peri1635 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μετά από διάφορες λανθασμένες προσπάθειες για ξεκλείδωμα του tablet Prestigio Multipad 7.0 Ultra+ PMP3670B από ένα πιτσιρίκι το εν λόγω μοντέλο κλείδωσε και ζητάει λογαριασμό google για αποστολή νέου κωδικού ώστε να ξεμπλοκάρει.Το θέμα είναι πως δεν θυμούνται καν το λογαριασμό mail που δηλώσανε οπότε αυτή την λύση την καίμε. Προσπάθησα να του κάνω hard reset αλλά κανένας συνδυασμός (volume +/- και power button) δε δείχνει να δουλεύει...ούτε το reset κάνει κάτι όση ώρα και αν το κρατάς πατημένο... Το σύνδεσα και με pc ώστε να έχω πρόσβαση μέσω SDK Android (https://developer.android.com/sdk/index.html?hl=sk) αλλά τζίφος και εκεί. Παρά ότι κατάφερα να βρω στο άκυρο drivers (καθώς η εταιρία δεν βγάζει!!!!!) το tablet αρνείται να φανεί στη λίστα με τις συνδεδεμένες συσκευές. Βρήκα και παρόμοιο πρόγραμμα από έναν Μαλαισιανό προγραμματιστή που σου δίνει δυνατότητα για reset κλειδώματος μοτίβου ή λογαριασμού google και ούτε εκεί βλέπει τη συσκευή... Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας με βοηθήσει!!!
efo355 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Απλά μην ασχολείσαι μιλάμε για tablet επιπέδου 30 ευρώ ( τιμές κίνας ). Το ότι δεν θυμούνται καν ποιο email δηλώσανε είναι τραγικό. Δεν σε βοηθάνε δεν τους βοηθάς και από δω και στο εξής πήρανε το μάθημα τους... 2
peri1635 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Τόσο καλά... οκ ευχαριστώ για την απάντηση...
peri1635 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρίας... ανέφερα το πρόβλημα... και τι με ρώτησαν?"Τι χρώμα είναι?" !!!!!!!!!! και όταν ρώτησα τι σχέση μπορεί να έχει αυτό απλά δε πήρα απάντηση... τραγικό...Καμία απάντηση για το με ποια κουμπιά θα κάνει hard reset, το μόνο που μου λέγανε συνέχεια ήταν να αναβαθμίσω το firmware.Το έκανα και πάλι κλειδωμένο έμεινε... Με παραπέμψανε στο κοντινότερο product service point , μόνο που στην Ελλάδα δεν υπάρχει..Το μόνο που τους παραδέχομαι είναι οι άμεσες απαντήσεις στα mail μου...Κατά τα άλλα τζίφος...
efo355 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρίας... ανέφερα το πρόβλημα... και τι με ρώτησαν? "Τι χρώμα είναι?" !!!!!!!!!! και όταν ρώτησα τι σχέση μπορεί να έχει αυτό απλά δε πήρα απάντηση... τραγικό... Καμία απάντηση για το με ποια κουμπιά θα κάνει hard reset, το μόνο που μου λέγανε συνέχεια ήταν να αναβαθμίσω το firmware. Το έκανα και πάλι κλειδωμένο έμεινε... Με παραπέμψανε στο κοντινότερο product service point , μόνο που στην Ελλάδα δεν υπάρχει.. Το μόνο που τους παραδέχομαι είναι οι άμεσες απαντήσεις στα mail μου... Κατά τα άλλα τζίφος... Το πρόβλημα με όλα αυτά τα tablet είναι πως είναι oem tablet της πλάκας χωρίς support. Το μόνο που είναι να ψάξεις ( αν τη παλεύεις ) είναι generic drivers για το συγκεκριμένο soc. Δηλαδή ψάχνεις σύμφωνα με το soc και όχι σύμφωνα με το μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα