KnightRider1996 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια . μολις σημερα συνδεθηκα στην forthnet (3play) και αυτα ειναι τα στατιστικα της γραμμης μου ! Ερωτηση : Πως σας φαινοται ?! Θυμαμαι παλια που ειμουνα παλι forthnet συγχρωνιζα στα 18000 down με 9αρι Snr ενω τωρα με 6 συγχρονιζω στα 13500 ξερετε τι μπορει να φτεει ?! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ! Επισης μου failαρει κατι στα diagnostics Κιαλλο Edit παιδες ...Μολις τωρα συνειδητοποιησα πως δεν δουλευει το τηλεφωνο (σταθερο) και η συνδεσμολογια ειναι σωστη !! (δηλ. περνω τηλ απο το κινητο στα σταθερο αλλα ενω ακουγεται να καλει το σταθερο δεν χτυπαει ! ουτε το αντιθετο γινεται !! δηλαδη να παρω κληση απο το σταθερο καπου)
piou90 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 καλύτερα θα ήταν να έστελνες ένα mail στη forthnet με το πρόβλημα του χαμηλότερου συγχρονισμού ώστε να σου πουν τι ακριβώς φταίει
KnightRider1996 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 καλύτερα θα ήταν να έστελνες ένα mail στη forthnet με το πρόβλημα του χαμηλότερου συγχρονισμού ώστε να σου πουν τι ακριβώς φταίει Μολις τωρα το εκανε εχεις ιδεα μηπως σε ποσο περιπου μπορει να απαντησουνε ?! (Το τηλεφωνο εφτιαξε κομπλε τωρα μονο με τον νετ εχω θεμα )
piou90 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 από ότι έχω δει απαντάνε γρήγορα(λογικά από 20 λεπτά ως και μια μέρα ) όπως λένε και τα υπόλοιπα μέλη στο forum και δεν μπλέκεις με τηλέφωνα , αναμονές κ.τ.λ. . μόλις πάρεις την απάντηση τότε βάλε τη εδώ να δούμε τι σου είπαν για να μαθαίνουμε και σίγουρα όποιος μπορεί να σε βοηθήσει θα σε βοηθήσει .
KnightRider1996 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ακομα να μου στειλουν απαντηση !! :Ρ το λεω ενημερωτικα μην νομιζεις οτι το ξεχασα ! :Ρ
KnightRider1996 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Παιδια κατι ακομα γιατι αν περιμενω αλλες 2 μερες mail απο την forthnet τα πιασαμε τα λεφτα μας στο ρουτερ το SNR μου τις περισσοτερες φορες πεφτει στα 3-2 με 3-7 ειναι σωστο αυτο που γινεται ?! εμενα παντως μου φαινεται περιεργο !
*Kezar* Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 καλως ηρθες στα προβληματα μας. http://www.adslgr.com/forum/threads/804688-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF
KnightRider1996 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ειμαστε σοβαροι τωρα ?! βαρεθικα να περιμενω mail και ειπα να τους παρω τηλεφωνο μπας και βγαλω ακρη και ειμαι στο ακουστικο κοντα στα 10 λεπτα ακουγοντας μια τρελα σπαστικη μουσικη ! Μετα απο σχεδον 20 λεπτα αναμονη καταφεραμε να βγαλουμε ακρη με το παλικαρι (ευγενεστατο by the way ) μου ειπε θα το αναφερει ως προβλημα σε εναν τεχνικο και θα περιμενω σημερα κληση απο τον τεχνικο που θα ασχολιθει με το θεμα μου για να το κοιταξουμε!
thimios55 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ειμαστε σοβαροι τωρα ?! βαρεθικα να περιμενω mail και ειπα να τους παρω τηλεφωνο μπας και βγαλω ακρη και ειμαι στο ακουστικο κοντα στα 10 λεπτα ακουγοντας μια τρελα σπαστικη μουσικη ! Μετα απο σχεδον 20 λεπτα αναμονη καταφεραμε να βγαλουμε ακρη με το παλικαρι (ευγενεστατο by the way ) μου ειπε θα το αναφερει ως προβλημα σε εναν τεχνικο και θα περιμενω σημερα κληση απο τον τεχνικο που θα ασχολιθει με το θεμα μου για να το κοιταξουμε! Η μουσική δεν είναι και η καλύτερη που έχουν . όσο για αυτό που έχεις είχα και εγώ ανάλογο πρόβλημα και με την βοήθεια των τεχνικών της forthnet το έλυσα με τη δεύτερη επικοινωνία
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Παιδια μετα απο επικοινωνια με το κεντρο εξυπηρετησεις τα καταφερα τελικα και εφερα την γραμμη μου πισω ! το ρουτερ σημερα το πρωι συγχρωνισε στα 15157 down και παει τρενο !! αποτι μου ειπε το παλικαρι αυτος απο κει εβλεπε οτι μπορω να συγχρονισω στα 16500+ μου ειπε απλα να περιμενω κανα δυο μερες να δω αν ειναι ετσι σταθερο η αν εχω αποσυνδεσεις κλπ και θα το ανεβασουνε κιαλλο μεχρι οσο παει... Ενα ευχαριστω σε ολους σας που με βοηθησατε να λυσω το θεματακι μου ! :D :D Οριστε και ενα screen shot απο το router μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα