alpin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Θα χρειαστώ την βοήθεια σας και σας σχετικά με το live streaming. Σε λίγες μέρες θα βαφτίσει ένας φίλος μου την κορούλα του και ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο να καλύψουμε το μυστήριο με κάποια κάμερα που να το μεταδίδει live streaming μέσω internet. Ο λόγος είναι γιατί θα γίνει σε νησί και δεν θα μπορέσουν να παραβρίσκονται κάποιοι συγγενείς για διάφορους λόγους και σκεφτήκαμε μήπως θα μπορούσαμε να το κάνουμε έτσι! Σύνδεση internet υπάρχει και είναι καλή και η camera θα είναι είτε web cam είτε μια dslr που θα είναι συνδεδεμένη στο λαπτοπ. Το συζητήσαμε με τον πατέρα που θα τελέσει το μυστήριο και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ίσα ίσα του άρεσε η ιδεα μήπως το χρησιμοποιήσει και ο ίδιος για live streaming μέσα από τον ναό τις μέρες του Πάσχα με κάποιον σύνδεσμο link, όπως επίσης και για audio streaming. Θα ήθελα να μου δώσετε ότι πληροφορία μπορείτε πάνω σε αυτά. Και για το live streaming και audio streaming. Έκανα μια δοκιμή με το http://www.livestream.com σπίτι μου και έχει κάποια καθυστέρηση όταν μπαίνεις από άλλη συσκευή να δεις αλλά παλεύετε! Υπάρχουν καλύτερες δωρεάν λύσεις από αυτό? Ή άλλη λύση με κάποια φυσιολογική χρέωση? Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να γίνει και με κάποια ip camera ασύρματη για καλύτερο αποτέλεσμα? Όσο αφορά το audio streaming? Διάβασα μια λύση μέσω winamp αλλά τα άρθρα είναι παλιά και φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλες επιλογές. Δεν ήξερα που πρέπει να το ανοίξω το θέμα.. αν δεν ταιριάζει εδώ να μεταφερθεί. Ευχαριστώ πολύ
mac_mac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Η καλύτερη λύση ειναι με το http://www.livestream.com . Για να μην εχεις .. σπασίματα .. θα χρειαστεις μια camera που να εχει εξοδο firewire και οχι usb. Σε ενδαφερει το upload Εαν εχεις συνδεση 3G ειναι καλυτερα απο σταθερο internet. Εχεις εικόνα και ήχο μαζι , δεν χρειαζεσε audio streaming ξεχωριστά. Βασικα : τουλάχιστον firewire και οσο το δυνατόν καλύτερο upload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα