Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες για κάποιες ώρες είχε πέσει η γραμμή της Forthnet. Από τη στιγμή που ήρθε και μετά μου εμφάνισε ένα περίεργο πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω internet. Πήρα τηλέφωνο στη Forthnet και είπαν να αλλάξω το καλώδιο του τηλεφώνου που πάει στο router γιατί μπορεί όπως επανήλθε η γραμμή να δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα μου είπαν ότι βλέπουν κάποιο βραχυκύκλωμα. Άλλαξα το καλώδιο αλλά τίποτα. Μετά άλλαξα και τη πρίζα του τηλεφώνου και πάλι τίποτα. Internet τελικά κατάφερα να μπω όταν έβγαλα το καλώδιο του τηλεφώνου (στη πρίζα του τηλεφώνου έχω επάνω ένα διακλαδωτή στη μία θέση είναι το καλώδιο του router, και στην άλλη θέση το καλώδιο του τηλεφώνου) αλλά δεν έχω τηλέφωνο. Όταν έχω και τα 2 καλώδια δεν μπαίνω internet αλλά το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Άλλαξα τα πάντα πρίζα τηλεφώνου, διακλαδωτή, καλώδια, router αλλά το πρόβλημα εκεί. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

καλύτερα να καλέσεις στο σπίτι σου ένα ηλεκτρολόγο ώστε να δει αν υπάρχει κάποιο ηλεκτρολογικό  πρόβλημα για να στο φτιάξει και μετα να είσαι εντάξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...