Προς το περιεχόμενο

Το VLC κυκλοφορεί για το μοντέρνο περιβάλλον των Windows 8.x

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...

Αν κάποιος θέλει να τον δοκιμάσει του τον συστήνω ανεπιφύλακτα, απλά να προσέξει να κατεβάσει την έκδοση 3.6.0.87 ή παλαιότερη καθώς η νεότερες εκδόσεις έρχονται με μια πολύ ενοχλητική μπάρα, από την Pandora Service, που εγκαθίσταται μέσα στον Player...

(όχι browser bar..)

...

Ή πολύ απλά να κατεβάσει τον PotPlayer :) .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτος ο Player είναι καλός για όλα τα άλλα εκτός απο Player....

Θες την ευκολία σου πας στον BSPlayer ,θες ποιότητα πας στον PotPlayer.

Αυτο το ξεπλυμένο μαύρο δεν τους είπε ποτέ κανένας ότι πρέπει να το φτιάξουν....

Το ξεπλυμένο μαύρο τουλάχιστον με nvidia φτιάχνετε από το nvidia control panel αλλάζοντας το dynamic range σε Full στα Video Color Settings:

https://wiki.videolan.org/images/thumb/Nvidia-Panel.jpg/600px-Nvidia-Panel.jpg

• Like 1

κατεβαζω

ανοιγω με bsplayer

βρισκω υποτιτλους

κλεινω και ανοιγω με MPC - HC

o VLC μου αρεσε που ειχε την ενταση στης φωνης να ανεβαινει στο 200%

και το mpc βρισκει αυτοματα

Όταν θα βάλουν την αυτόματη εγκατάσταση υποτίτλων που είναι τεράστια ευκολία του bsplayer τότε θα πάω προς τα εδώ.

Μέχρι τότε ναι είναι ο καλύτερος αλλά δε βολεύει.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Πρεπει ακομα να φτιαξουν και το μαυρο που ειναι μαυρο χαλι εντελως ξεπλυμενο και λιγο την κινηση γιατι εχει λοξιγκα.

και το mpc βρισκει αυτοματα

Το σπαστικό του mpc-hc είναι πως βρίσκει αλλά δεν αποθηκεύει. Αν κλείσεις/ανοίξεις το βίντεο, τότε πρέπει να ξανακατεβάσεις. Χαζούλι...

• Like 1

Δεν θέλω να πω too little, too late. Δεν είμαι προγραμματιστής για να ξέρω πόσο δύσκολη ήταν η μετατροπή του κώδικα του VLC για να είναι συμβατή με Metro. Προφανώς αρκετά δύσκολη, χρειάστηκε 1 1/2 χρόνος και αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια που πήραν από το Kickstarter (ελπίζω να πήγαν για μισθούς και εργασία και όχι σε τσέπες αν και έχω αμφιβολίες). 

Στα Window 8 υπάρχει πάντα και η πιο σταθερή και δοκιμασμένη χρόνια desktop έκδοση. Μόνο μειονέκτημα της ότι δεν χρησιμοποιεί το touch interface όπως αυτή. Οπότε μικρή χρησιμότητα. Οι κάτοχοι Windows RT και WP όμως περιμένουν τις αντίστοιχες εκδόσεις του VLC για τις συσκευές τους με ανυπομονησία μιας και τις χρειάζονται πολύ περισσότερο. Να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμες

Ουσιαστικά το κυκλοφορισαν στα μονα windows που δεν το εχουν ανάγκη!

Μπράβο!!!

Βγάλτε το στην RT&WP που το χρειάζονται!Στα win8,τι να το κανω?Και σε touch mode,μια χαρά βολεύουν οι desktop εκδόσεις!

Εντωμεταξύ,στην εφαρμογη γραφει οτι ειναι πειραματικη εκδοση για τα windows RT.Για να δουμε τι θα κανουν και ποτε θα βγει κανονικα για RT!

Για WP περιμένουν λέει το τελικό SDK των wp8.1 για λόγους βελτιωμένης απόδοσης,

χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν κάνει προεργασία πχ στο UI.

Ένας άλλος λόγος που καθυστερούν για WP είναι πως ως τώρα η προτεραιότητα ήταν τα windows αλλά και το προαπαιτούμενο ως προς την ανάπτυξη της εφαρμογής μαζί με τα WRT.

Χρησιμοποιουσα VLC για πολλα χρονια.

