Μαντσιος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Θα ηθελα να μου δωσετε καμια ιδεα πως μπορω να κανω μια δυναμικη στοιβα με τις εξης λειτουργιες push -τοποθετεί ένα στοιχείο στην κορυφή της στοίβας pop - αφαιρεί το στοιχείο που βρίσκεται στην κορυφή της στοίβας top - επιστρέφε, χωρίς να αφαιρέσει το στοιχείο που βρίσκεται στην κορυφή της στοίβας makeEmpty - Αδειάζει μια υπάρχουσα στοίβα από όλα τα στοιχεία της isEmpty - Ελέγχει αν μια στοιβα είναι άδεια ή όχι.Ευχαριστω πολυ οποιον μοου δωσει καποια παραδειγματα
lion2486 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 typedef struct Item_data{ int * int_ptr; int count; } Item_data; typedef struct Item_node{ Item_data * data; struct Item_node * next; } Item_node; typedef struct LIFO{ Item_node * first; Item_node * last; int size; } LIFO; Φαντάζομαι κάποιες τέτοιες δομές θα χρειαστείς, και μετά μπορείς να φτιάξεις και τις συναρτήσεις σου... Ξεκίνα το από κάπου και όπου κολλήσεις γράψε πάλι..
nilosgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Επειδή εγώ είμαι αντισυμβατικός θα σου πω ότι μπορείς να το υλοποιήσεις και με πίνακα + realloc + μια struct που θα έχει τον πίνακα και το μέγεθος του ως fileds
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Χρειάζεσαι ένα struct μόνο (για την απλή περίπτωση ενός int). Και μερικές functions... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα