Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω οτι εχει συζητηθει πολυ και δεν ενδυκνεται να μπει σσδ σε winxp αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως.

Ο κάτοχος. Εχει πολλα προγραμματα και τρεχουν σε χρ

Θα δει διαφορα στο φορτωμα τον χρ και στην λειτουργεια?

Δημοσ.

Διαφορα θα δει και αρκετη μαλιστα, απλα θα εχει περιοσμενη τη δυναμη του ssd. (πχ: δεν εχει trim). Παντως απ' τα 7αρια μπορει να τρεξει αυτα τα προγραμματα που θελει σε compatibility mode. 

Δημοσ.

Ξερω οτι εχει συζητηθει πολυ και δεν ενδυκνεται να μπει σσδ σε winxp αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως.

Σαφώς και θα δει, τόσο στο φόρτωμα τού λειτουργικού, όσο και στη γενικότερη απόκριση τού μηχανήματος. Ναι, στα μεταγενέστερα λειτουργικά, «κάθεται» καλύτερα το σύγχρονο hardware (πόσο δε μάλλον, κάποιο hardware το οποίο δεν είχε καν κυκλοφορήσει, την εποχή των xp), αλλά τα εμφανή πλεονεκτήματα των ssd συγκριτικά με τούς μηχανικούς δίσκους πάντα υπάρχουν. Έχω εδώ κι ένα χρόνο ssd σε μηχάνημα που τρέχει xp και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Έχω εδώ κι ένα χρόνο ssd σε μηχάνημα που τρέχει xp και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Σε πιστευω.

Απλα θελω να ρωτησω,διοτι σε ενα αλλο μηχανημα που ειχα vista,του ειχα βαλει ssd corsair,και λογω ελλειψης Trim,μετα απο 1 βδομαδα χρησης γενικης,ο δισκος γινοταν πολυ αργος.

Επρεπε να κατεβασω το utility της corsair,και να του κανω Optimize μια φορα την βδομαδα,για να λειτουργει,οπως λειτουργει τωρα στο ιδιο μηχανημα ΑΛΛΑ με windows 7 ultimate.

http://www.corsair.com/en-us/blog/2013/may/the-corsair-ssd-toolbox

Mε αυτο το toolbox του εκανα optimize.

Στα xp,δεν συμβαινει κατι τετοιο;

Αν η εταιρεια δεν εχει π.χ ενα τετοιο utility,και εφοσον ΔΕΝ μπορεις να του κανεις defrag,τι γινεται;

Ρωταω γενικα ολους οσους γνωριζουν τι γινεται αν δεν υποστηριζει το λειτουργικο την λειτουργια trim,τι γινεται.

Δημοσ.

Σε πιστευω.

Απλα θελω να ρωτησω,διοτι σε ενα αλλο μηχανημα που ειχα vista,του ειχα βαλει ssd corsair,και λογω ελλειψης Trim,μετα απο 1 βδομαδα χρησης γενικης,ο δισκος γινοταν πολυ αργος.

Επρεπε να κατεβασω το utility της corsair,και να του κανω Optimize μια φορα την βδομαδα,για να λειτουργει,οπως λειτουργει τωρα στο ιδιο μηχανημα ΑΛΛΑ με windows 7 ultimate.

Αν η εταιρεια δεν εχει π.χ ενα τετοιο utility,και εφοσον ΔΕΝ μπορεις να του κανεις defrag,τι γινεται;

Ρωταω γενικα ολους οσους γνωριζουν τι γινεται αν δεν υποστηριζει το λειτουργικο την λειτουργια trim,τι γινεται.

Σαφώς και συμβαίνει στα xp αλλά, για να πω την αλήθεια, προσωπικά δεν είδα τόσο «δραματικές» διαφορές και σίγουρα όχι μετά από μόλις μία εβδομάδα.

Πάντως, επειδή συμπτωματικά κι εγώ corsair ssd έχω στο συγκεκριμένο μηχάνημα, το ίδιο utility χρησιμοποιώ κι εγώ κατά καιρούς (αν π.χ. φτάσουν να μ' «ενοχλούν» οι διαφορές ταχύτητας).

Δημοσ.

Σαφώς και συμβαίνει στα xp αλλά, για να πω την αλήθεια, προσωπικά δεν είδα τόσο «δραματικές» διαφορές και σίγουρα όχι μετά από μόλις μία εβδομάδα.

Πάντως, επειδή συμπτωματικά κι εγώ corsair ssd έχω στο συγκεκριμένο μηχάνημα, το ίδιο utility χρησιμοποιώ κι εγώ κατά καιρούς (αν π.χ. φτάσουν να μ' «ενοχλούν» οι διαφορές ταχύτητας).

Α,οκ.

Γιατι νομιζα οτι εβλεπα "εφιαλτες". ;)

Σχετικα με τις ταχυτητες εννοω.Ελεγα οτι εβαλα ssd για καλυτερα,και μετα απο 1,2 θα σε γελασω βδομαδες κανονικης χρησης,εβλεπα τα windows να σερνωνται.(ναι.σε μενα ηταν εντονο το προβλημα.)

Εκανα Optimize,και ξαφνικα το μηχανημα πετουσε.Μεγαλη διαφορα παντως σε μενα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους,

Μια ερωτηση η kingston εχουν δικο τους toolbox που κανουν optimize στους δισκους τους??

Σε πιστευω.

Δημοσ.

Καλησπερα , τελικα τον αγορασα, θα τον κανω κλονο με το acronis true image 2013

Χρειαζεται τιποτα ρυθμισης να του κανω μετα στα winxp (καποιες αντιστοιχες που ειχα κανει και σε win7) η δεν υποστιριζεται???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...