drafex Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιά. Ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με ένα φορητό dell που πήρα πρόσφατα. Το μοντέλο είναι ο Dell Inspiron 3537, και όταν προσπαθώ να τον κλείσω ή να κάνω αναστολή , κλείνει η οθόνη αλλά συνεχίζει να δουλεύει κάνοντας θόρυβο και με τις φωτεινες ενδείξεις λειτουργίας να συνεχίζουν να είναι ανοικτές. Επίσης απο την κατάσταση αναμονης δεν επανέρχεται ποτέ. Κλείνει μόνο με παρατεταμένο πάτημα του power button. Είναι θέμα windows 8 (εχει την τελευται εκδοση 8.1)ή δεν γλυτωνω το service? τι λέτε? Sent from my iPad using Insomnia
nikos903 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το είχα πετύχει αυτό σε άλλο ένα dell παρόμοιο αλλά έφτιαξε μόνο του :/ Για αρχή βγάλε την πρίζα και την μπαταρία και πάτα για ένα λεπτό το κουμπί με το οποίο ανάβει το λάπτοπ (να αποφορτιστεί) και δοκίμασε πάλι αμα συνεχίζει. Μετά δοκίμασε να κάνεις reset στο bios μπας και γίνει τίποτα, αλλιώς bios update άμα έχει βγει νέα έκδοση. Αυτά στα κάνει είτε στην πρίζα αμα τον έχεις είτε με μπαταρία αμα τον δουλεύεις; Δοκίμασε και να τον δουλέψεις χωρίς μπαταρία καπάκι απο το ρεύμα. Έτσι απότομα το έκανε; Δεν του άλλαξες κάτι; (SSD RAM CPU κτλπ)...
drafex Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Νίκο, δεν δούλεψε αυτό που είπες. Ετσι είναι απο το κουτι του, δεν άλλαξα κάτι. Θα δώσω για το bios αλλά είναι λογικό να μη δουλεύει το εργοστασιακο? ευχαριστώ για την απάντηση. Sent from my iPad using Insomnia
nikos903 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλημέρα. Δοκίμασε και κάτι άλλο. Άστον να φορτίσει τελείως, μετά βγάλε την πρίζα και άστον να κλείσει όταν αδειάσει η μπαταρία (στο 0% βάλε το όριο απο την ενέργεια στον πίνακα ελέγχου), μετά πάτα το κουμπί να πάρει μπρος μέχρι που να μην ανάβει κανένα λαμπάκι, να είναι νεκρό το λάπτοπ τελείως. Τότε πάτα το κουμπί συνεχόμενα κανένα λεπτό να ξεφορτίσει. Μετά βάλε την τροφοδοσία και άστο να φορτίσει. Όταν γεμίσει η μπαταρία βάλε το μπρος και δοκίμασε.... Όσο για το bios δεν είναι οτι δεν δουλεύει το εργοστασιακό, απλά μπορεί να έχει φάει σκάλωμα. Άμα θες ενδιάμεσα δοκίμασε και κανένα φορμάτ μην είναι πρόβλημα του λειτουργικού που λες... (ή βάλε κανένα live cd και δοκίμασε να του πατήσεις τερματισμό).
moody_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φίλε drafex μπορείς να τηλεφωνήσεις στην Dell -εξυπηρέτηση πελατών 210-8129800 και να τους εκθέσεις το πρόβλημα.Θα σου ζητήσουν ενα mail και θα σου στείλουν link για να περάσεις 3 (αν θυμάμαι καλά) drivers.Αφού τους περάσεις (με τη σειρά) το πρόβλημά σου θα έχει λυθεί. Καλή σου μέρα. 1
Jannis64 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιά. Ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με ένα φορητό dell που πήρα πρόσφατα. Το μοντέλο είναι ο Dell Inspiron 3537, και όταν προσπαθώ να τον κλείσω ή να κάνω αναστολή , κλείνει η οθόνη αλλά συνεχίζει να δουλεύει κάνοντας θόρυβο και με τις φωτεινες ενδείξεις λειτουργίας να συνεχίζουν να είναι ανοικτές. Επίσης απο την κατάσταση αναμονης δεν επανέρχεται ποτέ. Κλείνει μόνο με παρατεταμένο πάτημα του power button. Είναι θέμα windows 8 (εχει την τελευται εκδοση 8.1)ή δεν γλυτωνω το service? τι λέτε? Sent from my iPad using Insomnia Είναι θέμα ρύθμισης των Windows 8.1 (ποια λειτουργία θα εκτελείται όταν ο χρήστης επιλέγει τερματισμό). Στα Windows 8 δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα ενώ στα 8.1 εμφανίζεται μετά από κάποιο Windows Update και στην ουσία δεν είναι πρόβλημα αλλά προρύθμιση, από τη Microsoft, να περνάει το PC σε sleep mode όταν πατάμε τερματισμό. Αν δώσεις εντολή, μέσα από τις ρυθμίσεις, να απενεργοποιείται, με το που πατάς τερματισμό, νομίζω πως θα λυθεί το πρόβλημά σου.Υπάρχει και σχετικό θέμα στο Forum (δε θυμάμαι σε ποια κατηγορία, μάλλον Hardware\Φορητοί Υπολογιστές), ψάξε να το βρεις. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ Win 8 για να σου πώ ακριβώς τα βήματα που πρέπει να κάνεις. Αν δε βγάλεις άκρη, θα το δω σε Laptop φίλου, με Win8.1, πώς ακριβώς γίνεται η ρύθμιση.
iliasmach Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα,έχω το ίδιο λάπτοπ και το έπαθα μετά από αλλαγή των drivers της κάρτας γραφικών το έφτιαξα κάνοντας επαναφορά το λάπτοπ στην εργοστασιακή κατάσταση... Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
drafex Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Και εγω πιστεύω πως είναι software θέμα. Θα κάνω επαναφορά για να δω και μετα τηλ service...<br><br> Sent from my iPad using Insomnia
Jannis64 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Με την επαναφορά (σε προγενέστερο σημείο των 8.1) πιθανότατα θα λυθεί το πρόβλημα.Το θέμα είναι πως αν έχεις ενεργοποιημένο το Windows Update, αργά ή γρήγορα, μετά από κάποιο Update, θα ξαναέχεις τα ίδια. Αν το επαναφέρεις στα Windows 8, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, όσο δεν θα το αναβαθμίζεις σε 8.1
iliasmach Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Να ρωτήσω, άλλαξες drivers στην κάρτα γραφικών ? Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
Jannis64 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 iliasmach δεν ξέρω αν ρωτάς εμένα ή τον drafex. Εγώ μετά την επαναφορά σε Windows 8 δεν πείραξα τίποτε και απλά προς το παρόν θα αποφύγω τη μετάβαση σε 8.1. Όταν δε το αποφασίσω, θα κοιτάξω να κάνω καθαρή εγκατάσταση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και όχι αναβάθμιση μέσω του Windows Store.
iliasmach Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 <p>iliasmach δεν ξέρω αν ρωτάς εμένα ή τον drafex. Εγώ μετά την επαναφορά σε Windows 8 δεν πείραξα τίποτε και απλά προς το παρόν θα αποφύγω τη μετάβαση σε 8.1. Όταν δε το αποφασίσω, θα κοιτάξω να κάνω καθαρή εγκατάσταση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και όχι αναβάθμιση μέσω του Windows Store.</p> Στον φίλο με το λάπτοπ Dell με το πρόβλημα αναφερόμουν αλλα δεν πειράζει Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
drafex Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εβαλα ολους τους drivers και τωρα μπορει να κλεισει αλλα οχι σε αναστολή!
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιά. Ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με ένα φορητό dell που πήρα πρόσφατα. Το μοντέλο είναι ο Dell Inspiron 3537, και όταν προσπαθώ να τον κλείσω ή να κάνω αναστολή , κλείνει η οθόνη αλλά συνεχίζει να δουλεύει κάνοντας θόρυβο και με τις φωτεινες ενδείξεις λειτουργίας να συνεχίζουν να είναι ανοικτές. Επίσης απο την κατάσταση αναμονης δεν επανέρχεται ποτέ. Κλείνει μόνο με παρατεταμένο πάτημα του power button. Είναι θέμα windows 8 (εχει την τελευται εκδοση 8.1)ή δεν γλυτωνω το service? τι λέτε? Sent from my iPad using Insomnia Φίλε οχι.Δεν είναι αυτό το πρόβλημα...Δεν το έχεις ρυθμισμένο σωστά απλά..Πρέπει να ρυθμίσει τι θα γίνεται όταν πατάς το κουμπι εκκίνησης..Πατα στο εικονιδιο της μπαταριας,και περισσοτερες επιλογές ενέργειας.Καπου στην αριστερη στηλη τα ρυθμιζεις...Για το τι θα κανει οταν κλεινεις το καπακι της οθονης κ.τ.λ.. Απ'οτι καταβα εσυ θελεις κατι προσωρινο,δηλαδη να κλείνει αλλά οχι power off...Θες να πατάς το κουμπι και να πέφτει σε ύπνο...Ψάξε στις επιλογές σβησίματος των windows και επέλεξε ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ! Δοκιμασμένο.. Αποθηκεύει τα πάντα-στάδιο εργασίας όπως είναι,το λαπτοπ σβηνει,και οταν το αναψεις ανοιγει αμεσα εκει που εμεινες...Αδρανοποιηση κανει το λαπτοπ οταν μεινει απο μπαταρια για να μην χασεις εργασία...Θα πατάς αδρανοποίηση και είσαι κύριος..Απλά κάνει 20-30sec να κλείσει..Η αναμονή δεν είναι και τόσο καλή..Κρατάει ζωντανό το λάπτοπ κ αν κουνήσεις το ποντίκι ας πουμε αμεσως αναβει κι ας εχεις το καπακι κλειστο..Αντιδραει με το παραμικρο,και επίσης με αναμονη ξυπναει μετα απο πολλη ωρα μονο του..Δοκιμασε αδρανοποιηση και πες μου
moody_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Εβαλα ολους τους drivers και τωρα μπορει να κλεισει αλλα οχι σε αναστολή! Φίλε drafex μπες και απο τον πίνακα ελεγχου στις επιλογές παροχής ενέργειας.Εκεί έχω περάσει στην απενεργοποίηση οθόνης 10 ' για μπαταρία και 10' για ρεύμα και μετάβαση υπολογιστή σε αναστολή λειτουργίας 3 ώρες για μπαταρία και ποτέ για ρεύμα. Το Ν/Β ανοίγει και κλείνει χωρίς κανένα πρόβλημα.Μπορείς κι εσυ να βάλεις τις αντίστοιχες ρυθμίσεις που σε εξυπηρετούν. Εχω κι εγω στην κατοχή μου,εδώ και 1,5 μήνα, το 3537 (ι7 με 4500U) και win 8.1 pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα