DarkLine Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καταλαβα ετσι το χω φυσαει τη ψυκτρα προς τα πισω και το πισω τραβει τον αερα και τον διωχνει Κοιτα για μπρστα εχει αλλα δεν νομιζω να κανει τπτ αυτο που χρειαζομαι ειναι απο τα πλαγια να διωχνει ολοι την θερμοτητα της καρτας το πλαινο ειναι κουμποτο μηπως μπορω να βρω σε κανα e-shop side panels γιατι εχω δει εχει κατι τετοια ξεχωριστα τωρα για το κουτι μου αν κανουν πως μπορω να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μπορεις να δεις στο ebay, Μπορεις να δεις εαν τα διαθετει η εταιρεια σου σαν extra, μπορεις να απευθυνθεις σε καποιον modder που θα μπορουσε να σου κανει κατι custom, η τελος θα μπορουσες να το κανεις εσυ. Υπολογιζε 30-50 ευρω. Βεβαια μετα ερχεται και το αλλο θεμα.. Και να ειχες τρυπες στο πλαι η απο πανω, θα υπηρχε χωρος ωστε να μπει ανεμιστηρας η θα εβρισκε πανω στη κορυφη της ψυκτρας πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkLine Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αν ειναι στο κατω μερος που ειναι η καρτα χωραει να μπει αν, στο υψος της ψυκτρας δε γινεται. Κοιτα αν ειναι να δωσω το πολυ ενα 20ρικακι τοτε καλως τωρα αν φτασει η τιμη στα 50 που μου λες παω για καινουργιο κουτι πολυ καλυτερα απο το να τα δωσω για ενα εξτρα πανελ Edit: απο πανω εχω για 12 η 14 αλλα δε χωραει λογο της ψυκτρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Για μενα δοκιμασε στην αρχη με οτι εχεις σπιτι σου διαθεσιμο, η απο κανενα φιλο κλπ (μιλαω για το fan μπροστα και το τροφοδοτικο ) απεκλεισε και το θεμα του τροφοδοτικου και μετα εαν δεν δεις διαφορα τοτε κοιτα το θεμα του κουτιου. Πριν δωσεις ομως χρηματα δοκιμασε τα παντα απο τα τσαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkLine Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ξεχασα να γραψω οτι το πισω ανεμιστιρακι δουλευει στις 600στροφες,λιγοκα πρεπει να χει πιασει σκονη απο μεσα και ζοριζεται αμα το αλλαξω πεζει να δω διαφορα?Για τα υπολοιπα θα κανω οτι μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Λογικα εαν δεν εχεις θεμα με τον θορυβο μπορεις να του ανεβασεις στροφες. Κατεβασε το speedfan και δες τι επιλογες σου δινει. Οτι και να κανεςι θα δεις διφορα, γιατι δεν εχεις καθολου ροη αερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkLine Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Λοιπον ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι ειναι το northbridge:Στο Hwmonitor απο τη mobo εχω 3 θερμοκρασιες οι 2 ειναι 40-45(idle) και οι μια 45-50 οταν το στρεσαρω και σιγα σιγα ανεβαζει με το που χτυπαει 67c εκεινη τη στιγμη μου ριχνει το vcore πεφτει στους 63c και μετα παλι τα ιδια.και ειναι το heatsink αναμεσα στη καρτα και τη ψυκτρα,αμα αγορασω ενα ανεμιστιρακι για chipset απο αυτα π βλεπω στο e-shop λετε να μαι κομπλε?Το καλοκαιρακι θα τη παλεψει η παμε για αλλο κουτι? (Οταν δε στρεσαρω τη καρτα ολα ειναι κομπλε μαζι με τη καρτα ομως ανεβαζει απιστευτα τις θερμοκρασιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν εχω ψαχτει καθολου σε αυτο το θεμα. κανε μια ερωτηση στον Thanos1972 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Λοιπον ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι ειναι το northbridge:Στο Hwmonitor απο τη mobo εχω 3 θερμοκρασιες οι 2 ειναι 40-45(idle) και οι μια 45-50 οταν το στρεσαρω και σιγα σιγα ανεβαζει με το που χτυπαει 67c εκεινη τη στιγμη μου ριχνει το vcore πεφτει στους 63c και μετα παλι τα ιδια.και ειναι το heatsink αναμεσα στη καρτα και τη ψυκτρα,αμα αγορασω ενα ανεμιστιρακι για chipset απο αυτα π βλεπω στο e-shop λετε να μαι κομπλε?Το καλοκαιρακι θα τη παλεψει η παμε για αλλο κουτι? (Οταν δε στρεσαρω τη καρτα ολα ειναι κομπλε μαζι με τη καρτα ομως ανεβαζει απιστευτα τις θερμοκρασιες) βγάλε το heatsink του n/b και άλλαξε την πάστα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkLine Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τελικα εφταιγε η θερμοκρασια των vrms εβαλα 2 καινουργια ανεμιστηρακια της arctic ενα πανω κ ενα πισω να τραβανε και κανουν φοβερη δουλεια! Αλανια σας ευχαριστω για τη βοηθεια! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα