Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η "πατέντα" του S4, που περνάς το χέρι από πάνω και ο αισθητήρας το εντοπίζει, είναι εφικτή και με την μπροστινή κάμερα. Όπως και ο αισθητήρας υγρασίας, θερμοκρασίας, μέσω δεδομένων του ίντερνετ

Το θέμα είναι η κατανάλωση της μπαταρίας. 

Δημοσ.

Οκ, είναι τέλειο αλλά με το δικό μου htc one X δεν νομίζω ότι χρειάζομαι τίποτα περισσότερο...

Δημοσ.

Όσο βλέπω τα καινούρια «ναυαρχοκινητά» των διαφόρων εταιρειών, τόσο καλύτερα αισθάνομαι που πήρα το G2. Όπως φαίνεται, ακόμα και σήμερα που μιλάμε (με γνωστά τα επόμενα ναυαρχοκινητά των Sony, Samsung, HTC), το G2 είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο, έχοντας μείνει πίσω μόνο στο θέμα SoC (λογικό και προφανές), αλλά σε πολλούς τομείς παραμένει καλύτερο (οθόνη, διαστάσεις, βάρος, μπαταρία).

Κάτι μου λέει ότι το 2014 είναι η ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για την LG να πάρει σώβρακα και φανέλλες με το να παρουσιάσει ένα -έστω και λίγο- καλύτερο G3….α, και λίγο καλύτερη υποστήριξη και updates δεν θα μας χάλαγαν...ακόμα και εμάς που έχουμε φάει νίλες με ιστορίες τρόμου με κάτι 2Χ, 4Χ κλπ…

• Like 1
Δημοσ.

Η μόνη ουσιαστική διαφορά (καθόλου μικρή βέβαια) με το προηγούμενο αν κατάλαβα καλά είναι ότι επιτέλους ξύπνησαν στην HTC και βάλανε υποδοχή για microSD στη ναυαρχίδα τους.

Καλά ξυπνητούρια παιδιά, αργήσατε λιγουλάκι, αφήσατε να σας φάνε ποσοστό πωλήσεων λόγω της έλλειψης οι άλλοι ενώ είχατε βγάλει ένα πολύ καλό τηλέφωνο πριν, αλλά επιτέλους το καταλάβατε, Hallelujah

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...