Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω αυτο το laptop. Το προβλημα μου πως οταν το ανοιγω κολλαει απιστευτα κ πρεπει να το αφησω κανα 10λεπτο για να ισιωσει. Παρατηρησα (αφου με χιλια ζορια ανοιξα το task manager) οτι η χρηση δισκου ειναι στο 100%!..Μετα το 10λεπτο παει στα φυσιολογικα και ο υπολογιστης τρεχει κανονικα. Εκανα φορματ και δεν εχω αλλαξει τιποτα στην εκκινηση οπως και δεν εχω περασει τιποτα απο προγραμματα. Πιστευω πως αυτο το 100% φταιει αλλα δεν ξερω πως το φτιαχνω. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

για αρχή κατέβασε το hdsentinel(κάνε το εγκατάσταση) και ανέβασε φωτό απο υγεία/performance δίσκου

μου ''μυρίζει'' προβληματικός δίσκος.

αν δεν είναι δίσκος θα πάμε αλλού... ;)

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω αυτο το laptop. Το προβλημα μου πως οταν το ανοιγω κολλαει απιστευτα κ πρεπει να το αφησω κανα 10λεπτο για να ισιωσει. Παρατηρησα (αφου με χιλια ζορια ανοιξα το task manager) οτι η χρηση δισκου ειναι στο 100%!..Μετα το 10λεπτο παει στα φυσιολογικα και ο υπολογιστης τρεχει κανονικα. Εκανα φορματ και δεν εχω αλλαξει τιποτα στην εκκινηση οπως και δεν εχω περασει τιποτα απο προγραμματα. Πιστευω πως αυτο το 100% φταιει αλλα δεν ξερω πως το φτιαχνω. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Η χρήση δίσκου  ή η χρήση CPU είναι 100%?

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό.

Κάνε μια ανασυγκότηση του τομέα εκκίνησης αρχικά:

Start(έναρξη) – All programs(όλα τα προγράμματα) – Accessories (βοηθήματα) – δεξί κλικ στο command prompt – run as Administrator.

Στο dos παράθυρο, στη συνέχεια του C:\Windows\System32>_ επικολλησε defrag c: -b και enter ( σε κανα δυο λεπτά θα τελειώσει )

και στην συνέχεια κάνε μια ανασυγκρότηση δίσκου.

Δημοσ.

Αν ο δίσκος (μιλώ για το partition που ειναι τα windows) ειναι στο 100% της xvrhtik;othtaw, σημαίνει οτι εχει γεμίσει, οπότε ειναι λογικό να ζορίζεται ο υπολογιστής να δουλέψει. Φαντάσου να σε βάλω σε ένα δωμάτιο καρα-γεμάτο πράγματα και να σε βάλω να κάνεις κάτι απλό. Πιο πολύ ώρα θα σου πάρει να μετακινείς πράγματα για να κάνεις χώρο (tetris) παρα να κάνεις τη δουλειά που θες. 

Ανοιξε τον Υπολογιστή Μου και επιβεβαίωσε οτι ο δίσκος είναι ή οχι γεμάτος (πες μας τι λεει). Αν έχεις διαθέσιμο χώρο κάτω από 5GB τότε ήρθε η ώρα να τον αδειάσεις. Αρχικά κάνε εκκαθάριση δίσκου (ακόμα και τα παλιά recovery points). Μετά μετέφερε σε εξωτερικό δίσκο οτι δεν σου ειναι πραγματικά αναγκαίο. Μετά κανε επανεκκίνηση και δες αν εχεις διαφορά.

Νωρίτερα έγραψες οτι εκανες format αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Τι ακριβώς μέθοδο ακολούθησες; Εκανες επανεγκατάσταση των windows πάνω απο τα παλιά; Έσβησες τα περιεχόμενα του partition και εκανες καθαρή εγκατάσταση; Χρησιμοποιήσες το recovery mode της Dell; Ποια μέθοδο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...