fay259 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλημέρα σε όλους! όπως λέω και στον τίτλο,έχω πρόβλημα με το itunes και συγκεκριμένα με τους tones-ήχους κλήσης.. Εχω ρυθμίσει να μην κανει ΚΑΝΕΝΑ συγχρονισμό σε μουσική-βίντεο κλπ και να τα κάνω όλα χειροκίνητα.Διαλέγω ότι αρχείο θέλω και το περνάω με drag drop χωρίς πρόβλημα ΑΛΛΑ στους τόνους δεν μπορώ να μεταφέρω στο iphone!Έχω πρόγραμμα που κοβει το κομματι και το κάνει m4r,εχω ηδη 34 ringotnes (παλιότερα που είχα ενεργό το συγχρονισμο,τα δεχόταν) αλλά τώρα δεν μπορώ να μεταφέρω τόνους...Διαλέγω ένα tone,το σύρω στο fay's iphone αλλά δεν το δέχεται...Όλα τα άλλα,βίντεο,τραγούδια τα μεταφέρω κανονικα..Πρεπει να κάνω κάτι?Από itunes είναι η τελευταία έκδοση και το iphone είναι 7.0.6 EDIT:Δοκίμασα και έσβησα έναν τόνο από το iphone..Τους τονους που έχω περάσει παλιότερα,τους κρατάω σε φάκελο στο λαπτοπ με τίτλο ringtones..Έσβησα από το iphone εναν παλαιότερο τόνο,τον ξαναφόρτωσα στο itunes από το λαπτοπ και τον πέρασε κανονικά στους tones του iphone...Αρα θεμα συγχρονισμού δεν παίζει...Τι αλλο μπορεί να ναι και δεν μπορώ να περάσω νέους τόνους? Για τη μετατροπή σε m4r χρησιμοποιώ το xilisoft ringtone maker..Ολοι οι τόνοι με αυτό εχουν μετατραπει..
basilis5 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλημέρα σε όλους! όπως λέω και στον τίτλο,έχω πρόβλημα με το itunes και συγκεκριμένα με τους tones-ήχους κλήσης.. Εχω ρυθμίσει να μην κανει ΚΑΝΕΝΑ συγχρονισμό σε μουσική-βίντεο κλπ και να τα κάνω όλα χειροκίνητα.Διαλέγω ότι αρχείο θέλω και το περνάω με drag drop χωρίς πρόβλημα ΑΛΛΑ στους τόνους δεν μπορώ να μεταφέρω στο iphone!Έχω πρόγραμμα που κοβει το κομματι και το κάνει m4r,εχω ηδη 34 ringotnes (παλιότερα που είχα ενεργό το συγχρονισμο,τα δεχόταν) αλλά τώρα δεν μπορώ να μεταφέρω τόνους...Διαλέγω ένα tone,το σύρω στο fay's iphone αλλά δεν το δέχεται...Όλα τα άλλα,βίντεο,τραγούδια τα μεταφέρω κανονικα..Πρεπει να κάνω κάτι?Από itunes είναι η τελευταία έκδοση και το iphone είναι 7.0.6 EDIT:Δοκίμασα και έσβησα έναν τόνο από το iphone..Τους τονους που έχω περάσει παλιότερα,τους κρατάω σε φάκελο στο λαπτοπ με τίτλο ringtones..Έσβησα από το iphone εναν παλαιότερο τόνο,τον ξαναφόρτωσα στο itunes από το λαπτοπ και τον πέρασε κανονικά στους tones του iphone...Αρα θεμα συγχρονισμού δεν παίζει...Τι αλλο μπορεί να ναι και δεν μπορώ να περάσω νέους τόνους? Για τη μετατροπή σε m4r χρησιμοποιώ το xilisoft ringtone maker..Ολοι οι τόνοι με αυτό εχουν μετατραπει.. δλδ φωτπγραφιες πως μεταφερεις (απο pc/mac σε iphone); δεν εννοω με χρηση αλλης εφαρμογης, τυπου documents+itunes file sharing ομως, αλλα στην native εφαρμογη. στο θεμα σου, νομιζω μονο με συγχρονισμο γινεται απο itunes, αλλιως εναλλακτικα μεσω 3ης εφαρμογης. υπαρχουν αρκετες.
sakis450 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εχθες περασα κατι ηχους κλησεις σε iphone μετα απο πολυ καιρο με τθν μετατροπη μεσω itunes se acc και μετα στο desktop αλλαγη αρχειου σε m4r δοκιμασε οι ηχοι σου να ειναι μεχρι 40 δευ. οχι παραπανω γιατι δεν τους παιρνει η συσκευη παλιοτερα εβαζα ηχους μεχρι 1 λεπτο!!! ενω τωρα δεν τους δεχοταν!! δεν ξερω αλλα μπας και υπαρχει καποιο οριο για ηχους κλησεις που μπορεις να βαλεις!!! δεν το εχω φουλαρει ποτε προσωπικα!!
fay259 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 basilis5 εχω απενεργοποιησει όλους τους συγχρονισμούς και τα κάνω όλα drag+drop..δεν κραταω στη βιβλιοθηκη τίποτα για να μην μου πιανει χώρο...Συνδέω το iphone,περνάω ότι τραγουδια θελω και μετά το αποσυνδέω και τα βγαζω από τη βιβλιοθηκη..Αν θελω να παρω κατι από το iphone,φωτο,βίντεο,πάω στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ,αναγνωρίζει το iphone ως εξωτερικό δισκο και τα παίρνω από κει... Με προβληματιζεις sakis γιατι το ringtone που δεν δεχεται,είναι 41 δευτερολεπτα...Και αυτό που έσβησα και ξαναπέρασα είναι 21 δευτερολεπτα..θα δοκιμάσω αύριο και θα σας πω! ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!
fay259 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Τελικά είναι θέμα χρόνου...Κάτι θα άλλαξαν και δεν δέχεται tones πάνω από 40 sec,δεν τα μεταφέρει από itunes στο iphone...Το δικό μου που ήθελα ήταν 41 sec,το κοψα στα 40 sec και τωρα το μετέφερε κανονικά...Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
georgeadams Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Είχα την εντύπωση πως ο περιορισμός των 40sec ίσχυε πάντα.
fay259 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 idad δεν το χω παρατηρησει...Είχα ήδη πολλά ringtone στο iphone ,κομμένα απο τραγουδια,αλλά δεν το χα τσεκάρει..Θα δω ποση διάρκεια έχουν τα προηγούμενα και θα σου πω.. Για να μην ανοίγω νέο τόπικ..Πώς διαγράφουμε tones?Ενώ στα τραγούδια,αν πας πάνω τους και σύρεις προς αριστερά σου βγάζει ΔΙΑΓΡΑΦΗ,στους tones δεν έχει την επιλογή..Επίσης πήγα και μέσω του itunes,στα αρχεία του iphone,.εσβησα από κει ενα ringtone,μου λεει ότι θα καταργηθει και από τη συσκευη αλλά εξακολουθεί να υπάρχει..Πώς διαγράφεται,χωρις να χρειαστεί συγχρονισμός?
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 <40 sec για ringtone και <30 για text tone. Πάντα έτσι ήταν.
fay259 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ειδα τα ringtone που είχα στο κινητό και όντως ήταν όλα κάτω από 40 sec..δεν την ηξερα αυτη τη λεπτομέρεια,ευχαριστώ για την ενημέρωση! Για την διαγραφή ringtone χωρίς συγχρονισμό,το ITOOLS δεν μπορώ να το βρω,είναι εφαρμογή ή πρόγραμμα στον υπολογιστή?ΑΥτό είναι?? http://www.itools.cn/multi_lang_pc_download.htm Το κινητό δεν είναι Jb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα