Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,τον τελευταιο καιρο μου τυχαινουν πολλες αποσυνδεσεις ειτε προσπαθω να παιξω κανα online game ειτε σερφαροντας σε sites.ειμαι λιγο ασχετος απο ιντερνετ κτλπ.το router μου ειναι το ZXHN H108L(κανα μηνας εχει περασει απο τοτε που αλλαξαμε απο οτε σε forthnet).οι πληροφοριες απτο router ειναι αυτες:

snr margin: 6.0 12.9 db
line attenuation:12.7 10.4 db
data rate:10029 1022 kbps

εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες το downstream  του snr margin φτανει και τα 2.1-3.

(τις πρωτες μερες που μπηκε το forthnet ολα ηταν κομπλε ουτε αποσυνδεσεις και καλο ping)
Δημοσ.

Εγω ειχα προσφατα αποσυνδεσεις (απο HOL) ωσπου ενα βραδυ δεν ειχα ουτε internet ουτε τηλεφωνο...Εστειλαν τεχνικο και ειχε παρει υγρασια το καλωδιο εξω στο κουτι...παρτους τηλεφωνο,θα κανουν εναν ελεγχο αυτοι και αν ειναι θα σου στειλουν τεχνικο...

Δημοσ.

καλησπερα,τον τελευταιο καιρο μου τυχαινουν πολλες αποσυνδεσεις ειτε προσπαθω να παιξω κανα online game ειτε σερφαροντας σε sites.ειμαι λιγο ασχετος απο ιντερνετ κτλπ.το router μου ειναι το ZXHN H108L(κανα μηνας εχει περασει απο τοτε που αλλαξαμε απο οτε σε forthnet).οι πληροφοριες απτο router ειναι αυτες:

snr margin: 6.0 12.9 db

line attenuation:12.7 10.4 db

data rate:10029 1022 kbps

εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες το downstream  του snr margin φτανει και τα 2.1-3.

(τις πρωτες μερες που μπηκε το forthnet ολα ηταν κομπλε ουτε αποσυνδεσεις και καλο ping)

πάρε τους τηλέφωνο και πες τους να σου ανεβάσουν το snr ώστε να μην έχεις αποσυνδέσεις και μετά δεν θα έχεις πρόβλημα 

Δημοσ.

μετα απο 8  χρονια συνεργασιας με forthnet απλα εγω σηκωνομαι να φυγω εχω θεμα με  της αποσυνδεσεις και με την ταχυτητα εδω και 2 μηνες.. βλακεια που εφυγες απο οτε.

Δημοσ.

όποιος έχει πολύ χαμηλό snr (6) μπορεί να έχει αποσυνδέσεις . Αν ανέβει το snr τότε σταθεροποιείται η γραμμή και μετά σταματάνε οι αποσυνδέσεις . Σε οποιαδήποτε εταιρεία και να είσαι με snr 6 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για αποσυνδέσεις 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα. 

Πήγα σε Forthnet από HOL πριν 2-3 μήνες. Αρχές Φεβρουαρίου. Έχω καλύτερη ταχύτητα από την HOL (συγχρονίζει στα 10000Mbps) ενώ η hol sta στα 75000 βαριά) αλλά από την Δευτέρα (3 μέρα τώρα) έχω αποσυνδέσεις ανά 5-10 λεπτά. 

Σχεδόν ποτέ δεν πέφτει η γραμμή εντελώς απλά ότι και να κάνω που θέλει συνεχόμενη σύνδεση στο ίντερνετ κολλάει για 1 λεπτό περίπου. 

youtube

Twitch.tv

Skype video call

Online games 

Έχω και εγώ αυτό το ZTE modem. Τα στατιστικά συγχρονισμού δεν τα έχω γιατί δεν είμαι σπίτι αλλά και εγώ νομίζω ότι είναι το modem. 

Έχω το modem της HOL το Netfaster 2. Μπορώ να το συνδέσω και να δω τι παίζει? Έχω τα credentials για το modem login στην Forthnet. 

Α btw πήρα 2 φορές τεχνικούς, ο δεύτερος μου λέει είναι το splitter.  :huh: (καμία σχέση κατά τη γνώμη μου αλλά οκ) Οπότε έβαλα το καλώδιο του modem κατευθείαν στη πρίζα και αποσύνδεσα το τηλέφωνο. Καμία αλλαγή....

Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα. 

Πήγα σε Forthnet από HOL πριν 2-3 μήνες. Αρχές Φεβρουαρίου. Έχω καλύτερη ταχύτητα από την HOL (συγχρονίζει στα 10000Mbps) ενώ η hol sta στα 75000 βαριά) αλλά από την Δευτέρα (3 μέρα τώρα) έχω αποσυνδέσεις ανά 5-10 λεπτά. 

Σχεδόν ποτέ δεν πέφτει η γραμμή εντελώς απλά ότι και να κάνω που θέλει συνεχόμενη σύνδεση στο ίντερνετ κολλάει για 1 λεπτό περίπου. 

youtube

Twitch.tv

Skype video call

Online games 

Έχω και εγώ αυτό το ZTE modem. Τα στατιστικά συγχρονισμού δεν τα έχω γιατί δεν είμαι σπίτι αλλά και εγώ νομίζω ότι είναι το modem. 

Έχω το modem της HOL το Netfaster 2. Μπορώ να το συνδέσω και να δω τι παίζει? Έχω τα credentials για το modem login.

βαλε πανω το netfaster και δες αν θα παιξει καλυτερα.λογικα θα παιξει καλυτερα.απλα βαζεις username/password .και κλασσικα pppoe/llc..

αν θες καλυτερο utube Κτλ ζητα και fast path μετα.αλλο κολλαε το ιντερνετ αλλο χανει το ιντερνετ αλλο χανει συγχρονισμο.3 διαφορετικα προβληματα.

• Like 2
Δημοσ.

βαλε πανω το netfaster και δες αν θα παιξει καλυτερα.λογικα θα παιξει καλυτερα.απλα βαζεις username/password .και κλασσικα pppoe/llc..

αν θες καλυτερο utube Κτλ ζητα και fast path μετα.αλλο κολλαε το ιντερνετ αλλο χανει το ιντερνετ αλλο χανει συγχρονισμο.3 διαφορετικα προβληματα.

Φίλε μου αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Αυτό που λες έχει πολύ ενδιαφέρον και δεν το είχα προσέξει.

-Αποσυγχρονισμό δεν έχω σίγουρα γιατί έχω παρατηρήσει το modem και είναι συγχρονισμένο πάντα όταν έχω αυτά τα προβλήματα.

-Χάνει το ίντερνετ αυτό πως το ορίζεις τεχνικά? Ότι δεν έχει πάρει IP το modem? Στο ZTE όταν συνδέεται αναβοσβήνει πράσινο ενώ όταν πάει να συνδεθεί είναι κόκκινο. Ούτε αυτό συμβαίνει όταν έχω προβλήματα.

-Κολλάει το ίντερνετ. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σε ότι κάνω που θέλει steaming η συνεχής σύνδεση, έχω πρόβλημα.

Στο youtube σταματάει να κατεβάζει, στο twitch.tv χάνεται η σύνδεση, στο battle.net αποσυδέωμαι σε 5-10 λεπτά, στο league of legends το ίδιο, στο Skype κάνω video chat και πέφτει.

Οπότε αν το θέμα μου είναι το τρίτο τι άλλο μπορώ να κάνω? 

btw (To fastpath δεν το ήξερα για την forthnet. Θα τους το πω. )

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου έχω forthtnet εδώ και χρόνια. Σε κάποια φάση είχα συνεχείς αποσυνδέσεις. Το πρόβλημα μου λύθηκε παίρνοντας τηλέφωνο στην υποστήριξη και μου κατέβασαν λίγο την ταχύτητα. Από τότε μια χαρά.

Δημοσ.

Φίλε μου αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. 

Αυτό που λες έχει πολύ ενδιαφέρον και δεν το είχα προσέξει.

-Αποσυγχρονισμό δεν έχω σίγουρα γιατί έχω παρατηρήσει το modem και είναι συγχρονισμένο πάντα όταν έχω αυτά τα προβλήματα.

-Χάνει το ίντερνετ αυτό πως το ορίζεις τεχνικά? Ότι δεν έχει πάρει IP το modem? Στο ZTE όταν συνδέεται αναβοσβήνει πράσινο ενώ όταν πάει να συνδεθεί είναι κόκκινο. Ούτε αυτό συμβαίνει όταν έχω προβλήματα.

-Κολλάει το ίντερνετ. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σε ότι κάνω που θέλει steaming η συνεχής σύνδεση, έχω πρόβλημα.

Στο youtube σταματάει να κατεβάζει, στο twitch.tv χάνεται η σύνδεση, στο battle.net αποσυδέωμαι σε 5-10 λεπτά, στο league of legends το ίδιο, στο Skype κάνω video chat και πέφτει.

Οπότε αν το θέμα μου είναι το τρίτο τι άλλο μπορώ να κάνω? 

btw (To fastpath δεν το ήξερα για την forthnet. Θα τους το πω. )

ξεκινας δοκιμη με αλλο ρουτερ και συνδεεσε με καλωδιο και οχι ασυρματα για να δεις τι γινεται.εκτος αν βλεπεις το Margin οταν εχεις κολληματα να εχει πεσει αρκετα χαμηλα.αν λυθει το θεμα με οποιονδηποτε τροπο και δεν σε καλυπτει το streaming ζητας και fast path

Εγώ φίλε μου έχω forthtnet εδώ και χρόνια. Σε κάποια φάση είχα συνεχείς αποσυνδέσεις. Το πρόβλημα μου λύθηκε παίρνοντας τηλέφωνο στην υποστήριξη και μου κατέβασαν λίγο την ταχύτητα. Από τότε μια χαρά.

απλα ο φιλος μας δεν εχει αποσυγχρονισμους ουτε πεφτει το ιντερνετ.

Δημοσ.

καλησπερα,τον τελευταιο καιρο μου τυχαινουν πολλες αποσυνδεσεις

Έτσι ακριβώς ξεκινάει το ποστ

Δημοσ.

καλησπερα,τον τελευταιο καιρο μου τυχαινουν πολλες αποσυνδεσεις

Έτσι ακριβώς ξεκινάει το ποστ

Έχεις δίκιο φίλε μου. Ίσως θα πρέπει να πάω σε άλλο post.(Αν είναι κανένας mod εδώ και πιστεύει ότι πρέπει να το μεταφέρω np)

Anyway...  εγώ έχω αποσυνδέσεις των εφαρμογών από το ίντερνετ και όχι του modem.

Επίσης αυτά είναι τα stats μου τώρα. Πολύ χαμηλό το snr θα έλεγα...

Downstream Upstream   SNR Margin 3.9 6.6 db Line Attenuation 31 17.4 db Data Rate 9791 1020 kbps

Δοκιμάζω το Netfaster 2 τώρα. Για να δούμε...

Με Netfaster 2 έχω βελτίωση στο SNR αλλά πάλι το πρόβλημα με τις εφαρμογές να πέφτουν παραμένει.

Actual Data Rate 1020 (Kbps.) 9316 (Kbps.)

Noise Margin 8.5 dB 7.0 dB

Attenuation 13.3 dB 30.3 dB

Θα  ζητήσω fastpath και να τους πω να μου ανεβάσουν και το SNR

Δημοσ.

OK. Έχω δοκιμάσει ότι μου έχει πει ο τεχνικός και ότι μου πρότεινε και ο φίλος Poulinos. Είμαι στην ίδια κατάσταση 

Ο κάθε τεχνικός btw μου έλεγε τα δικά του. Ο ένας μου λέει είναι το splitter να τα αλλάζει κάθε χρόνο :huh:

Ο άλλος μου λέει σου καθαρίζω τη γραμμή και κάνω και ένα reset στο modem και είναι οκ.

Ο τελευταίος μου είπε να βάλω static IP στο PC και να βάλω και fixed DNS servers (@@ έκανε και αυτό)

Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν χάνει το ίντερνετ το PC και τρέχω τα diagnostics του modem αυτά τα τρία κάνουν ΠΑΝΤA fail. 

>> Testing ATM OAM segment ping ... FAIL   

>> Testing ATM OAM end to end ping ... FAIL   

>> Ping Primary Domain Name Server . FAIL

και μετά φτιάχνουν. Το πρόβλημα το έχω ανα 3-4 λεπτά. Δεν παλεύεται με τίποτα η φάση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...