nikchris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Τι σου ειναι η μοδα ρε παιδι μου. Καθομαστε και ασχολουμαστε ολοι με τις φωτογραφικες των κινητων και δεν βλεπεις σε κανενα mainstream site ειδησεις για τις εξελιξεις στις κανονικες φωτογραφικες. Και πανε ολοι και παιρνουν κατι compact μουφα ή δεν παιρνουν καθολου γιατι 'εχει καλη φωτογραφικη το κινητο'. Και εχουμε πεθανει στις κουνημενες, στις θολες, στις μουντες και σκοτεινες. 2
Zandim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το νεο σμαρτφον της LG ???? Zte δεν ειναι ;;; χαχαχα το διαβασα κι εγω 5 φορες το αρθρο για να σιγουρευτω οτι ο αρθρογραφος απο κεκτημενη ταχυτητα εγραψε λαθος...
sonyxp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πρόβλεψη: Η Apple θα κινθεί νομικά, το δικαστήριο θα γίνει στην Αμερική και θα κερδίσει η Apple. Beep beep Ε μα τώρα! πως τολμάνε δηλαδή και βγάζουν Smartphones; μόνο η Apple AE έχει αυτό το δικαίωμα! 1
ramarg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 πολλές αντιγραφες απο apple..αρχαριοι τι να πεις..δεν γνωριζουν τι θα πει κατοχυρωση πατεντας.. οσα βγαλουν απο τις πωλησεις θα τους τα παρει η αππλε !
ramarg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Κάτι μου θυμίζει αυτό το πλήκτρο home button ipod
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα