Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το laptop μας άφησε. Χρειαζόμαστε εγώ και ο μικρός ( 5 χρονών ) έναν νέο υπολογιστή και σκέφτομαι να πάμε σε σταθερό... Σε αυτά τα χρήματα δεν έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά να είναι αξιοπρεπής, γρήγορος και να μπορεί να αναβαθμιστεί...

Ποσό που διαθέτουμε : 600 Ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Internet, ταινίες ( κατέβασμα –προβολή ), μουσική, παιχνίδια κυρίως παιδικά, εφαρμογές γραφείου…

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Λόγω δουλειάς Autocad ( Όχι ιδιαίτερα πράγματα… Κυρίως δισδιάστατη σχεδίαση ).

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειαζόμαστε οθόνη. Θα ήθελα 22’’ - 23’’ και να έχει και αποκωδικοποιητή καθώς θα παίζει και το ρόλο T.V. στο παιδικό…

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι? Όχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθεί. Δεν το κατέχω.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Windows 7 θέλω... Αλλά στριμώχνομαι...

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας...

Δημοσ.

Χωρίς windows. Με  APU και SSD.  Το Autocad σε 2d δεν έχει καθόλου απαιτήσεις, το έχω δουλέψει και με πολύ χειρότερα specs..

Aργότερα αν δεις οτι χρειάζεσαι ακόμη 4gb ram βάλε..

Untitled.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...