Hal9000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αν τα αποτελέσματα αναζήτησης στη μηχανή της Google σας φαίνονται διαφορετικά σήμερα, αυτό συμβαίνει επειδή η Google προχωρά σε μικρές αλλαγές οι οποίες όμως έχουν από πίσω τους μακρά ιστορία.Όπως μπορείτε να δείτε και από την παρακάτω εικόνα, πλέον κάθε σύνδεσμος (link) δεν είναι υπογραμμισμένος εξ ορισμού, κάτι που γίνεται αυτόματα μόλις πλησιάσει ο κέρσορας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TheVerge, οι υπογραμμισμένοι σύνδεσμοι ήταν το τελευταίο κομμάτι στο σχεδιασμό που συνέδεε το παρελθόν με το μέλλον αφού αυτός ο τρόπος εμφάνισης υπήρχε από την έναρξη λειτουργίας της μηχανής αναζήτησης της Google το 1996. Πλέον η σελίδα αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς στους τίτλους και άλλων αλλαγών, δείχνει πιο «καθαρή» κάνοντας την πιο εύκολη στην ανάγνωση σύμφωνα με τη Google. Αυτή η κίνηση εξυπηρετεί το σκοπό άλλωστε που έχει θέσει ο CEO και συνιδρυτής της Google, Larry Page, για κοινή σχεδίαση των υπηρεσιών της εταιρείας ανεξαρτήτου πλατφόρμας και συσκευής. Site: Google Site: TheVerge
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εγώ την αλλαγή την παρατήρησα εδώ και μερικές μέρες, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι άλλαξαν, απλώς κάτι μου φαινόταν διαφορετικό. 21
fitifititis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πάρα πολύ καιρό το βλέπω έτσι... Σίγουρα προτιμότερο είναι.
nektarios_rs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Και σε εμένα τα αποτελέσματα δεν είναι υπογραμμισμένα εδώ και λίγο καιρό.. Δεν ξέρω αν είναι θέμα συνήθειας, αλλά μου άρεσε πολύ περισσότερο με την υπογράμμιση, τώρα τα αποτελέσματα μου φαίνονται πολύ "κενά".. 14
Jason 93 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου οπως ειναι τωρα 8
Pokemon640 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν άλλαξαν μόνο αυτό, αλλά (μάλλον) η το font η το size, λιγάκι ποιό μεγάλα τα βλέπω. Αν μπορούσα να το αλλάξω.. 1
alexisnik19911 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αισχρο απλα. πλεον οποιος θελει το παλιο layout εδω: https://www.google.com/?noj=1
mcpillager Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ε οχι και απο το 1996 η λειτουργία του google. Διορθώστε το γιατί έχει καταντήσει αηδία να διαβάζουμε συνέχεια λάθος ιστορικά στοιχεία για την πληροφορική.
kurokokoro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Επιτέλους μια αλλαγή που θα καθορίσει την συνέχεια ολόκληρου του Ιντερνετ για να μην πω ολόκληρου του κόσμου. Α, ρε google όλο καινοτομίες είσαι! 1
thodoris1985 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Τώρα όλα μοιάζουν με τις διαφημίσεις ή μου φαίνεται; 1
pbp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εγώ την αλλαγή την παρατήρησα εδώ και μερικές μέρες, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι άλλαξαν, απλώς κάτι μου φαινόταν διαφορετικό. και εγώ νόμιζα ότι άλλαξαν την γραμματοσειρά και την καναν ίδια με αυτή στα smartphones
andreapaog328 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 πολυ καλο κατα τη γνώμη μου. στο παλιο το googleplex σχεδον δε διαβαζεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα