Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες παιδια.

Εχω το εξης προβλημα: εχω καινουργια συνθεση η οποια δουλευε ρολοι μεχρι τωρα εδω κ 1-2 βδομαδες. Σημερα κ ενω ειχα αρκετα πραγματα να δουλευουν ταυτοχρονα (βιντεο, τορρεντς, ελεγχους για ιους) πριν παω για υπνο, το πισι και συγκεκριμενα ο σκληρος δισκος ξεκινησε να κανει περιεργους ηχους και ο υπολογιστης κολλησε. Εκανα reset και μου εβγαλε το "reboot and select proper boot device" μηνυμα. Μπηκα στα bios και δεν αναγνωριζοταν ο σκληρος και ειχε το dvd ως μονη επιλογη. Μετα απο καμποσα reset καποιες φορες θα ανοιγε και θα εμπαινε κανονικα στα windows και αλλες δε θα διαβαζε παλι τον σκληρο.

Τωρα μπηκα κ εβαλα τη σειρα πρωτα τον hdd και μετα dvd και ολα ειναι μια χαρα για την ωρα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι το προκαλει συνηθως αυτο το προβλημα? Ανοιξα το case και πιεσα τα καλωδια του hdd στη μητρικη αλλα αμφιβαλλω να ειχε κουνηθει κατι. 

Δημοσ.

i5 4570 cpu

gigabyte h87 mobo

corsair cx750m psu

sapphire 270x gpu

WD 1TB blue hdd

Crucial Ballstix 2x4 Ram

πειτε μου αμα ξεχασα κατι ειναι κ βραδυ :P

Δημοσ.

Επειδή καμια φορά μπορει να είναι το ποιο απλό πράγμα δοκίμασε τον δίσκο σε αλλη sata και άλλαξε καλώδιο

Δημοσ.

Εγινε παιδια ευχαριστω  :) για την ωρα ολα ειναι οκ αμα ξανασυμβει θα δοκιμασω να αλλαξω τα καλωδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...