GeorgeHellas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μερικές φορές, δηλαδή μπορεί να είμαι μια φορά το μήνα ή μία τη βδομάδα, το pc κάνει τον θόρυβο που ακούτε και στο βίντεο. Ο θόρυβος αυτός γίνεται όταν πάω να ανοίξω το πc και εγώ αν το ανοιγοκλείσω μερικές φορές (5-6 για παράδειγμα) τότε ο ήχος σταματά... Επίσης όσο ακούγεται αυτός ο ήχος, το pc Λειτουργεί κανονικά και δεν φαίνεται να επηρεάζεται η λειτουργία του... Τι σκατά συμβαίνει... Να τονίσω ότι αυτό συμβαίνει εδώ και 5 μήνες περίπου απλά σήμερα ξανασυνέβη και νευρίασα και είπα να ποστάρω. Video: www.youtube.com/watch?v=vPlFN0b6yLI&feature=youtu.be
Usual_Suspect Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 καποιο καλωδιο θα ακουμπαει σε καποιον ανεμιστηρα. για δες μηπως ειναι στο μπλε καλωδιο στον ασπρο ανεμιστηρα. αν οχι, δες αν ολοι οι ανεμιστηρες γυρνανε ελευθερα 1
SPANK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Άνοιξε τον πύργο και προσπάθησε να καταλαβεις απο που ειναι ο θόρυβος , ειτε απο καποιον ανεμιστήρα στην κάρτα γραφικών επεξεργαστή η στο κουτι οπως ειπε και ο φίλος ειτε απο το τροφοδοτικό
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 καποιο καλωδιο θα ακουμπαει σε καποιον ανεμιστηρα. για δες μηπως ειναι στο μπλε καλωδιο στον ασπρο ανεμιστηρα. αν οχι, δες αν ολοι οι ανεμιστηρες γυρνανε ελευθερα Αυτό η σταμάτα με το δάχτυλο εναν εναν για να τον βρεις ευκολότερα. Επίσης παίζει να βρίσκει το φανακι της ψήκτρας στο προστατευτικό του.
Vintage Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Η freezer 13 PRO έχει και ένα δεύτερο μικρό fan στην βάση της, αν κοίταξες όλα τα άλλα και δεν εντόπισες τον ήχο δες και αυτό. Εδώ φαίνεται: http://dvtests.com/wp-content/uploads/2011/02/3eb14a1b3ea337e75c126a2acf5553e4.png 1
AiWaaa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ετσι όπως βλέπω το βιντεάκι ο ήχος δυναμώνει οταν πλησιάζεις την ψύκτρα του επεξεργαστή. Σταμάτα την λιγακι με το δάκτυλο και δες εαν θα σου κάνει τον θόρυβο
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Και σε εμένα ο ήχος μου φαίνεται ότι έρχεται απο κοντά στον επεξεργαστή... Σταμάτησα όλα τα ανεμιστηρακια αλλα ο θόρυβος συνεχιζε... Βεβαια αυτο με το εσωτερικό ανεμιστηράκι δεν το είδα.
AiWaaa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Προσπάθησε να το σταματήσεις με ενα μολύβακι να δεις.
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι ότι ακοθυγεταο σε τυχαίες στιγμές... Οπότε όταν το ξανακάνει θα προσπαθήσω να σταματήσω και το κρυμμένο ανεμιστηράκι και θα σας γραψω τα αποτελεσματα
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καταρχήν σρυ για το double post αλλά έχουμε εξελίξεις.. τελικά ο ήχος όντως προέρχεται από το μικρό ανεμιστηράκι της ψύχτρας (το σταματούσα και σταμάταγε και ο ήχος. το άφηνα και ξαναξεκινούσε). Ίσως ακουμπούσε πάνω του ένα καλώδιο, το οποίο και μετακίνησα αλλά σαν να μου φάνηκε ότι το ανεμιστηράκι δεν πατάει πολύ καλά.. με λίγα λόγια και ενώ είχα πάρει το καλώδιο ο ήχος συνεχίζονταν αλλά όταν το πίεσα προς τα μέσα σταμάτησε... Να τονίσω ότι ο ήχος δεν ακούγονταν όταν το ανεμιστηράκι πήγαινε αργά αλλά όταν έπιανε πολλές στροφές
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 μέχρι τώρα είναι ήσυχα... αν ξαναρχίσει στα καλά καθούμενα με βλέπω να προσπαθώ να το βιδώσω καλύτερα το ανεμιστηράκι και γενικά να αλλάζω θέση τη ψύχτρα γιατί νομίζω δεν μου την είχαν βάλει στη σωστή θέση
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 στις amd ειτε ετσι θα μπει η freezer ειτε με τον ανεμιστηρα να τραβαει απο πανω αερα. Τσεκαρε το καλωδιακι που ενωνει τον μεγαλο ανεμιστηρα με το μικρο,η φυσα που τους ενωνει παει και μπλεκεται γενικοτερα. Σε καθε περιπτωση,η ψυκτρα εχει 6 χρονια εγγυηση,μην αγχωνεσαι αν εχει οντως προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα