Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικές φορές, δηλαδή μπορεί να είμαι μια φορά το μήνα ή μία τη βδομάδα, το pc κάνει τον θόρυβο που ακούτε και στο βίντεο. Ο θόρυβος αυτός γίνεται όταν πάω να ανοίξω το πc και εγώ αν το ανοιγοκλείσω μερικές φορές (5-6 για παράδειγμα) τότε ο ήχος σταματά... Επίσης όσο ακούγεται αυτός ο ήχος, το pc Λειτουργεί κανονικά και δεν φαίνεται να επηρεάζεται η λειτουργία του... Τι σκατά συμβαίνει... Να τονίσω ότι αυτό συμβαίνει εδώ και 5 μήνες περίπου απλά σήμερα ξανασυνέβη και νευρίασα και είπα να ποστάρω.

Video: www.youtube.com/watch?v=vPlFN0b6yLI&feature=youtu.be

Δημοσ.

καποιο καλωδιο θα ακουμπαει σε καποιον ανεμιστηρα. για δες μηπως ειναι στο μπλε καλωδιο στον ασπρο ανεμιστηρα. αν οχι, δες αν ολοι οι ανεμιστηρες γυρνανε ελευθερα

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε τον πύργο και προσπάθησε να καταλαβεις απο που ειναι ο θόρυβος , ειτε απο καποιον ανεμιστήρα στην κάρτα γραφικών επεξεργαστή η στο κουτι οπως ειπε και ο φίλος ειτε απο το τροφοδοτικό

Δημοσ.

καποιο καλωδιο θα ακουμπαει σε καποιον ανεμιστηρα. για δες μηπως ειναι στο μπλε καλωδιο στον ασπρο ανεμιστηρα. αν οχι, δες αν ολοι οι ανεμιστηρες γυρνανε ελευθερα

Αυτό η σταμάτα με το δάχτυλο εναν εναν για να τον βρεις ευκολότερα.

Επίσης παίζει να βρίσκει το φανακι της ψήκτρας στο προστατευτικό του.

Δημοσ.

Ετσι όπως βλέπω το βιντεάκι ο ήχος δυναμώνει οταν πλησιάζεις την ψύκτρα του επεξεργαστή. Σταμάτα την λιγακι με το δάκτυλο και δες εαν θα σου κάνει τον θόρυβο

Δημοσ.

Και σε εμένα ο ήχος μου φαίνεται ότι έρχεται απο κοντά στον επεξεργαστή... Σταμάτησα όλα τα ανεμιστηρακια αλλα ο θόρυβος συνεχιζε... Βεβαια αυτο με το εσωτερικό ανεμιστηράκι δεν το είδα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ακοθυγεταο σε τυχαίες στιγμές... Οπότε όταν το ξανακάνει θα προσπαθήσω να σταματήσω και το κρυμμένο ανεμιστηράκι και θα σας γραψω τα αποτελεσματα

Δημοσ.

Καταρχήν σρυ για το double post αλλά έχουμε εξελίξεις.. τελικά ο ήχος όντως προέρχεται από το μικρό ανεμιστηράκι της ψύχτρας (το σταματούσα και σταμάταγε και ο ήχος. το άφηνα και ξαναξεκινούσε). Ίσως ακουμπούσε πάνω του ένα καλώδιο, το οποίο και μετακίνησα αλλά σαν να μου φάνηκε ότι το ανεμιστηράκι δεν πατάει πολύ καλά.. με λίγα λόγια και ενώ είχα πάρει το καλώδιο ο ήχος συνεχίζονταν αλλά όταν το πίεσα προς τα μέσα σταμάτησε... Να τονίσω ότι ο ήχος δεν ακούγονταν όταν το ανεμιστηράκι πήγαινε αργά αλλά όταν έπιανε πολλές στροφές

Δημοσ.

μέχρι τώρα είναι ήσυχα... αν ξαναρχίσει στα καλά καθούμενα με βλέπω να προσπαθώ να το βιδώσω καλύτερα το ανεμιστηράκι και γενικά να αλλάζω θέση τη ψύχτρα γιατί νομίζω δεν μου την είχαν βάλει στη σωστή θέση

Δημοσ.

στις amd ειτε ετσι θα μπει η freezer ειτε με τον ανεμιστηρα να τραβαει απο πανω αερα.

Τσεκαρε το καλωδιακι που ενωνει τον μεγαλο ανεμιστηρα με το μικρο,η φυσα που τους ενωνει παει και μπλεκεται γενικοτερα.

Σε καθε περιπτωση,η ψυκτρα εχει 6 χρονια εγγυηση,μην αγχωνεσαι αν εχει οντως προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...