Απο το σημειο ομως που ξεκινησα να κατεβαζω εκτενως 720p και 1080p υλικο παρατηρησα απο ενα σημειο και μετα πως οι codecs του vlc χανουν frames , ποτε λιγο ποτε πολυ. Σε i5 μηχανημα δεν δικαιολογειται με τιποτα.

Βρηκα λυση με τον media player classic, coreavc για decoding του video, και ffdshow audio για τον ηχο. Θελει λιγο χρονο στη ρυθμιση αλλα σημασια εχει να παιζει σωστα το βιντεο κι ας φαινεται πρωτογονος ο player.

Ελπιζω να χει λυθει το θεμα με το video decoding (απασχολουσε πολλους στο νετ αμα το δειτε) γιατι ηταν πολυ καλος all-in-one player.

Και εγω το ιδιο περιπου, απο το καλοκαιρι που αρχισα να βλεπω mkv ειδα οτι τρωει πολυ κώλυμα.

Δοκιμασα τον BS Player που μεχρι τοτε δεν τον ειχα δοκιμασει ποτε και μετα απο πολλα χρονια αλλαξα και εγω media player.

Ή πολύ απλά να κατεβάσει τον PotPlayer :) .

Τον PotPlayer τον είχα δοκιμάσει τότε, αλλά είχε λιγότερες ρυθμίσεις από τον KMPlayer... Βασικά αν δεν κάνω λάθος είναι lite port του ΚΜPlayer στα Αγγλικά κιόλας...

Σωστά? 

(Θα του ρίξω μια ματιά πάντως...

Και νομίζω είχα δει και έναν SMPlayer έμοιαζε λίγο...)

Το σπαστικό του mpc-hc είναι πως βρίσκει αλλά δεν αποθηκεύει. Αν κλείσεις/ανοίξεις το βίντεο, τότε πρέπει να ξανακατεβάσεις. Χαζούλι...

φυσικα και αποθηκευει,απλα πρεπει να το επιλεξεις εσυ.

Τον δοκιμασα τον vlc στα windows8 και δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και ουτε βρηκα ρυθμιση καπου να αλλαξω την κωδικοποιηση ωστε να τους αναγνωρισει σωστα. παραειναι σε beta φαση.

Όσο για τον media player classic, απλα να δηλώσω πιστος οπαδος του χρόνια τώρα. δεν τον αλλάζω με κανεναν. αλλά έχω μια απορια.. ειδα καποιους να λενε να τον σετάρεις σωστα για να παιζει flawless τα βιντεο. εμενα γιατι out of the box χωρις την παραμικρή ρυθμιση παιζει όλα τα βιντεακια αψογα; τι ακριβως ρυθμισεις κανετε εσεις;

Τον δοκιμασα τον vlc στα windows8 και δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και ουτε βρηκα ρυθμιση καπου να αλλαξω την κωδικοποιηση ωστε να τους αναγνωρισει σωστα. παραειναι σε beta φαση.

Όσο για τον media player classic, απλα να δηλώσω πιστος οπαδος του χρόνια τώρα. δεν τον αλλάζω με κανεναν. αλλά έχω μια απορια.. ειδα καποιους να λενε να τον σετάρεις σωστα για να παιζει flawless τα βιντεο. εμενα γιατι out of the box χωρις την παραμικρή ρυθμιση παιζει όλα τα βιντεακια αψογα; τι ακριβως ρυθμισεις κανετε εσεις;

Οι ρυθμίσεις δεν είναι για να παίζει όλα τα βίντεο, αλλά για να τα παίζει καλύτερα. Βελτίωση εικόνας και ήχου...

Παράδειγμα

Τον PotPlayer τον είχα δοκιμάσει τότε, αλλά είχε λιγότερες ρυθμίσεις από τον KMPlayer... Βασικά αν δεν κάνω λάθος είναι lite port του ΚΜPlayer στα Αγγλικά κιόλας...

Σωστά? 

(Θα του ρίξω μια ματιά πάντως...

Και νομίζω είχα δει και έναν SMPlayer έμοιαζε λίγο...)

Βασικά είναι η εξέλιξη του KMPlayer , νομίζω έχει ακριβώς ίδιες ρυθμίσεις , αλλά το project του είναι active και αναβαθμίζεται συνεχώς σε αντίθεση με τον KMPlayer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...