Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν έχει ζωή ο τύπος, για να κάνεις κάτι τέτοιο χρειάζεται να παίζεις πάρα πολλές ώρες την ημέρα. Δεν δουλεύει; Δεν κάνει κάτι άλλο; Εκτός αν cheatάρει κάπως, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. 2
lepaterious Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν έχει ζωή ο τύπος, για να κάνεις κάτι τέτοιο χρειάζεται να παίζεις πάρα πολλές ώρες την ημέρα. Δεν δουλεύει; Δεν κάνει κάτι άλλο; Εκτός αν cheatάρει κάπως, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Αμα εκανε τσιτιες δεν νομιζω να του δινανε και γκινες και χρυση πλακετα... Εκτος και αν ειναι καμια 10αρια ατομα πισω απο τον λογαριασμο και ετσι ανεβαινουν...Επισης μπορει να ειναι πλουσιος και να μην χρειαζεται να δουλευει
tool1983 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Πραγματικα 1 εκατομμυριο gamescore,είναι τεραστιο νουμερο. Εγω διχως να είμαι achievements hunter,απο το 2010 μεχρι σημερα,με φυσιολογικη χρηση,εχω λιγο πανω απο 32χιλιαδες G. Θυμαμαι δεν ειχα 1000G σε κανενα παιχνιδι κ λεω πρεπει να παρω σε καποιο. Τελικα το εκανα στο silent hill homecoming,ασε που βαρεθηκα να μαζευω παιδικες ζωγραφιες και να το τερματιζω για να δω κ τα 5 φιναλε. Το αναλυτικο προφιλ του φιλου είναι εδώ http://www.xboxlivescore.com/profile/Stallion83 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2014 από tool1983
nikoladim Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δεν έχει ζωή ο τύπος, για να κάνεις κάτι τέτοιο χρειάζεται να παίζεις πάρα πολλές ώρες την ημέρα. Δεν δουλεύει; Δεν κάνει κάτι άλλο; Εκτός αν cheatάρει κάπως, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Mηπως τα παιρνει απο καποιο ytube channel που εχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα