 Page Square Hardcover Photo Book to our range, we are discounting it by over 70%. The perfect gift for this Mother's Day.

50 Page Square Hardcover Photo Book £7.00 rrp £29.99 Use Code: MD09

https://www.huggler.com/en/cart?source=mailer

edit/add: 8.40€ + μεταφορικα = 12€ και κατι ψιλα τελικη

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 4
Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά, θα την τσιμπήσω αργότερα γιατί πρέπει να φορτώσω χρήμα στο ΑΤΜ. Έχω πάρει και την προηγούμενη προσφορά τους.

Τέλεια!

Δημοσ.

Έκανε κανεις checkout να μας πει ποσο ειναι τα μεταφορικά για 1 ή/και 2 album;

4 λιρες ειναι το γραφει στο site. αγορασα ενα κουπονακι, ευχαριστω τον TS!!!!

Δημοσ.

Aντιγραφω γιατι... "ξεφευγουν"!

Offer cannot be used in conjunction with any other offer promotion. This offer is only available on 50 page square hardcover photo book voucher. £2.99 p&p will be added at checkout once the voucher is redeemed Offer ends midnight 13th March 2014.

Οποτε να ενημερωθεί με το σωστο ποσό η τιμη του τιτλου γιατι είναι ψιλοχοντροπαραπλανητικη.

Ως προς την προσφορα επειδή κι εμενα το ματι μου αρχικα δελεαστηκε από το "50 σελιδες", λογικα με εξαιρεση το σκληρο εξωφυλλο πρεπει να είναι ιδιο με το 26σελιδο το οποιο είχαμε παρει (αρκετες φορες) πληρωνοντας ΜΟΝΟ τα (επισης 2,99 λιρες) μεταφορικα του. Δηλαδη σαν καθαρη εκτυπωσιμη εκταση τουλάχιστον κατά 33% καλυτερη προσφορα και μαλιστα στο 26σελιδο το χαρτι είναι 300gsm ενώ σε αυτό το 50σελιδο του θεματος το χαρτι είναι 200gsm!!!

Εγω προσωπικα σιγουρα δεν θα το προτιμησω λοιπον, και θα ελεγα ότι οποιος δεν εχει "αναγκη" (γιατι πολλοι αγοράσαμε κουπονάκια τον Αυγουστο με τα μεγαλα photobooks και λιγο μετα παλι με τα μικρα) μαλλον συμφερει να περιμενει.

Δημοσ.

Πηρα 2 και εγω, απλα κατι δεν παει καλα. Δοκιμαστικα πηγα να φτιαξω ενα, και οταν μπαινεις στο αδειο αλμπουμ για να βαλεις φωτογραφιες πανω στην γωνια γραφει 47,κατι λιρες (ενω επρεπε να λεει 29.99)... Δεν ξερω τι συμβαινει. Θα τους στειλω mail.

Δημοσ.

<p>Πηρα 2 και εγω, απλα κατι δεν παει καλα. Δοκιμαστικα πηγα να φτιαξω ενα, και οταν μπαινεις στο αδειο αλμπουμ για να βαλεις φωτογραφιες πανω στην γωνια γραφει 47,κατι λιρες (ενω επρεπε να λεει 29.99)... Δεν ξερω τι συμβαινει. Θα τους στειλω mail.</p>

Μόλις μου απάντησαν, υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα διορθωθεί αύριο. Άρα αν είχατε σκοπό να φτιαξεται άλμπουμ βραδιάτικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...