Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καλα ακουστικα,μια καλη θηκη για το nexus 5

και θα ηθελα να ρωτησω αν στο gorilla glass χρειαζεται μεμβρανη για προστασια της οθονης.

Δημοσ.

Καλησπερα

θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καλα ακουστικα,μια καλη θηκη για το nexus 5

και θα ηθελα να ρωτησω αν στο gorilla glass χρειαζεται μεμβρανη για προστασια της οθονης.

Ορίστε μια πολύ καλή θήκη και σε προσφορά http://www.ebay.com/itm/RINGKE-FUSION-Google-Nexus-5-GRAY-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/281192543388?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item417861b49c όσο για ακουστικά, εξαιρετικά είναι τα a jays one+

• Like 1
Δημοσ.

+1 για τα Jays

Από θήκες έχω spigen ultra hybrid, spigen neo hybrid και Ringke slim. Η neo hybrid παρέχει την καλύτερη προστασία αλλά προσφέτει όγκο στο κινητό, από την άλλη η slim διατηρεί την γραμμή του κινητού και παράλληλα το προστατεύει. Από screen protector μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά ismooth, 12E οι τρεις και σε μια εβδομάδα σπίτι σου με παραγγελία από το site τους.

Δημοσ.

Ορίστε μια πολύ καλή θήκη και σε προσφορά http://www.ebay.com/itm/RINGKE-FUSION-Google-Nexus-5-GRAY-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/281192543388?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item417861b49c όσο για ακουστικά, εξαιρετικά είναι τα a jays one+

+1 για τα Jays

Από θήκες έχω spigen ultra hybrid, spigen neo hybrid και Ringke slim. Η neo hybrid παρέχει την καλύτερη προστασία αλλά προσφέτει όγκο στο κινητό, από την άλλη η slim διατηρεί την γραμμή του κινητού και παράλληλα το προστατεύει. Από screen protector μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά ismooth, 12E οι τρεις και σε μια εβδομάδα σπίτι σου με παραγγελία από το site τους.

τα jays 50 ευρω εχουν?(αν ναι,πολυ ακριβα το πολυ μεχρι 25)

δηλαδη θελει και  screen protector?μειωνει καθολου την αισθηση η γενικα την εμπειρια με το κινητο?

απο αυτες τις θηκες ποια προτείνεις?(η ultra πως σου φανηκε)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...