Προς το περιεχόμενο

Level One WUA-1610 11.50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω ιδέα πόσο προσφορά θεωρείται σε σχέση με άλλες κάρτες, σε σχέση με τα αλλα καταστήματα αυτον τον καιρό ειναι πιο φτηνά όμως.

απλα επειδή την έχω και την εχω δουλεψει και σε linux (kali) με επιτυχία, ίσως κάποιος να την θέλει...

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.616677

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1403071jv99hk4bl053z1s4l39

Επεξ/σία από Luciddream
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα σχολια απο αγοραστες στο eshop δεν ειναι κ πολυ καλα.

Ειναι μετριο?

Για τα χρηματα αυτα ειναι μια χαρα. Για κατι πιο ποιοτικο ξεφευγεις στο 20αρικο+ 

Δημοσ.

Παιδια αναμεσα σε Link.png Site: αυτη και σε Source.png Πηγή: αυτη ποια λετε?

Για πιο ισχυρο σημα?μιας και απο σοφιτα στον κατω κατω οροφο πιανω μετα βιας μια γραμμη με το Λαπτοπ .
λογικα θα δω διαφορα?

Η κεραια του link λογικα συνδέεται με usb στο laptop ετσι?

Δημοσ.

Τα σχολια απο αγοραστες στο eshop δεν ειναι κ πολυ καλα.

Ειναι μετριο?

τι να σου πώ εγώ δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα... την έχω και με ένα 5μετρο USB καλώδιο, εχω αλλάξει βέβαια και τις κεραίες με λίγο πιο δυνατές λόγω οτι την δούλευα ένα καιρό μεσα απο 5 τοίχους... ισως δεν ειναι τρελή προσφορά αλλα για κάποιον που μένει κοντα σε ενα e-shop δεν θα τον χαλάσει...

ξαναλέω οτι δουλεύει σε kali και σπάει άνετα WEP κτλ

Δημοσ.

Καλή τιμούλα αλλά αν ψάχνετε για δυνατή κάρτα αυτού του τύπου μόνο ALFA AWUS036NHR & ALFA AWUS051NH Dual Band! Στοιχίζουν βέβαια λίγο παραπάνω αλλά αξίζουν 100% τα λευτά τους!

ALFA AWUS036NHR: http://www.ebay.com/itm/ALFA-Network-AWUS036NHR-USB-Wireless-N-WiFi-802-11b-g-n-Adapter-2000mW-/321126797424?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item4ac4a61070

ALFA AWUS051NH: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=Alfa+AWUS051NH+Dual+Band+&_sacat=0&_from=R40

Δημοσ.

ανεβηκε η τιμη στα 13.90 ή κανω λαθος?

όχι απλα τα 11.50 τα δίνει μέσα απο το newsletter γιαυτο και ειχα δώσει λάθος λινκ στην αρχή, εμένα μου το έδειχνε 11.50 και στους άλλους 13.90.. λογικα αν πατήσεις στο σωστό λινκ θα στο δείξει

Καλή τιμούλα αλλά αν ψάχνετε για δυνατή κάρτα αυτού του τύπου μόνο ALFA AWUS036NHR & ALFA AWUS051NH Dual Band! Στοιχίζουν βέβαια λίγο παραπάνω αλλά αξίζουν 100% τα λευτά τους! 

δηλαδή τι παραπάνω έχει που δικαιολογεί τα +20 ευρώ (στην καλύτερη) που θα δώσει κάποιος?

edit: ψαχνοντας λίγο είδα οτι δίνοντας κάποιες εντολές ανεβαίνει το transmit power.. (το οποιο κανονικά είναι κλειδωμένο στα 26dbm) τι να πώ δεν ξέρω αν αξίζει και κατα πόσο δουλεύει αυτό... είναι και τι ζητάει ο καθένας

Δημοσ.

το θέμα ειναι πόσο χρειάζεται η "εμβέλεια" ... και πόσο διαφορά υπάρχει. τι να το κάνεις να εχεις μια κεραία που στέλνει δυνατό σήμα αν το ρουτερ που ειναι απέναντι δεν φτάνει να στείλει σε σένα ? και όλα αυτα φυσικά σε σχέση με το κόστος. ρωτάω περισσότερο, δεν το έχω δοκιμάσει. απλα νομίζω οτι καμια φορα γινόμαστε υπερβολικοί χωρίς λόγο. σε νορμαλ mode πάντως αυτή που ποσταρες δουλευει στα 380mW περίπου (26dbm) και όχι στα 2000mW όπως γράφει... θέλει πείραγμα για τα παραπάνω. σίγουρα έτσι και αλλιώς ειναι πιο δυνατή απο τα 182mW της Level One

Δημοσ.

Eμενα βρίσκεται στο eshop η level one λεω να την παρω.Στα 11 ευρω μια χαρα ειναι ,το θεμα ειναι θα δω διαφορα στην ενισχυση απο την μανησια του Laptop?

Δημοσ.

το θέμα ειναι πόσο χρειάζεται η "εμβέλεια" ... και πόσο διαφορά υπάρχει...

Aν χρειάζεται η εμβέλεια η διαφορά είναι τεράστια...

σε νορμαλ mode πάντως αυτή που ποσταρες δουλευει στα 380mW περίπου (26dbm) και όχι στα 2000mW όπως γράφει... θέλει πείραγμα για τα παραπάνω. σίγουρα...ειναι πιο δυνατή απο τα 182mW της Level One

Τα mW ρυθμίζονται με πρόγραμμα που δίνει η ALFA και όχι με "πείραγμα"...

...η level one...Στα 11 ευρω μια χαρα ειναι ,το θεμα ειναι θα δω διαφορα στην ενισχυση απο την μανησια του Laptop?

Σίγουρα θα δείς διαφορά ακόμα και για το λόγο ότι μετακινείται...
Δημοσ.

Aν χρειάζεται η εμβέλεια η διαφορά είναι τεράστια...

εννοείς σε περίπτωση που εχεις δύο παρόμοιες κάρτες που εκπέμπουν απο "μεγάλη απόσταση" δυνατά.. αλλα πόσοι εχουν ανάγκη για κάτι τέτοιο ?

Τα mW ρυθμίζονται με πρόγραμμα που δίνει η ALFA και όχι με "πείραγμα"...

μια χαρά, εγώ έβλεπα για κάτι αλλαγές στα config του kali, οχι οτι είναι κάτι δύσκολο απλα το ανέφερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...