Προς το περιεχόμενο

Bitdefender Internet Security 2014- 3 PCs / 2 Years- $8.95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκδοση για download απο newegg.com. Η προσφορα ισχυει μεχρι 19/3.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832719124&nm_mc=EMC-IGNEFL031314&cm_mmc=EMC-IGNEFL031314-_-EMC-031314-Index-_-DownloadableSecurityUtilities-_-32719124-L019D

promo code EMCPGWG97

Ο κωδικος ενεργοποιησης ερχεται μεσω email.

Για αγορα με Paypal θα χρειαστει διευθυνση Αμερικης

υ.γ. Πριν λιγο καιρο υπηρχε σε προσφορα η εκδοση Total security (υπαρχει στο forum). Ισως αυτες οι προσφορες ανακυκλωνονται καθε λιγους μηνες.

• Like 1
Δημοσ.

αν εχει κανεις λογαριασμο αμερικα και αγορασει ας δωσει και εμενα 1 κλειδι και θα δωσω την χρηματικη διαφορα που χρειαζετε

Δημοσ.

We apologize that we are not able to authorize payment for your order now.

We encourage you to try again if you feel this message was prompted in error. 

To opt for another payment method and proceed with checkout, 

Ότι και να κάνω το ίδιο μήντμα.. όποιος βγάλει άκρη ας ενημερώσει.. το χρειάζομαι γιατί έλειξε το δικό μου

Δημοσ.

Ρε παιδια σκεφτομουν να εβαζα μια οτι να ναι διευθυνση Αμερικης στο paypal να επαιρνα τον κωδικο στο mail και μετα να τη διεγραφα λετε να ειχα καμια μανουρα μετα;

Δημοσ.

Ρε παιδια σκεφτομουν να εβαζα μια οτι να ναι διευθυνση Αμερικης στο paypal να επαιρνα τον κωδικο στο mail και μετα να τη διεγραφα λετε να ειχα καμια μανουρα μετα;

Αυτό κάνω και εγώ αλλά δεν χρειάζετε να την σβήσεις απλά θα την έχεις στο paypal, εγώ δίνω της microsoft! :devil:

Δημοσ.

Αυτό κάνω και εγώ αλλά δεν χρειάζετε να την σβήσεις απλά θα την έχεις στο paypal, εγώ δίνω της microsoft! :devil:

ναι αλλα λογικα εχεις κανει νεο λογαριασμο με μονο την us διευθυνση,δηλαδη δεν φανταζομαι να θεωρουν λογικο στο paypal να εχεις μια shipping address στην Ελλαδα και μια στην Αμερικη

Δημοσ.

Μόλις το πήρα και εγώ με paypal και με διεύθυνση Αμερικής κανένα πρόβλημα :-)

Το Paypal δεν σου επιτρέπει να προσθέσεις διεύθυνση σε άλλη χώρα! Πως το έκανες ?

----

Γράψε λάθος το βρήκα

Δημοσ.

Για πες , γιατί εγω δε το βρισκω...

Βασικά αν περισεύει σε κανένα κάποιο Key ευχαρίστως να τον ελαφρύνω :D  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...