Προς το περιεχόμενο

HTPC software

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θέλω να φτιάξω ένα HTPC που θα το έχω για ταινίες, μουσική, βιντεοπαιχνίδια όπως για nes, n64 και αλλά. Έχω βρει τα υλικά που θέλω να βάλω και για OS Win 7 ή 8.χ  + θα έχω ένα remote contoller αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω βρει ένα πρόγραμμα για HTPC Sofware όπως έχω δει ένα βίντεο στο lifehacker (

).

Θα ήθελα να ρωτήσω.

• Πρώτον, πως λέγεται το HTPC Software που χρησιμοποιεί όπως στο lifechaker που αναρτήσει πριν?
  • Δεύτερον, πόσα HTPC Software υπάρχουν και δυνατότητες έχει ακόμη εκτός από το να βλέπω ταινίες, να ακούω μουσική, και να παίζω βιντεοπαιχνίδια?
Δημοσ.

Τo πρόγραμμα που χρησιμοποιεί είναι το XBMC (www.xbmc.org) και με το συγκεκριμένο μπορείς να δεις ακόμα και κανάλια τηλεόρασης με διάφορα plugin.

Για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στο site και διάβασε το forum τους, θα βρεις πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Τo πρόγραμμα που χρησιμοποιεί είναι το XBMC (www.xbmc.org) και με το συγκεκριμένο μπορείς να δεις ακόμα και κανάλια τηλεόρασης με διάφορα plugin.

Για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στο site και διάβασε το forum τους, θα βρεις πολλά πράγματα.

Για να δω διάφορα κανάλια θα χρειαστώ Card TV? Αν ναι που μπορώ να βρω τα plugin?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/76761-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-XBMC-(Win-7)

Οταν το ειχα ρυθμισει εγω (πριν κατι χρονια ) μεσω του xmbc ετρεχα τον mpc+madvr σαν πλαυερ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/100026-MadVR-%CE%A1%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-FAQ-Part-II

Aντε και καλο διαβασμα.. :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...