Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα στην παρέα του insomnia... Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με ένα galaxy s2 της cosmote που πήρα μεταχειρισμενο το καλοκαίρι το πρόβλημα ειναι σιγουρα για έμενα θεμα firmware.... Λοιπόν μου κάνει τα εξης προβλήματα: ξεκίνησε με την φόρτιση ενω το εβαζα να φορτίσει μου έβγαζε ενα τριγωνικακι σαν σφάλμα και δν φόρτιζε ασε που κουδούνιζε συνέχεια και μου ειχε σπάσει τα νευρα.... μετα του εκανα ενα hard reset και μου το εκανε παλι μετα απο καιρο μετα ξαφνικα σταμάτησε και δούλευαν ολα καλα τωρα μετα απο κανενα 2μηνο που σταμάτησε αυτο με την φορτιση μου βγαζει αλλα πολλαπλά προβλήματα δλδ διαβαζεις π.χ. ενα μηνυμα και το αφήνεις μετα στην ακρια χωρις να το κλειδώσεις και δν σβήνει ποτε το φως της οθονης απλα χαμηλώνει η φωτεινότητα κλεινει μονο του το τηλεφωνο και ωρες ωρες  το voice talk μου κανει κατι τρελα ανοίγει μονο του και τετοια αλλα συνεχόμενα.... και το σημα ειναι παντα γκρι και με 2 γραμμες παντα ομως εκδοση android ειναι η 4.1.2 μπορω να κανω καπια αναβάθμιση η να ξαναπεράσω την ιδια εκδοση??? 

Δημοσ.

Νομιζω οτι το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι αυτο που λες και εσυ .

Περασε του την νεωτερη εκδοση firmware που εχει βγαλει η Samsung για το S2 και βλεπουμε..

Δημοσ.

Λοιπον θα σου δωσω εναν οδηγο,στα αγγλικά,αλλα θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω τι κανεις ωστε να σου ειναι πιο εύκολο να κατανοήσεις τον οδηγο...

Πρωτα θα κατεβασεις κι εγκαταστησεις το Kies (το θελεις για να σου περάσει τους drivers της συσκευης σου και τιποτα αλλο...)

Μετα θα κατεβασεις απο εδω την επίσημη 4.1.2...

http://www.sammobile.com/firmwares/

Θα κατεβασεις το Odin και θα προχωρησεις στο φλασαρισμα οπως λεει ο οδηγος...

http://xperiahtcrootingrom.com/install-stock-rom-on-galaxy-s2-i9100/

Ευτυχώς ξανα κοίταξα το thread σου....νόμιζα οτι είχες s2 plus κι εχεις απλα το s2....Anyway σου διόρθωσα τους οδηγούς....!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην θα πατησεις στην αναζητηση i9100 και θα στις βγαλει,βάλε και την ελληνικη(σκέτο Greece),θα σου έλεγα Γερμανικη οπως ο φίλος απο πανω,αλλα αφου δεν πρόκειται να πάρεις αλλη αναβαθμιση δεν χρειαζεται(η Γερμανική παίρνει πιο γρήγορα τις αναβαθμισεις...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...