Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Πρόσφατα έβαλα στην εφαρμογή μου διαφημήσεις αν και έχω πολύ μικρό ποσοστό από installed devices από ότι έχω καταλάβει δεν αξίζει να ρίξεις την ποιότητα του app για να βγάλεις ένα 50 λεπτο την μέρα και αν.

Πιστεύετε ότι αξίζει να βάλει κάποιος διαφημίσεις στην εφαρμογή του ή όχι;
Μία καλή λύση δεν θα ήταν να περιμένει κάποιος να ανέβουν οι installed devices και μετά να βάλει τις διαφημίσεις;
Σας χαλάει εσάς όταν κατεβάσετε ένα  app και θα έχει διαφημίσεις;

Βάζετε στα  apps σας;

ΥΓ. το έβαλα επίτηδες εδώ γιατί αφοράει πιο πολύ τους προγραμματσιστές.

  • Moderators
Δημοσ.

Άμα έχεις ένα μικρό μέρος της οθόνης για διαφημίσεις ή αν έχεις μια οθόνη όταν ξεκινάει η εφαρμογή σου τότε πιστευώ είναι εντάξει. Αλλά να πετάς popups κάθε 2 λεπτά είναι πολύ εκνευριστικό.

Δημοσ.

Για εμένα είναι εκνευριστικό αλλά αν είναι ο τρόπος να έχω την εφαρμογή δωρεάν και μου δίνει επιλογή να την αγοράσω για να βγουν είναι πλήρως κατανοητό...

Δημοσ.

και εγώ είμαι της άποψης ότι άμα δεν αξίζει η εφαρμογή και έχει διαφημίσεις θα την διαγράψω.

αν όμως αξίζει η εφαρμογή θα προτιμούσα να υπήρχε 2η έκδοση χωρίς διαφημίσεις επί πληρωμή όμως.

 

Όσο για το αν πρέπει να έχεις πολλά installed devices, καλύτερα από την αρχή πιστεύω που δεν έχεις πολύ κόσμο.

Δημοσ.

Αυτό με τισ διαφημίσεις το έχω παρατηρήσει πιο πολύ σε κινητά.
Ο πατέρας μου μου έλεγε ότι εγω οταν βλέπω εφαρμογή με διαφημίσεις την διαγράφω.
Όταν όμως κάποιος μπαίνει σε ένα site με διαφημίσεις που καλώσ η κακώς έχουν όλα σχεδόν, δεν νομίζω να λέει α έχειδιαφημίσεις δεν ξαναμπαίνω.

Και ναι εντάξει δεν μιλάω η διαφήμιση να έιναι κστο κέντρο του app και να ενοχλεί ένα μικρό banner πάνω ή κάτω.

Δημοσ.

Προσωπικά δε θεωρώ ότι αποτελεί μειονέκτημα η ύπαρξη διαφήμισης. Φυσικά πρώτα βεβαιώσου ότι δεν υπάρχουν προβληματάκια στο πρόγραμμα γιατί δε νομίζω να την πάρουν με καλό μάτι την εφαρμογή αν έχει και προβλήματα και διαφημίσεις. Κατά τ' άλλα δε θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα αν βρίσκεται στην άκρη και ΔΕΝ έχει κουμπιά αρκετά κοντά ώστε να την ενεργοποιούν κατά λάθος. Αν αναφέρεσαι στο πρόγραμμα που έχεις στην υπογραφή σου λόγου χάρη καλό θα ήταν να βγαίνει περιστασιακά κάτω από το start/finish work.

Δημοσ.

Δεν δίνουν όλες οι εφαρμογές χαρτζιλίκι, θα πρέπει η εφαρμογή σου να έχει κάποιο ενδιαφέρον και να την κατεβάζει ο κόσμος και με κάποιον τρόπο να τον αναγκάσεις να πατήσει.

 

Τέτοια εφαρμογή είναι το WPA Greek Finder (δεν θυμάμαι όνομα, ένα που σπάει Wifi κωδικούς), τέτοιες εφαρμογές (για Wifi) έχουν ζήτηση και αν καταφέρεις και φτιάξεις κάτι καλό θα βγάλεις κάποιο χαρτζιλίκι γιατί τα περισσότερα είναι σκουπίδια!

 

Μετά πάμε στα παιχνίδια... εκεί υπάρχει απίστευτα πολύ κοινό! απλά το θέμα είναι ότι τα παιχνίδια είναι δύσκολο κομμάτι.

 

Αν φτιάξεις κάτι καλό σε γραφικά-gameplay τότε θα βγάλεις χαρτζιλίκι, αν κάνεις αυτό που κάνουν πολλοί, δηλαδή να φτιάξεις καμιά μλκια γιατί ο κόσμος έχει την τάση να δοκιμάζει και τις μλκιες, .... ε εκεί ίσως δεν βγάλεις χαρτζιλίκι... εκεί μετράει η ιδέα... τέτοιο παιχνίδι είναι τα "Flappy Bird/Fish κλπ"... ενώ από γραφικά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, η ιδέα άρεσε στον κόσμο.

 

Είναι αυτό που είπαν!, αν η εφαρμογή σου πιστεύεις ότι είναι πολύ καλή τότε δεν χαλάς την ποιότητα ... αλλά κάπως πρέπει και εσύ να βγάλεις κάποια λεφτά! ε! οι καλές εφαρμογές είναι και επί πληρωμή... έστω και σε χαμηλή τιμή.

 

Οι Έλληνες  Από Ελλάδα δεν μπορούν να ανεβάσουν επί πληρωμή εφαρμογή οπότε αναγκαστικά από διαφημίσεις... μπορείς όμως να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα (που υποστηρίζει το Android) και να δηλώσεις εκείνον τον λογαριασμό, έτσι μπορείς να πουλάς μια χαρά!

Δημοσ.

προσωπικά έχω adblock οπότε δεν βλέπω διαφημίσεις

στις δικές μου εφαρμογές δεν βάζω διαφημίσεις, μου χαλάνε πολύ την εικόνα της εφαρμογής, ρίχνουν την ποιότητα κατακόρυφα

χίλιες φορές να την βάλεις επι πληρωμή με ένα μικρό ποσό και κάποια extra features

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προσωπικά έχω adblock οπότε δεν βλέπω διαφημίσεις

στις δικές μου εφαρμογές δεν βάζω διαφημίσεις, μου χαλάνε πολύ την εικόνα της εφαρμογής, ρίχνουν την ποιότητα κατακόρυφα

χίλιες φορές να την βάλεις επι πληρωμή με ένα μικρό ποσό και κάποια extra features

 

 

Δεν έχω ασχοληθεί αλλά δεν μπορείς να ορίσεις εσύ που θα την βάλεις? δηλαδή ρε παιδί μου να μην είναι στην αρχική οθόνη αλλά να έχει επιλογή στο Μενου , πχ "Διαφημίσεις" , και όποιος φιλοτιμηθεί να πατήσει εκεί να του ανοίξει τις διαφημίσεις και να συμβάλει πατώντας κλικ...;;

Δημοσ.

οπου θες την βαζεις αλλα ειναι ασχετες με την εφαρμογη, οτι να ναι χρωματα, γραμματα κλπ

 

Από την στιγμή που θα την βάλεις σαν επιλογή (δηλαδή ο χρήστης πρέπει να πατήσει ένα κουμπι για να την δει) τότε που το θέμα;

 

Δηλαδή ρε παιδί μου έχεις ένα παιχνίδι: στο μενου του παιχνιδιου έχεις:

 

 

Play

Options

Exit

 

Support us

 

ή

 

Play

Options

Exit

Support us

  • Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που θα την βάλεις σαν επιλογή (δηλαδή ο χρήστης πρέπει να πατήσει ένα κουμπι για να την δει) τότε που το θέμα;

 

Δηλαδή ρε παιδί μου έχεις ένα παιχνίδι: στο μενου του παιχνιδιου έχεις:

 

Οι διαφημίσεις είναι πλαίδια έτοιμα από το admob.

Έχει και κάποιες εταιρίες που σου προσφέρουν full screen ads με αυτό το απαίσιο Χ πάνω δεξιά.

Μπορείς να τις βάλεις ή τέρμα πάνω ή τέρμα κάτω και μετά από εκεί με padding.

Μπορείς να κάνεις και menu που να πηγαίνει σε ένα άδειο activity με διαφήμιση μέσα αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνεις.

Δημοσ.

Δεν με χαλούν τα ads, φτάνει να μην πετάγονται στη φάτσα μου φουλ οθόνη κάθε 2 λεπτά.

Ή το άλλο όταν βάζουν τις διαφημίσεις με τέτοιο τρόπο που να τις πατάς κατα λάθος, κολλητές σε ένα κουμπί ή να αλλάζουν θέση την ώρα που πας να πατήσεις το κουμπί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...