Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έίμαι νέα ασφαλισμένη στον ΟΑΕΕ , μόλις μπήκα κατηγορία 3 (έκλεισα αισίως 7 συνεχή έτη ασφάλισης στον ΟΑΕΕ) και έφρηξα όταν είδα την εισφορά 644 ευρώ ανά δίμηνο. Δυσικά και σκέφτομαι την διακοπή από ΟΑΕΕ γιατί αργά η γρήγορα δεν θα αντέξω τις εισφορές.

Εχω μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών και δουλεύω σε ένα κέντρο ειδικών θεραπειών. Θα ήθελα να πάω ΙΚΑ.

Σκέφτομαι να κάνω αυτασφάλιση , αλλά από το λίγο ψάξιμο που έκανα κατάλαβα πως χρειάζεται να με γράψει πρώτα η εργοδότριά μου στο ΙΚΑ. Εχω να ρωτήσω κι ας μου απαντήσει λογιστής ή όποιος ξέρει:

1) Ισχύει ότι δεν μπορώ να κάνω αυτασφάλιση απευθείας μετά από διακοπή από ΤΕΒΕ και χωρίς να ήμουν ποτε ασφαλισμένη στο ΙΚΑ πριν;

2) Αν δεχτεί η εργοδότρια μου να με γράψει ΙΚα για πόσο καιρο πρέπει να είμαι ασφαλισμένη μέχρι να μπορέσω να κάνω αυτασφάλιση ; Πρέπει να συμπληρώσω συγκεκριμένο αριθμο ημερών ασφάλισης;

3) Επειδή μάλλον, δεν θα δεχτεί να με ασφαλίσει ΙΚΑ, μηπως να με έγραφε εκείνη και να πλήρωνα εγώ τις εισφορές αντί για εκείνη; Με συμφέρει;

Ευχαριστώ

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, [email protected] είπε

Αγόρασα κατοικία το Νοέμβριο του 2015 και τη δήλωσα στο κτηματολογικο γραφείο Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.Χρειαζεται και δήλωση στο e κτηματολόγιο;

Off topic: πήγαινα για τρέξιμο στο σ

Γήπεδο Στρεμπενιωτη στη Νεάπολη.. 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα.Νοικιαζω ένα σπίτι δικό μου με βραχυχρόνια .ισθωση.Μου ζητήθηκε από πελάτη εταιρειας εάν μπορώ να του κοψω Τιμολιγιο η απόδειξη  για μια ημέρα διαμονής .Τι ισχύει ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilis1977Stamos είπε

Καλημέρα.Νοικιαζω ένα σπίτι δικό μου με βραχυχρόνια .ισθωση.Μου ζητήθηκε από πελάτη εταιρειας εάν μπορώ να του κοψω Τιμολιγιο η απόδειξη  για μια ημέρα διαμονής .Τι ισχύει ευχαριστώ.

Τιμολόγιο δεν μπορείς να κόψεις μιας και δεν έχεις εταιρεία. Κόψε μια απλή απόδειξη είσπραξης ενοικίου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...