GABONEZOS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια, εχω ενα pc με cpu Α10-6800Κ με ενσωματωμενη κάρτα γραφικών, με Ram 16 gb και μητρικη gigabyte F2A85X-UP4.Εγκατέστησα το Τhief & Assassins Creed III, εχω εγκαταστησει το AMD catalyst control center και αναγνωριζει μια χαρα την ενσωματωμενη καρτα γραφικων του Α10.Να σημειώσω εδω οτι δεν εχω ανεξαρτητη κάρτα γραφικών.Το πρόβλημα εστιάζεται στο εξής οτι μολις ξεκιναω και παιζω τα προαναφερόμενα παιχνίδια μετα απο ενα 15λέπτο το pc κλεινει.Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει για ποιο λόγο γίνεται αυτό;
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Από θερμοκρασία - κοίταξε αν είναι καθαρή η ψήκτρα του επεξεργαστή σε πρώτη φάση,να αερίζεται καλά το κουτί σε δεύτερη,και αν συνεχίσει αλλαγή πάστας και αν θέλεις και ψήκτρας για να ξενοιασεις.
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τις θερμοκρασίες να τις κοιτάξεις σε load με κανα τεστ.Το τροφοδοτικό σου ποιό είναι;Αν και τέτοιο σύστημα δεν έχει απαιτήσεις.
GABONEZOS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 H ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 75οC ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΩ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ 19οC. ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Έτσι ακριβώς. Άνοιξες το καπάκι έκανες κάτι απο αυτά που είπαμε ? Ένα δυνατό πιστολάκι μαλλιών (στο κρύο) θα κάνει δουλειά αν έχει πιάσει χνούδι και ενα πινελάκι θα το γυαλίσουν..
Μαντσιος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Είναι ζεστός επεξεργαστής τον έχω και εγώ διοτι έχει και apu εγω με μια καλή πάστα μια ψυκτρα ζαλμαν περφορμα και 2 επιπλέον case fan ο επεξεργαστής,δουλευει στους 35 βαθμους.Να μην ξεχάσω και ένα καλό καθάρισμα το κουτί
Millennium Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κάρτα γραφικών είπες δεν έχεις,σε τι βλέπεις τους 19..; Μπορεί να έχεις λάθος ενδείξεις ή να μη κοιτάς τις σωστές (πιθανόν) ή να μην πατάει καλά η ψύκτρα.Δες με το amd overdrive το τελευταίο ή από bios τις ενδείξεις και δες αν ανεβαίνουν οι στροφές του fan ή έχει μπει καταλάθος κάποιο προφιλ.Τροφοδοτικό τελικά ποιό έχεις;
GABONEZOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ φίλοι μου, ο φίλος Μαντσιος έχει και ξεχωριστή κάρτα γραφικών σε crosfire ή παιζει με με την ενσωματωμενη του A10-6800K.Γενικότερα ποια είναι η γνώμη του ?
Μαντσιος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εγω εχω αλλη καρτα γραφικων και παλι οι θερμοκρασιες ηταν πολυ υψηλες οχι στους 75 αλλα καπου στους 68-70 τωρα πια μεσα σε απαιτητηκα game εχω 55 βαθμους
GABONEZOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φίλε Μαντσιε ποια ψυκτρα φορας την ZALMAN CNP 8900,την ZALMAN CNP 9900 MAX ή την ZALMAN CNP 9900DF ?
Μαντσιος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 zalman cnps5x performa Δεν εδωσα παρα πολλα λεφτα για ψυκτρα αν και θα επρεπε εαν σκεφτεσαι να βαλεις αλλη ψυκτρα βαλε υδροψυξη να ησυχασει το κεφαλι σου μην το σκεφτεσαι
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ^nope για την υδροψυξη.εκτος και εαν τα σκασει.
Μαντσιος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 για εμενα ο συγκεκριμενος cpu ειναι φοβερος το μονο αρνητικο ειναι το προβλημα την θερμοκρασια του
Millennium Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δεν έχει κάποιο πρόβλημα στις θερμοκρασίες του σαν μοντέλο ο συγκεκριμένος apu και οι θερμοκρασίες που ανέφερες ήταν μέσα στις προβλεπόμενες.Και με μια σχετικά όχι και τόσο καλή after market ψύκτρα που του έβαλες είσαι σχεδόν 20 βαθμούς C μακρυά από την max temp που δίνει ο κατασκευαστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα