Alex Marshal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας ειμαι νεος εδω και δεν ξερω αν το γραφω στο σωστο μερος αν οχι I am sorry!!! Το θεμα μου ειναι το Vaio Μου στο οποιο μετα απο τοσα χρονια αλλαξα μητρικη σημερα τν οποια πηρα απο ebay ηταν New σε αριστη κατασταση κ ακριβος ιδια με τν δικι μου τν παλια... που σταματησε να δουλευει μετα απο τοσα χρονια, ολα οκ το μαζεψα εκανα και τς ιδιες ρυθμησεις στο panel ID οπως τς παλιας, αλλα ειναι οτι ειναι τελικα λιγο διαφορετικη απο τν δικη μου η μητρικη μου ειναι η ΜΒX-165 MS92 rev. 1-1 οπως και η new αλλα στν new εκει που ειναι η καρτα vga ( chip ) η δικη μου εχει 4 chip γυρο απο αυτην, στν new εχει μονο 2 τα U13 και U14 δεν τα εχει. δεν ξερω αν αυτος ειναι κ ο λογος που δεν δουλευει παρα μονο να ακουγεται ο σκληρος (στροφες) και να ειναι αναμενω το λαμπακι απο το On-Off και το ΒΤ. τι μπορει να ειναι? γτ να το κανει αυτο και να μν ανοιγει κ να εχει μαυρη οθονη? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2014 από Alex Marshal
Alex Marshal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Όλα οκ την εκανα και όλα δουλευουν τελεια ειχε κατι να κανει με το panel id. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα