Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Αναβαθμισα το Galaxy s4 στην τελευταια εκδοση λογισμικου την 4.4.2 και εχω παρατηρησει μεγαλη μειωση της διαρκειας της μπαταριας μου.Φταιει λετε η αναβαθμιση? Εχεις κανεις αναβαθμισει σε kitkat και να εχει παρατηρησει και εκεινος το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

μπορει και να παιζει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ :)

πριν κιτκατ εποχη , στις 2 μερες γεματες εφτανε στο 20% περιπου..

αυτην την στιγμη..ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ  με πριν , με το κιτκατ πανω , ειμαι αισιως στην 3η μερα ...και ειμαι στο 44%

Δημοσ.

Και εγώ δεν πίστευα στις εφαρμογές τύπου battery calibration, αλλά τελικά φαίνεται να αποδίδουν, ιδίως όταν χρησιμοποιούνται μετά από αλλαγή rom. Δοκιμάστε κάποια με υψηλό rating από το store και βλέπουμε.

Δημοσ.

Και εγώ δεν πίστευα στις εφαρμογές τύπου battery calibration, αλλά τελικά φαίνεται να αποδίδουν, ιδίως όταν χρησιμοποιούνται μετά από αλλαγή rom. Δοκιμάστε κάποια με υψηλό rating από το store και βλέπουμε.

Οπως? εχεις καμια να μας προτεινεις? Σημειωση,οτι δεν εχω root

αυτην την στιγμη..ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗ  με πριν , με το κιτκατ πανω , ειμαι αισιως στην 3η μερα ...και ειμαι στο 44%

Εισαι ο μονος που του τυχαινει αυτο.Τυχερε! :P

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα να κανεις ενα factory reset και να ξαναστησεις το τηλ απο την αρχη.Προσωπικα το κανω παντα μετα απο καθε ενημερωση.Επισης δοκιμασε και το greenify

• Like 2
Δημοσ.

Οπως? εχεις καμια να μας προτεινεις? Σημειωση,οτι δεν εχω root

Αυτή δούλεψε καλά στο S3 που είχα παλιά και αυτή στο στο MI2S που έχω τώρα.

Δημοσ.

Αυτή δούλεψε καλά στο S3 που είχα παλιά και αυτή στο στο MI2S που έχω τώρα.

χρειαζονται root? Τι ακριβως χρειαζεται και πως δουλευουν? Για να δουλεψουν σωστα

Δημοσ.

χρειαζονται root? Τι ακριβως χρειαζεται και πως δουλευουν? Για να δουλεψουν σωστα

Δεν ξέρω για root, και τα δύο ήταν ήδη ρουταρισμένα όταν τα έτρεξα.

Έχουν οδηγίες με το που θα τα τρέξεις. Βάζεις το κινητό για φόρτιση, μόλις φτάσει στο 100% πατάς το calibrate και μετά καλό είναι να το αφήσεις να αδειάσει τελείως και να το ξαναφορτίσεις στο 100%.

Δημοσ.

Φίλε αυτό που λες απλά δε γίνεται. Εκτός αν η χρήση σου περιορίζεται στο παίρνω κανα τηλέφωνο και βλέπω τα mail 2 φορές την ημέρα. Με λογική χρήση(δε μιλάω καν για όλη μερα ανοιχτο data+wifi) το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορείς να έχεις είναι 1 μέρα.

Πάντως αν θες ανέβασε μια εικόνα από τη χρήση της μπαταρίας για να δούμε και εμείς το θαύμα.

Δημοσ.

Γίνεται αν δεν το χρησιμοποιείς σχεδόν καθόλου.

Όσο για την πτώση της μπαταρίας και εγώ προτείνω να κάνεις πρώτα ένα factory reset. Σχεδόν πάντα μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις (και όχι π.χ. από 4.4.1 σε 4.4.2) η rom κάθεται καλύτερα αν στηθεί από την αρχή. Εγώ πάντως με 4.4.2 δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...