frustrated Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Έίμαι νέα ασφαλισμένη στον ΟΑΕΕ , μόλις μπήκα κατηγορία 3 (έκλεισα αισίως 7 συνεχή έτη ασφάλισης στον ΟΑΕΕ) και έφρηξα όταν είδα την εισφορά 644 ευρώ ανά δίμηνο. Δυσικά και σκέφτομαι την διακοπή από ΟΑΕΕ γιατί αργά η γρήγορα δεν θα αντέξω τις εισφορές. Εχω μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών και δουλεύω σε ένα κέντρο ειδικών θεραπειών. Θα ήθελα να πάω ΙΚΑ. Σκέφτομαι να κάνω αυτασφάλιση , αλλά από το λίγο ψάξιμο που έκανα κατάλαβα πως χρειάζεται να με γράψει πρώτα η εργοδότριά μου στο ΙΚΑ. Εχω να ρωτήσω κι ας μου απαντήσει λογιστής ή όποιος ξέρει: 1) Ισχύει ότι δεν μπορώ να κάνω αυτασφάλιση απευθείας μετά από διακοπή από ΤΕΒΕ και χωρίς να ήμουν ποτε ασφαλισμένη στο ΙΚΑ πριν; 2) Αν δεχτεί η εργοδότρια μου να με γράψει ΙΚα για πόσο καιρο πρέπει να είμαι ασφαλισμένη μέχρι να μπορέσω να κάνω αυτασφάλιση ; Πρέπει να συμπληρώσω συγκεκριμένο αριθμο ημερών ασφάλισης; 3) Επειδή μάλλον, δεν θα δεχτεί να με ασφαλίσει ΙΚΑ, μηπως να με έγραφε εκείνη και να πλήρωνα εγώ τις εισφορές αντί για εκείνη; Με συμφέρει; Ευχαριστώ
[email protected] Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Αγόρασα κατοικία το Νοέμβριο του 2015 και τη δήλωσα στο κτηματολογικο γραφείο Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.Χρειαζεται και δήλωση στο e κτηματολόγιο; 1
txcellas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, [email protected] είπε Αγόρασα κατοικία το Νοέμβριο του 2015 και τη δήλωσα στο κτηματολογικο γραφείο Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.Χρειαζεται και δήλωση στο e κτηματολόγιο; Off topic: πήγαινα για τρέξιμο στο σ Γήπεδο Στρεμπενιωτη στη Νεάπολη..
Basilis1977Stamos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Καλημέρα.Νοικιαζω ένα σπίτι δικό μου με βραχυχρόνια .ισθωση.Μου ζητήθηκε από πελάτη εταιρειας εάν μπορώ να του κοψω Τιμολιγιο η απόδειξη για μια ημέρα διαμονής .Τι ισχύει ευχαριστώ.
george1807 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Basilis1977Stamos είπε Καλημέρα.Νοικιαζω ένα σπίτι δικό μου με βραχυχρόνια .ισθωση.Μου ζητήθηκε από πελάτη εταιρειας εάν μπορώ να του κοψω Τιμολιγιο η απόδειξη για μια ημέρα διαμονής .Τι ισχύει ευχαριστώ. Τιμολόγιο δεν μπορείς να κόψεις μιας και δεν έχεις εταιρεία. Κόψε μια απλή απόδειξη είσπραξης ενοικίου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα