Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Παιδια ειμαι ετοιμος να κανω παραγγελια ενα απο τα 2 ταμπλετ. Samsung Galaxy note 2014 edition ή Apple Ipad Air? Δωστε τα φωτα σας ρε παιδια σας παρακαλω γιατι θελω και τα 2
zizu10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ζήτημα είναι το εξής : Θες android ή iOS?? Προσωπικά, θα πήγαινα σίγουρα στο δεύτερο.. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2014 από zizu10
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το ζήτημα είναι το εξής : Θες android ή iOS?? Προσωπικά, θα πήγαινα σίγουρα στο δεύτερο.. Βασικα,θα παραγγειλω απο εξωτερικο (μεσω θειου μου με δοσεις) ενα iphone 5s και ενα ταμπλετ και ειμαι αναμεσα στα 2 αυτα.. Απλα η σκεψη μου ηταν αφου θα παρω και iphone με ios να επαιρνα το Note. Απλα ηθελα να μαθω κιολας για παιχνιδια,ιντερνετ,fb,ταινιες αλλα και γενικη χρηση ποιο ειναι καλυτερο και πιο δυνατο? Γιατι δεν θα ηθελα για εφαρμογες να πληρωσω εστω και ελαχιστα χρηματα,οχι λογω τσιγγουνιας αλλα λογω οτι δεν εχω πιστωτικες ή χρεωστικες και δεν θελω να μπω στην διαδικασια να τρεχω για να βγαλω..
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Κανεις αλλος να μου πει την γνωμη του?
alexmm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 έχω το air και μπορώ να σου πω ότι είναι απλά εξαιρετικο! δεν ξέρω βέβαια πόσο καλο θα ειναι το νεο note, αλλά το iPad είναι πολλές κλάσεις καλύτερο από οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στην αγορά.έχουν περάσει πολλά επώνυμα και μη android ταμπλετ από τα χέρια μου, και πάντα διαπιστώνω πως ενώ το λειτουργικό έχει κάνει άλματα και πλέον iOS 7 & KitKat είναι πολύ κοντά, σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής οι διαφορές συνεχίζουν να είναι σημαντικές
Crash_Batic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν νομιζω να εχει μειωνεκτημα στην ποιοτητα κατασκευης το note απο το air παρα μονο το υλικο του ipad που φαινεται πιο στιβαρο.Δεν νομιζω ουτε να "τριζουν" τα πλαστικα του note + οτι εχει και παρα πολυ καλο καπακι πισω με εξαιρετικη υφη και ποιοτητα.. Απλα δεν ξερω,ειμαι αναμεσα στα 2 αυτα και πραγματικα τα θελω και τα δυο.Δεν ξερω ποιο απο τα δυο να διαλλεξω επιτελους..
Federacion Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Απλα η σκεψη μου ηταν αφου θα παρω και iphone με ios να επαιρνα το Note Air να ησύχαζα. Fixed.
StigmaX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αφού θα πάρεις iPhone πάρε το ipad και ξεμπερδεψες. Θα κάνουν sync τα πάντα και θα είσαι πένα.
Crash_Batic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δηλαδη το note το αποκλειετε εντελως?
rigo0sotirhs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αυτή την στιγμή σου γράφω απο ενα samsung 2014 edition και ειναι τέλειο
Federacion Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Βρε καταπληκτικά είναι και τα 2. Απλά αφού έχεις iphone, ¨οπως σου έγραψαν κι άλλοι, καντα σετ. Και να μην τα κάνεις δεν χάθηκε ο κόσμος όμως!
Crash_Batic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κοιταω και το Dell Venue 11 Pro στα 450 ευρω περιπου.. Τι λετε γι'αυτο απεναντι στα αλλα 2 που εχω προαναφερει?
ektor7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Κοιταω και το Dell Venue 11 Pro στα 450 ευρω περιπου.. Τι λετε γι'αυτο απεναντι στα αλλα 2 που εχω προαναφερει?Φευγεις απο τα καθαρα tablets και πας σε υβριδικα(tablet&laptop)! Ψαξε καλυτερα να δεις και να μαθεις για τα windows tablets με bay trail soc γιατι ειναι πολυ διαφορετικα απο android&ipad σαν συστημα και ισως να μη ειναι αυτο που κανει για τη περιπτωση σου! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2014 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα