liopyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ναι πρέπει να ήταν πολύ τυχερός που δεν είχες όρεξη! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Πάνε ρώτα τους ζηταδες να σου πουν , αλλά σε αυτήν την χωρά που ζούμε για να δικαιωθείς είτε λεφτά ειτε βύσμα πρέπει να έχεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 παιδια ανοιξατε θεμα ! εγω πλεον λυπαμαι που το λεω αλλα φοβαμαι να οδηγησω . ειδικα αν εχω και ανθρωπους δικους μου μεσα . εμενα το χειροτερο μου ειναι να μην ξερω τον δρομο (φυσιολογικο νομιζω για αθηνα οπου ειναι αχανης πολη) και αναγκαστικα παω πιο σιγα μεχρι να βρω την οδο που θελω . εκει να δεις τι γινεται . μια φορα ενας επειδη εψαχνα μια συγκεκριμενη οδο ειχε κολλησει πισω μου μεχρι που βρεθηκαμε σε φαναρι κατεβαινει και μου ριχνει ενα βρισιδι που δεν περιγραφεται . θα με βαρουσε αν δεν ηταν η γυναικα του να τον συγκρατησει....... Λογικά ήσουν στα όρια ταχύτητας....οπότε πες του ένα ''φέρε την αστυνομία άμα θες'' ή το κλασικό ''πέρνα από πάνω μου ρε''.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Παναγιώτη εγώ κάτι τέτοιους, ιδίως όταν κολλάνε σε στενά, συνήθως τους πάω καρότσα με 20χαω μέχρι να βαρεθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα