ssd@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 πια απο τις 2 αιτεριες και γιατι? και οι 2 αιτεριες υποστιριζουνε εδω ακριβως που ειμαι! οτε=50ευρω των μηνα wind=30 πια να προτιμισω και γιατι? ευχαριστω μιν πειτε τπτ γιατα ελληνικα μου ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 σαν τιμη wind>σαν δικτυο οτε.η wind σε πολλα αστικα κεντρα τρωει κατι πιταρισματα.λογικα για vdsl απο Kv μιλαμε ε?η απο το αστικο κεντρο που εκει μπορεις να πας και σε αλλες εταιρειες.απο Kv διναι και η Hol που μαλλον θα την προτιμουσα απο την wind. 1
ssd@ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 τι ειναι το κν? εγω για το πσ μου το θελω οχι κινητο απλα σημερα θα παω,βεβαια 15ευρω παραπανω των μηνα ειναι αρκετα,δλδ το 2μηνο +30ευρω?ειναι αρκετα για οτε! για την wind εχω ακουσει τα καλυτερα παντως! τελικα τινα κανω να βαλω vdsl wind h ote?ο οτε ειναι σε 1780μετρα μακρια μου!! ενω wind 900..το αστικο κεντρο(αυτο το καφαο πως λεγεται)
jkoukos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Όλοι μας συνδεόμαστε σε κάποια κοντινή υπαίθρια καμπίνα (ΚΑΦΑΟΥ) και από εκεί στο αστικό κέντρο (ΑΚ) της περιοχής μας. Υπάρχουν και μερικοί τυχεροί που συνδέονται κατευθείαν στο ΑΚ λόγω του ότι βρίσκονται πολύ κοντά του. Όλα αυτά (καλωδίωση, ΚΑΦΑΟ, ΑΚ) ανήκουν στον ΟΤΕ, με τους παρόχους να έχουν τοποθετήσει δικό τους εξοπλισμό μέσα στο ΑΚ, απ' όπου παίρνουμε τη σύνδεση. Όλες οι συνδέσεις ADSL/VDSL μας παρέχονται από το το DSLAM του αστικού κέντρου που ανήκουμε και ανάλογα την απόστασή μας από αυτό, εξαρτάται η ταχύτητα που θα συγχρονίσουμε. VDSL από αστικό κέντρο δίνουν ΟΤΕ, Forthnet, Wind και Cyta. Ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αναβάθμισης των υπαίθριων καμπίνων, με νέου τύπου που διαθέτουν και ενεργό εξοπλισμό (KV). Μέσω αυτών δίνεται προς το παρόν αποκλειστικά σύνδεση VDSL και καθώς οι καμπίνες είναι κοντά μας, οι ταχύτητες συγχρονισμού είναι σε όλους οι μέγιστες. Οι πάροχοι δίνουν VDSL μέσω των KV νοικιάζοντας ουσιαστικά την υπηρεσία από τον ΟΤΕ. VDSL από υπαίθρια καμπίνα (KV) δίνουν ΟΤΕ, Wind και HOL. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις αν οι περιοχή σου έχει τις νέες υπαίθριες καμπίνες (KV), κάνε τον έλεγχο διαθεσιμότητας της υπηρεσίας στον OTE και αν σου βγάλει μόνο το 30άρι πακέτο σημαίνει ότι παίρνεις μόνο από το αστικό κέντρο. Αν σου βγάλει και τις 2 συνδέσεις (30 και 50) τότε μπορείς να έχεις VDSL από το KV. 1
ssd@ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 50 μου βγαζει,αλλα θελω να βαλω wind για τα 30ευρω διαφορα...λες να βαλω wind Η οτε?αν βαλω wind thane to idio me to ote?dld toso kalo?
jkoukos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Από KV θα πιάνεις το μέγιστο (50Mbps) ενώ από ΑΚ μεταξύ 30 και 50 (ή και λιγότερο), ανάλογα την απόσταση.
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ssd@, on 13 Mar 2014 - 3:26 PM, said:τι ειναι το κν? εγω για το πσ μου το θελω οχι κινητο απλα σημερα θα παω,βεβαια 15ευρω παραπανω των μηνα ειναι αρκετα,δλδ το 2μηνο +30ευρω?ειναι αρκετα για οτε! για την wind εχω ακουσει τα καλυτερα παντως! τελικα τινα κανω να βαλω vdsl wind h ote?ο οτε ειναι σε 1780μετρα μακρια μου!! ενω wind 900..το αστικο κεντρο(αυτο το καφαο πως λεγεται) δυσκολο ο οτε να ειναι 1780 μετρα και η wind στα 900.αν ειναι φυσικη συνεγκατασταση ειναι ιδια αποσταση. αν παρεις απο Kv παλι ιδια αποσταση.αν η wind δινει απo cabin τοτε συνηθως ειναι μεγαλυτερη η αποσταση διοτι το καλωδιο παει πρωτα στον οτε και μετα στο cabin.to kv δεν εχει σχεση με τοκινητο,δες και το guide στην υπογραφη μου για το adsl πως δουλευει μεχρι το dslam>θα σου λυθουν αρκετες αποριες πιστευω. jkoukos, on 13 Mar 2014 - 4:34 PM, said:Όλοι μας συνδεόμαστε σε κάποια κοντινή υπαίθρια καμπίνα (ΚΑΦΑΟΥ) και από εκεί στο αστικό κέντρο (ΑΚ) της περιοχής μας. Υπάρχουν και μερικοί τυχεροί που συνδέονται κατευθείαν στο ΑΚ λόγω του ότι βρίσκονται πολύ κοντά του. Μια μικρη διορθωση.και κοντα μπορει να εισαι και να παιρνεις απο καφαου.συνηθως σταθερα καλωδια(δηλαδη χωρις καφαο πανε σε σημεια που χρειαζονται παρα πολλα ζευγαρια(εμπορικα κεντρα κτλ).εκει πολλες φορες δεν το περνανε καν απο καφαο γιατι ειναι εξτρα ζευγαρια στο καφαο χωρις λογο.συνηθως ο οτε εκει αντι να γραφει στον κατανεμητη κκ γραφει σταθ απο το σταθερο δικτυο και συνηθως η αριθμηση ειναι και λιγο διαφορετικη.μπορει να μην γραφει πχ 23-25 για τις ρεγκλετες αλλα να γραφει ορια 100-200. ssd@, on 13 Mar 2014 - 4:43 PM, said:50 μου βγαζει,αλλα θελω να βαλω wind για τα 30ευρω διαφορα...λες να βαλω wind Η οτε?αν βαλω wind thane to idio me to ote?dld toso kalo? ειτε wind βαλεις ειτε ote Θα παρεις απο τα νεα kv αν υπαρχουν.αν δεν υπαρχουν παλι και στις 2 περιπτωσεις θα παρεις απο το αστικο κεντρο.οποτε θα ειναι τα ιδια.εξαιρουνται σπανιες περιπτωσεις Mini dslam.απλα ο οτε σαν συνδεσεις με εξωτερικο κτλ ειναι καλυτερα απο την wind αλλα πιο ακριβως.η wind σε μερικες περιοχες σουρνεται λιγακι αλλα σιγουρα ειναι πιο φτηνη.μετα υπαρχει και Hol.
MickeyR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εγώ εδώ και 2 χρόνια έχω wind και παίρνω vdsl από AK ενώ απέναντι μου υπάρχει καινούργια καμπίνα. Γείτονας μου στο ίδιο κτήριο έβαλε ΟΤΕ και συγχρονίζει στα 50 σταθερά, εγώ που παίρνω από ΑΚ στα 32 σταθερά. Πήρα την Wind και τους έκανα παράπονο γιατί ενώ υπάρχει kv εγώ παίρνω από αστικό με αποτέλεσμα να έχω χαμηλότερες ταχύτητες και ότι αν ήθελα 30mb θα πήγαινα ΟΤΕ. Περιμένω να με αλλάξουν. Αν γίνεται θα σας ενημερώσω
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 γινεται κανονικα.ισως χρειαστει πρωτα να σε αλλαξουν οριο οποτε να παρει λιγο καιρο παραπανω αλλα ναι γινεται.και στις 2 περιπτωσεις καλο ειναι η καλωδιωση σου να ειναι ετσι για να παρεις τα Max https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα