Millennium Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Βασικά ισχύει και από αλλού αλλά όχι σε όλα τα καταστήματα απ'ότι φαίνεται... Νόμιζα πως η AMD θα τους είχε προμηθεύσει όλους και δεν θα γινόταν το περσινό μπάχαλο αλλά πάλι τα ίδια βλέπω! Πέρσι που είχα μιλήσει με oktabit μου είχαν πει ότι ουσιαστικά και η ίδια amd τα έστελνε σε παρτίδες και όπως είδα αργότερα τα έδωσαν κυρίως σε μεγάλα/γνωστά καταστήματα, όπως You, Πλαίσιο κλπ... Το παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι αν θυμάμαι σωστά τα έδινε και το αγγλικό amazon ενώ το γαλλικό όχι (πήρα τότε την 7870 και μου είχε κάνει εντύπωση) Αυτό ισχύει με τις προωθητικές ενέργειες με συνεργάτες σε όλες σχεδόν τις εταιρίες του χώρου. Ναι, θα επρεπε να ειναι γνωστο, μιας και ειχε ανοιξει ειδικο θεμα εδω, αλλα στο παρον νημα δεν αναφερθηκε ξεκαθαρα, τουναντιον, διαβαζοντας το, μενει κανεις με την λανθασμανη εντυπωση οτι θα τα παρει και απο αλλου. Δεν θυμαμαι απ'εξω λεπτομερειες, ομως θυμαμαι οτι γενικα δεν ισχυε στα περισσοτερα μαγαζια, μονο στο Πλαισιο και ενα ακομη ισχυε. Για το παρον δεν γνωριζω, οποιος θελει ας το ψαξει. Συνέχεια του never settle είναι.Είχαν και κάποιοι μικρότεροι εκτός Πλαισίου και You για αρκετό διάστημα αλλά δεν ξέρω αν έχουν τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα