Προς το περιεχόμενο

Guiness book of records: O Stallion83 χτυπαει 1million gamer score

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εισαι hardcorας και νομιζεις οτι "λιωνεις"? χαχα! γυρνα πλευρο μην πιαστεις

να κατι που δεν το βλεπει κανεις καθε μερα:

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ GAMER SCORE χτυπησε ο Raymond Cox, που μαλλον και ο ιδιος αποκαλει περισσοτερο τον εαυτο του με το gamertag του, δηλαδη STALLION83

11111111111113jupw.jpg

το παιχνιδι που του εφερε τον μαγικο αριθμο, δεν ειναι αλλο απο το titanfall, δηλαδη πιο γλυκο deal μαλλον δε γινοτανε,

ενω streamαρε στο twitch το happening και η πιστοποιηση απο το guiness ερχεται ταχιστα.

αξιζει να σημειωσω οτι ψαχνοντας βρηκα οτι ο Stallion ειχε μπει και το 2010 στο βιβλιο με τα ρεκορ, και τοτε με το συγκριτικα ποταπο σκορ των τριακοσιων κατι χιλιαδων, δηλωνε οτι στοχος του ειναι το 'μυριο.

well done λοιπον Stallion83.

https://live.xbox.com/en-US/Profile?Gamertag=Stallion83

http://www.stallion83.com/    

<- καλο πορταλακι, κανει ο ιδιος και webcast σχετικα με games. ακουσα λιγο ενα και δε λεει βλακιες.

http://www.joystiq.com/2014/03/13/titanfall-pushes-guinness-world-record-holder-to-1-000-000-gamer/

http://www.1milliongamerscore.com/p/live-stream.html

Δημοσ.

Τον θυμαμαι αυτον απο τις πρωτες μερες του live στο 360 παντα ηταν στην δεκαδα και μαλλον ο μοναδικος που συνεχισε να κυνηγαει achievements.

Δημοσ.

χαχαχα ο τυπος ειναι ωραιος!

βρηκα δυο βιντεακια του:

ενα που ητανε στα 600.000

και ενα στις 750.000

χαχαχα

οσο για τον πρωταθλητισμο ADHD... κι εγω κυνηγαγα τα achievements θυμαμαι, τον πρωτο μηνα που ειχα παρει μαλλον πολλα games μαζεμενα και ειχα μαζεψει καργα ποντους νωρις.. μετα, φορτωσε ο ...δεκεβρης 2005 και ..προσγειωθηκαμε :D

Δημοσ.

δε μπορω να πω, ηταν και αυτο μια απο τις καινοτομιες του xbox.

βεβαια οπως εγραψα, η ορεξη για "πρωταθλητισμο" μου κοπηκε αποτομα κατα τα χριστουγεννα, δηλαδη κρατησε βια ενα μηνα και κατι :D :D

ομως ακομα και σημερα, εαν ειναι κανα game που να μου αρεσει, παντα ριχνω και μια ματια στα achievements (πχ forza)

εσυ ποσο εχεις ρε ultra? θυμαμαι παλια ειχαμε 10 χρονια αποσταση :D

• Like 1
Δημοσ.

τα τελευταία χρόνια δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με ΧΒΟΧ οπότε έμεινα πίσω...γύρω στα 140.000-150.000 έχω τώρα....την κατοστάρα την είχα πιάσει με το FALL OUT 3 αν θυμάμαι καλά και πρώτος στην Ελλάδα...πολύ κάψιμο λέμε  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν νομιζω ο top Ελληνας απο τους γνωστους σε gs τον πρωτο χρονο(ισως και λιγο λιγοτερο) και μετα με περασε ο ultralisk οταν σταματησα να ασχολούμαι αν δεν κανω λαθος, :P. Να παιζεις rumble roses XX και King Kong για το 1000αρι, fun times.. :P

Δημοσ.

τα τελευταία χρόνια δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με ΧΒΟΧ οπότε έμεινα πίσω...γύρω στα 140.000-150.000 έχω τώρα....την κατοστάρα την είχα πιάσει με το FALL OUT 3 αν θυμάμαι καλά και πρώτος στην Ελλάδα...πολύ κάψιμο λέμε  :-D  :-D  :-D

κι εγω, απο την εποχη που ειχε νοημα το pc, τα περισσοτερα σε pc. για αυτο και κτα καποιο τροπο ..θαυμαζω την προσηλωση αυτουνου του τυπου :)

ομως κι εσυ ησουνα ετη φωτος μπροστα. 8)

Στον συγκεκριμενο η ms εδωσε αιωνια προσβαση σε gold συνδρομη παιζει να ειναι ο καλυτερος πελατης της ms

τσιπιά. αν ειχαν εξυπνο μαρκετινγκ θα τον ειχαν κανει χρυσαφι, και θα ειχαν οφεληθει κιολας αρκετα.

adhd, what is your tag?

• Like 1
Δημοσ.

Εχω αλλαξει αρκετες φορες(γιατι τα βαριομουν γρηγορα τοτε :P), νομιζω το πρωτο αν δεν κανω λαθος ηταν SephirothGR.. Τωρα ουτε ξερω πρεπει να παω σπιτι να δω εχει γινει merge με το ms account και κατι τετοια οποτε ισως ειναι asdf1234. :P

• Like 1
Δημοσ.

κι εγω, απο την εποχη που ειχε νοημα το pc, τα περισσοτερα σε pc. για αυτο και κτα καποιο τροπο ..θαυμαζω την προσηλωση αυτουνου του τυπου :)

ομως κι εσυ ησουνα ετη φωτος μπροστα. 8)

τσιπιά. αν ειχαν εξυπνο μαρκετινγκ θα τον ειχαν κανει χρυσαφι, και θα ειχαν οφεληθει κιολας αρκετα.

adhd, what is your tag?

Του ειχαν δωσει μια χρυση πλακετα με την αιωνια χρυση συνδρομη ισως κατι να λεει αυτο

• Like 2
Δημοσ.

Εχω αλλαξει αρκετες φορες(γιατι τα βαριομουν γρηγορα τοτε :P), νομιζω το πρωτο αν δεν κανω λαθος ηταν SephirothGR.. Τωρα ουτε ξερω πρεπει να παω σπιτι να δω εχει γινει merge με το ms account και κατι τετοια οποτε ισως ειναι asdf1234. :P

o sephi εισαι ρε? :D μου θυμιζεις τωρα καλες εποχες 07-08. μαλλον κατι εχει γινει οντως στο tag σου γιατι α) δεν σε βρηκα στη λιστα μου και β) ενας sephirothgr που μου φερνει το xbone εχει 29κ

υ/γ καλα ρε, και πηγες κι εγινες playstationακιας? ;pppPPppPpppPpppPp

Δημοσ.

Ναι, :D αν αλλαξεις gt το παιρνει αλλος οποτε αλλο ατομο ειναι, εγω καπου στα 60k το εχω αφησει νομιζω. Μολις παω σπιτι θα δω, παντως δεν εκανα remove κανεναν ποτε απο friend list οποτε παιζει να με εχεις και να μην το ξερεις απλα. :P

Playstationakias ποτε! xbot με λενε σε καθε τοπικ :P Βασικα pc-ακιας εγινα απο ενα σημειο και μετα, καπου 2009/2010 το xbox παραμενει η δευτερη πλατφορμα που θα ασχοληθω και μετα το ps τριτο.

• Like 1
Δημοσ.

Του ειχαν δωσει μια χρυση πλακετα με την αιωνια χρυση συνδρομη ισως κατι να λεει αυτο

λοιπον το κοιταξα και εχεις πολυ δικιο! απλα εγω δεν το ηξερα, και προφανως και δεν προβληθηκε το θεμα οσο θα μπορουσε.

1_bztrmwtcqaa0toe.jpgsds343324.jpg

παντως η ms, και προσκαλεσε τιμητικα τον stallion στη Νεα Υορκη στο launch event του xbone, και χρυση πλακετα 24καρατιων του απενειμε , και το συλλεκτικο λευκο xbox one του εδωσε (αυτο που πηρανε μονο τα μελη της ομαδας που εφτιαξαν το xbone), και τον τιτλο τιμης εφ'ορου ζωης του εδωσαν. κομπλε δηλαδη, και οχι τσιπια οπως αρχικα φανταστηκα.

1_10809267546_edba81fb86.jpg

και τοτε, στο launch event ειχε λεει ~950.000 gamer score. απο το νοεβριο μεχρι τωρα λοιπον, ο τυπος μαζεψε οσα εγω σε ..10 χρονια :D

http://www.neowin.net/news/microsoft-gives-highest-gamerscore-holder-first-lifetime-xbox-live-gold-membership

• Like 2
Δημοσ.

Τι θα αφηναν απεξω τον καλυτερο παιχτη του live? Φανταζομαι αν ο τυπος ειχε λιωσει στα trophies η sony λογω αφραγκιων μπορει να του εδινε καμια πλαστικη πλακετα με κανα 2 χρονια free εισοδο στο psn... Αντε να δανειζοταν κιολας να του χαρισει ενα ps4  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...