Adavis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Μώλις έκανα format και έβαλα Windows Me Gr στο 2ο PC μου και χωρίς λόγο σε ορισμένες άσχετες φάσεις κάνει επανεκκίνηση ακόμη και δύο φορές στην σειρά... Τί μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ...
marlogo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 to trofodotiko einai kalo????????mhpws einai palio...mporei auto na ftaiei..........
Adavis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Είναι όντως λίγο παλιό αλλά γιατί να μήν το έκανε και πριν το format; Το έχω και σε πολύμπριζο ασφαλείας για σταθερή τάση... Τί να πώ;
Jastonas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 mhpws to problhma einai pws exeis balei ME? xalia leitourgiko... giati den bazeis 98SE h XP?
TeoNOKIA Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 mhpws to problhma einai pws exeis balei ME? xalia leitourgiko... giati den bazeis 98SE h XP? Συμφωνώ τα XP είναι πολύ καλύτερο και πιο αξιοπιστο λειτουργικό...
qspock Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Ma ti lete twra re paidia, ta winme ftain pou kanei restart to mhxanhma? Ti allo tha akousoume.. To problhma fainetai na einai hardware related. Egw tha dokimaza na bgalw kai na ksanabalw tis mnhmes. H ekdosh winme pou exeis exei dokimastei ksana sto idio mhxanhma?
Adavis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Όντως έπαιξα με τις μνήμες και όλα πάνε καλά ως τώρα... Ας το δουλέψω όμως μερικές μέρες ακόμη για να είμαι σίγουρος! Όσο για τα XP ΤeοΝΟΚΙΑ χαλάλι σου...
Badge Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Μπορείς να ελέγξεις αν οι μνήμες σου είναι 100% ΟΚ με το DocMemory. http://www.simmtester.com/
Adavis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Καλά πόσα loops κάνει το DocMemory στο Burn-In Test? Το σταμάτησα κάπου στα 11 μετά απο ώρες και ώρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.