futureshock Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πάντως τα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή πακέτα (της Q) είναι για κλάματα. Αλλά η προσφορά είναι εξαιρετική (του 208 τουλάχιστον). εγω παλι την εχω καταβρει, 3 ευρω πακετακι προς ολους( ατελειωτα τα λεπτα λογο μικρης διαρκειας κλησεων) και με ενα ακομα 2ευρω > 400mb, περναει ο μηνας και με περισσευουν που αυτο δεν γινοταν σε καμια περιπτωση με την whatsup 2
insi Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 οποιος ενδιαφερεται για τη συσκευη σκετη στα 40 και 35 αντιστοιχα,ας στειλει μν. κατα προτιμηση θεσσαλονικη
μtj Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 εγω παλι την εχω καταβρει, 3 ευρω πακετακι προς ολους( ατελειωτα τα λεπτα λογο μικρης διαρκειας κλησεων) και με ενα ακομα 2ευρω > 400mb, περναει ο μηνας και με περισσευουν που αυτο δεν γινοταν σε καμια περιπτωση με την whatsup Δηλαδή η χρέωση ανά δευτερόλεπτο (αντί 3λεπτο) ισχύει και για κλήσεις προς άλλα δίκτυα; Τότε ναι, το πακέτο έχει αξία. Γιατί με την απαράδεκτη χρέωση ανά 3λεπτο, που έχουν καθιερώσει οι άλλοι, τα πακέτα που προσφέρει θα ήταν απαράδεκτα.
gr234567 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δηλαδή η χρέωση ανά δευτερόλεπτο (αντί 3λεπτο) ισχύει και για κλήσεις προς άλλα δίκτυα; ναι, δες εδώ http://www.wind.gr/gr/q/about-q/timokatalogos/
futureshock Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δηλαδή η χρέωση ανά δευτερόλεπτο (αντί 3λεπτο) ισχύει και για κλήσεις προς άλλα δίκτυα; Τότε ναι, το πακέτο έχει αξία. Γιατί με την απαράδεκτη χρέωση ανά 3λεπτο, που έχουν καθιερώσει οι άλλοι, τα πακέτα που προσφέρει θα ήταν απαράδεκτα. και προς σταθερα ισχυει νομιζω!!!
eko13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 H Q ειναι η καλυτερη επιλογη για να μιλας με ολους... 5 ευρω 80 λεπτα προς ολους και 400ΜΒ ιντερνετ, ποιος αλλος εχει τετοιο πακετακι? 1
AlexoudaS Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Με 5 ευρώ εχεις 1gb internet και 100'+100sms σε wind - q με αλά 4 ευρώ εχεις 200' σε όλους και 100'+100sms wind-q Και καθε βδομάδα 20sms σε όλους με το login Βρητε μου καλύτερο πακέτο Edit:για wind καρτοκινητο μιλαω Επεξ/σία 15 Απριλίου 2014 από AlexoudaS 1
mobile_32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Με 5 ευρώ εχεις 1gb internet και 100'+100sms σε wind - q με αλά 4 ευρώ εχεις 200' σε όλους και 100'+100sms wind-q Και καθε βδομάδα 20sms σε όλους με το login Βρητε μου καλύτερο πακέτο Edit:για wind καρτοκινητο μιλαω Αν και λίγο άσχετο, να προσθέσω και το νέο πακέτο που έβγαλε σήμερα 5γιγα με 15€
μtj Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Τσίμπησα το 208. Πολύ εντάξει κινητάκι, αν λάβεις υπ όψιν πως δεν είναι smart. Ήδη εγκατεστημένα ή μέσω του store υπάρχουν free: 3 browsers (opera, uc κι αυτός που φοράει) whatsapp και αρκετά άλλα βοηθητικά προγράμματα (ένδειξη ακριβούς ποσοστού μαπαταρίας πχ) Καμιά ντουζίνα παιχνίδια με καλή βαθμολογία κι αρκετά ακόμη "μέτρια". Πολλά ringtones και θέματα, αν και δεν βρήκα κάποιο θέμα που να συνδυάζεται καλά με το χρώμα της γραμματοσειρά του μενού κλπ, οπότε έμεινα στα θέματα που φοράει ήδη και είναι πλήρως συμβατά. Από την Q έλαβα κάμποσα μηνύματα στην αρχή, εκ των οποίων 1 μου έλεγε ότι έλαβα την πρώτη δόση από το ποσό που επιστρέφει σε κάρτα. Αλλά έχω μια ερώτηση: Που καλούμε για να ακούσουμε το υπόλοιπο της κάρτας; Στα μηνύματα έδινε έναν αριθμό αλλά έλεγε για κλήση από F2G. Υπέθεσα πως ήταν λάθος η υπόδειξη "για κλήση από F2G" και κάλεσα τον αριθμό αλλά πράγματι δεν υπήρχε η υπηρεσία. Πάντως κάποια από τα πακέτα που προσφέρει όντως συμφέρουν. Ελπίζω στο μέλλον να βγάλει και το Nokia 301 ή το 515 σε αντίστοιχη προσφορά η Wind/Q.
runner69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αλλά έχω μια ερώτηση: Που καλούμε για να ακούσουμε το υπόλοιπο της κάρτας; Στα μηνύματα έδινε έναν αριθμό αλλά έλεγε για κλήση από F2G. Υπέθεσα πως ήταν λάθος η υπόδειξη "για κλήση από F2G" και κάλεσα τον αριθμό αλλά πράγματι δεν υπήρχε η υπηρεσία. Καλεσε το 1225 αλλα κανε εγγραφη και στο myq http://www.wind.gr/gr/q/
artshadows Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 παντως εμενα απο 5 του μηνα που το εχω δεν εχουν βαλει λεφτα μεσα εχω στειλει 3-4 μαιλ εχω παρει 3-4 εξυπυρετηση πελατων οπου χρεωνει κιολας,εχω υπολοιπο μεσα απο πριν ,(συμβατικη ανανεωση)...και στην τελευταια πρσπαθεια στο εξυπυρετησης πελατων τους λεω σας παρακαλω προσπαθω τοσο καιρο (απο 5 καντε κατι τουλαχιστων να προλαβοουμε τις γιορτες ευχες και μου λεει θα το δουμε απο Τριτη....της λεω σε παρακαλω ειναι γιορτες εχει σεισμους εδω (ειμαι στο Ληξουρι) κντε κατι εχω πληρωσει απο τις 5 του μηνα....και μου την ειπε κιολας οτι τωρα που πηρα να περιμενω να περασουν η γιορτες(λες και ηταν η πρωτη φωρα που επικοινωνουσα!!!!!!!!
μtj Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 παντως εμενα απο 5 του μηνα που το εχω δεν εχουν βαλει λεφτα μεσα εχω στειλει 3-4 μαιλ εχω παρει 3-4 εξυπυρετηση πελατων οπου χρεωνει κιολας,εχω υπολοιπο μεσα απο πριν ,(συμβατικη ανανεωση)...και στην τελευταια πρσπαθεια στο εξυπυρετησης πελατων τους λεω σας παρακαλω προσπαθω τοσο καιρο (απο 5 καντε κατι τουλαχιστων να προλαβοουμε τις γιορτες ευχες και μου λεει θα το δουμε απο Τριτη....της λεω σε παρακαλω ειναι γιορτες εχει σεισμους εδω (ειμαι στο Ληξουρι) κντε κατι εχω πληρωσει απο τις 5 του μηνα....και μου την ειπε κιολας οτι τωρα που πηρα να περιμενω να περασουν η γιορτες(λες και ηταν η πρωτη φωρα που επικοινωνουσα!!!!!!!! Άσχημο αυτό. Εμένα η πρώτη δόση μπήκε με το που μου ενεργοποίησε τον αριθμό η υπάλληλος της wind (το πήρα από κατάστημα). Και στην αρχή η q με σπάμαρε με καμιά 10αριά μηνύματα με διάφορες πληροφορίες. 1
artshadows Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 καλα οι τυποι με δουλευουν κανονικα καθε μερα παιρνω τηλ που χρεωνομαι κιολασ και καθε μερα καταχωρουν το αιτημα μου μετα απο ωραα στην αναμονη ....................
JohnMik Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Με 5 ευρώ εχεις 1gb internet και 100'+100sms σε wind - q με αλά 4 ευρώ εχεις 200' σε όλους και 100'+100sms wind-q Και καθε βδομάδα 20sms σε όλους με το login Βρητε μου καλύτερο πακέτο Edit:για wind καρτοκινητο μιλαω Dual-sim κινητό με κάρτα Q και CU φοιτητικό: Q: Με 3 ευρώ 80" προς όλους με χρέωση ανα δευτερόλεπτο (με βγάζουν 1 μήνα άνετα). CU: Δώρεαν 600ΜΒ + 600 λεπτά προς CU κάθε μήνα Συνολικά 3€/μήνα!!! Υ.Γ. Επίσης αυτά τα 3ευρώ που δίνω στη Q μου κόστισαν ~1€ μιας και έδωσα 69€ πήρα το ascend Υ210 και το πούλησα 50€ οπότε στην ουσία έδωσα 19€ και πήρα χρόνο ομιλίας ~60€
artshadows Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εμενα συνεχιζουν το δουλεμα σημερα παλι τουσ πηρα -χρεωθηκα για να μου πουν οτι θα το κοιταξουν Δευτερα ,το αιτημα μου εχει γινει απο τις 15 το κιν το εχω απο τις 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα