redarmada Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να προσθεσω στο επανω μερος απο το haf x εναν δευτερο ανεμιστηρα.εψαξα να βρω εναν ιδιο ανεμιστηρα οπως αυτος που εχει το κουτι αλλα δεν βρηκα τον ιδιο.συγκεκριμενα ειναι αυτος στην φωτογραφια. (200x30mm)αλλα εαν μου προτεινεται και καποιον αλλο εξησου καλο δεν υπαρχει θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ιδιος υπάρχει στο κατάστημα της cooler master http://www.cmstore.eu μαζί με τα μεταφορικά πάει στα 17,44ευρά βέβαια Οπότε μπορείς να δεις απο Ελλάδα, είτε τον Megaflow ~14εύρω ή τον BitFenix Spectre Pro με ~16ευρώ σαν καλές επιλογές. Και με πιο φθηνούς πάντως θα κάνεις τη δουλειά σου καθώς τα Haf απο μόνα τους είναι πολύ καλά στο airflow και δε θέλουν πολλά πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Θελουν,θελουν πολλα πολλα αγαπη βγαλε τον πλαινο μωρε τον 20αρη και βαλε τον επανω. αλλιως τον megaflow που σου ειπαν ηδη. offtopic Αγαπη πλεον σε εμενα οι συνολικοι ανεμιστηρες στο κουτι ειναι ..... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ωραια πειτε μου κατι ακομα σαν εξτρα ανεμιστηρες ποσους μπορω να βαλω ακομα στο haf x; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μην ακους τον απο πάνω είναι τρελός με τη βούλα! Γνώμη μου είναι να μην του βάλεις πολλούς ανεμιστήρες και σίγουρα όχι 13. Πέρα το ότι είναι γρουσούζικος αριθμός, είναι και παρανοϊκό Εχεις ένα κουτί με πολύ καλό airflow και οι διαφορές που θα δεις (ΑΝ θα δεις) με το να το γεμίσεις ανεμιστήρες, δεν θα αντιστοιχούν σε επιδόσεις σε σχέση με τα λεφτά που θα δώσεις και τις επιδόσεις που θα πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εξαρτάται πως τους μετράει... άμα υπολογίζει και cpu/gpu fans εντάξει καλά είναι. 7 έχω εγω στο κουτί, αλλά άμα βάλω μέσα 2 cpu fans + 6 gpu fans πάω στους 15 Ας ανεβάσει ο ts καμιά φώτο ή ας πει τουλάχιστον πως είναι τώρα το setup του... πχ πόσοι εισαγωγής / πόσοι εξαγωγής και που βρίσκονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εξαρτάται πως τους μετράει... άμα υπολογίζει και cpu/gpu fans εντάξει καλά είναι. 7 έχω εγω στο κουτί, αλλά άμα βάλω μέσα 2 cpu fans + 6 gpu fans πάω στους 15 Ας ανεβάσει ο ts καμιά φώτο ή ας πει τουλάχιστον πως είναι τώρα το setup του... πχ πόσοι εισαγωγής / πόσοι εξαγωγής και που βρίσκονται. ναι ρε συ,ολους τους μετραω.οτι ανεμιστηρας γυρναει μεσα στο κουτι. για την ακριβεια ειναι. 1 Χ 070 MM socket πισω 1 Χ 080 ΜΜ vrms 3 Χ 120 ΜΜ 2 στην καρτα γραφικων και ενας πλαϊνος intake 1 Χ 135 ΜΜ τροφοδοτικο 4 Χ 140 ΜΜ 2 στο ψυγειο,1 πανω,πισω exhaust και 1 μπροστα απο την καρτα γραφικων 2 Χ 200 ΜΜ pull στο ψυγειο στο πανω μερος 1 Χ 230 ΜΜ μπροστα κατω εισαγωγης (με μια καρτα γραφικων ειμαι ) να βαλω και αλλο λες?εχω εντοπισει 2 σημεια ακομα που μπορουν να μπουν. χωρανε ακομα 3 απο το ram cooler για την μνημη,ενας 14αρης επανω μπροστα intake,ενας ακομη 12αρης στο πλαι σιπλα στον αλλον και στο κατω μερος χωραει και αλλος πισω απο το τροφοδοτικο.αλλα μετα θα εχω θεμα με τον θορυβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ενταξει παιδια με καλυψατε θα το κανω υδροψυκτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ενταξει παιδια με καλυψατε θα το κανω υδροψυκτο προσεξε μην εχεις προβλημα με τον θορυβο της αντλιας μετα τι hardware εχεις μεσα,δεν μας ειπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 1.Corsair Force Series GT 120GB SSD2.Corsair Vengeance Low Profile 16GB Dual Channel DDR33.Asrock Z87 Extreme44.Intel Core i7-4770K Box5.Corsair HX Series HX850 80Plus Gold6.Noctua NH-D147.Western Digital black 1TB8.(2) SLI Gigabyte GeForce GTX770 2GB WindForce 3X OC αυτα χαχα μην το γρουσουζευεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πες και λίγο διαρρύθμιση ανεμιστήρων αν έχεις προσθαφαιρέσει κάποιους ή είναι στοκ όπως έρχεται το HAF X; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 οχι δεν εχω προσθεσει κανεναν ανεμιστηρα οπως ειναι στοκ. εκτος απο τον d14 που ειναι ψυκτρα της cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 μια χαρα εισαι ετσι οπως εισαι στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα