johnnieinlab Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κανα νεο για το LG Direct Drive-Steam F1407TDSPU εχουμε? Θα παρουμε τιποτα εμεις ή θα πρεπει να παρω Samsung? 5 μηνες της πηρε αλλα τα καταφερε...Τουλαχιστον για το G2, το οποιο ειναι σχεδον ιδιο με το Nexus 5...αυτες οι 0.2in, τα 5mp και τα 30fps στην καμερα τελικα ηταν σκετη καταστροφη! Gpad και Gflex πανε για 6μηνο και για τα υπολοιπα βλεπω να κλενει χρονος..... Γεια σου ρε LG με τα ωραια σου... Είναι "σχεδόν" ίδιο. Αλλά αν σκεφτείς τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπησε για να παίξουν καλά οι υπέρυθρες, το ραδιόφωνο (που είναι διαφορετικό από το κορεάτικο) και όλα τα έξτρα καλούδια που έχει επιπλέον το G2, η καθυστέρηση αρχίζει να φαίνεται λογικότερη. Απο την άλλη, το HTC ONE έχει πάρει εδώ και καιρό την αναβάθμιση... τί να πεις... Δεν θα έπαιρνα κανένα άλλο πάντως. Και χωρίς την αναβάθμιση το κινητό απλώς είναι κορυφή αυτή τη στιγμή. 1
fallen_angel82 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Άντε επιτέλους! Έχω πάρει απόφαση να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα στο G2 και στο nexus 5, αλλά περιμένω να βγει το KitKat και για το G2, έτσι ώστε οι συγκρίσεις να έχουν μια κοινή βάση. Πιο πολύ με ενδιαφέρει γιατί διαβάζω ότι το G2 έχει μερικές φορές λίγο lag και όλοι περιμένουν την αναβάθμιση μπας και στρώσει. Υπομονή λοιπόν!!!
Fronimitis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 πως θα πουλησει το g2 αν βγαλει και αναβαθμιση στο g? πολιτικη ολων των εταιρειων πιστευω... οχι οτι και το τελευταιο λειτουργικο ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο απλα στους καταναλωτες παιζει και το ψυχολογικο "update" στην τελευταια εκδοση. φιλικα παντα Με τον ιδιο τροπο που πουλαει η samsung αναβαθμιζοντας το S3 και το note 2. Στα ραφια των μαγαζιων υπαρχουν και τα optimus G και τα G pro οποτε αν θελει να τα πουλησει κι αυτα καλο θα ηταν να τα αναβαθμιζε. Επισης ειναι και το image της εταιρειας.Ενας κατοχος G pro ή optimus G ή 4x ή L9ii πως θα την ξαναεμπιστευτει; Αν και καττοχος G2 δεν μπορω να της πω μπραβο σε αυτο τον τομεα δυστυχως..
21century Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μάλλον πρέπει να κοιτάξουν περισσότερο τις πωλήσεις με μειώσεις τιμών και με το νέο λειτουργικό...
The Ace Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Πάντως τις τελευταίες δύο μέρες οι servers Ασία και εδώ Ευρώπη έχουν φρακάρει, οπότε λογικά είναι θέμα ωρών ή λίγων ημερών να πάρουμε όλοι την αναβάθμιση. Όχι ότι ήταν απαραίτητο γιατί το κινητό πετάει, απλά αφού το είπαν και αφού φαίνεται να βελτιώνει κάποια πραγματάκια, γιατί όχι ? Και για όσους τολμηρούς, στο XDA έχουν βγει εδώ και πάνω από μήνα εξαιρετικές custom KK
redcom7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 μια χαρα θα ειναι η kitkat .. την εχω εδω και 15 μερες stock vodafone germany και το κινητο πεταει .....
Fronimitis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Κι εγω τα καλυτερα εχω να πω μεχρι στιγμης. Ξεχωριζει αμεσως η ταχυτητα της σε σχεση με την 4.2.2.
Fronimitis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Αν και δεν ειχα ποτε θεμα με το gps,ειδα πως ψιλοσταματησαν τα προβληματα με αυτο. Παντως η κιτ κατ εδεσε αψογα στο G2.Καταπληκτικο εγινε.
mad_apo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Σε πολλα sites ελληνικα και ξενα λενε οτι τα lg g2 εχουν παρει το update 4.4.2. Ξερει κανεις αν μεσω imei μπορω να βρω την χωρα προελευσης για να δω ποτε θα την λαβει την αναβαθμιση? Το χαρτακι που ειχε στην πισω πλευρα το G2 εχει ξεθωριασει και δεν μπορω να δω οπως μου ειχανε πει. Με το imei βρηκα ολες τις πληροφοριες εκτος χωρα προελευσης. Εχω το lg g2 32gb black (αλλα απ οτι ειδα σε πολλες χωρες πρωτα το update το πηραν τα 32gb μοντελα).
NissanFan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εμενα ειναι eu απο birdphone 16gb και εχω ακομα jelly bean....τι γινεται ποτε θα παρουμε εμεις?
kosegdit Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Συνδέστε την συσκευή με τον υπολογιστή σας, και μέσω του LG Pc Suite, κάντε check for upgrades. Εμένα έτσι πήρε kitkat. Έχω γερμανικό T-Mobile. Στο δια ταύτα, το kitkat πάει πολύ στο G2. Έγινε αισθητά ταχύτερο στα σημεία που laggαρε. Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι πως όταν ανοίγω τα δεδομένα για σύνδεση στο internet, δεν εμφανίζει στην πάνω μπάρα το σηματάκι του 3g. Κάποιες φορές δεν μου το εμφανίζει καθόλου, και κάποιες άλλες μπορεί να το βγάλει μετά από 2-3 ώρες. Κατά τ'άλλα, το κινητό πετάει πραγματικά.
NissanFan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Συνδέστε την συσκευή με τον υπολογιστή σας, και μέσω του LG Pc Suite, κάντε check for upgrades. Εμένα έτσι πήρε kitkat. Έχω γερμανικό T-Mobile. εγω το εκανα αλλα δεν εχει update..
Spiros83 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Χθες το βράδυ μου ήρθε η ειδοποίηση για ενημέρωση. Αγορασμένο από Γερμανία το κινητό. Το θέμα είναι ότι μέχρι και αυτή τη στιγμή που ποστάρω, έχει κατεβεί λιγότερο από το 1/3 (165 of 520 MB) και δε ξέρω το λόγο. Καθυστερεί υπερβολικά.
gio_b27 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Και εμένα, ελληνικό G2, μου ήρθε το update, αλλά κατεβαίνει τραγικά αργά.... 83% (420/520 mb) μέσα σε 15 ώρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα