pan_kar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Γεια σας. Εχω 2 Laptop στα οποια εχει χτυπησει ο δικος και θελω να εγκατασισω τα λειτουργικα τους. Το θεμα ειναι οτι τα windows ειναι γνησια κ στα 2 κ υπαρχει κ ο κωδικος στο αυτοκολητο απο κατω. Εγω πως μπορω να βρω την retail εκγατασταση στα Ελληνικα? Κοιταξα απο torrent αλλα ολα τα retail δεν ειναι στα ελληνικα. Αν τα ενεγοποιησω με τον κωδικο θα μπορω να τα φερω στα Ελληνικα?H και το αλλο: Αν βαλω ενα σπασμενο και το ενεργοποιησω με τον κωδικο κ κατεβασω ενημερωσεις θα ειναι παλι οκ?
arma1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 τα 7 μπορεις να τα κατεβασεις απο εδω http://www.mydigitallife.info/official-windows-7-sp1-iso-from-digital-river/ και μετα να περασεις την ελληνικη γλωσσα, ναι αν βρεις σπασμενα μπορεις να περασεις κλειδια, κοιτα να βρεις οσο γινετε πιο λιγο πειραγμενα
kpav Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Γεια σας. Εχω 2 Laptop στα οποια εχει χτυπησει ο δικος και θελω να εγκατασισω τα λειτουργικα τους. Το θεμα ειναι οτι τα windows ειναι γνησια κ στα 2 κ υπαρχει κ ο κωδικος στο αυτοκολητο απο κατω. Εγω πως μπορω να βρω την retail εκγατασταση στα Ελληνικα? Κοιταξα απο torrent αλλα ολα τα retail δεν ειναι στα ελληνικα. Αν τα ενεγοποιησω με τον κωδικο θα μπορω να τα φερω στα Ελληνικα? H και το αλλο: Αν βαλω ενα σπασμενο και το ενεργοποιησω με τον κωδικο κ κατεβασω ενημερωσεις θα ειναι παλι οκ? Κατέβασε τα αγγλικά απο torrent και μετά τα φέρνεις στα ελληνικά γίνεται έτσι τα έκανα και εγώ…
arc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κατέβασε τα αγγλικά απο torrent και μετά τα φέρνεις στα ελληνικά γίνεται έτσι τα έκανα και εγώ… Δηλαδή προτείνεις στον ts να ΜΗΝ κατεβάσει αυθεντικά iso από την ίδια την microsoft, αλλά από κάποιο torrent κάπου στο Internet. To αν τα iso στο torrent ειναι «πειραγμένα» και έχουν «γιους και κόρες» παίζει κάποια σημασία στη λογική της πρότασης σου;
kpav Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δηλαδή προτείνεις στον ts να ΜΗΝ κατεβάσει αυθεντικά iso από την ίδια την microsoft, αλλά από κάποιο torrent κάπου στο Internet. To αν τα iso στο torrent ειναι «πειραγμένα» και έχουν «γιους και κόρες» παίζει κάποια σημασία στη λογική της πρότασης σου; (...ts.Κοιταξα απο torrent αλλα ολα τα retail δεν ειναι στα ελληνικα)Ας το κατεβασει απο οπου θελει (δεν του προτεινα εγω ...)παντως απο τορρεντ που το κατεβασα εγω δεν ειχα προβλημα
tolis_01 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Είτε τορρεντ είτε digitalriver δεν πολυέχει σημασία, αρκεί στο τορρεντ να τσεκάρει το checksum (SHA-1) του αρχείου.
arc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Είτε τορρεντ είτε digitalriver δεν πολυέχει σημασία, αρκεί στο τορρεντ να τσεκάρει το checksum (SHA-1) του αρχείου. Σωστό. Είτε σε digitalriver, είτε σε αλλο site, ή torrent, αν το sha1 ειναι ίδιο, μιλάμε για το ίδιο untouched iso.
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Απο τους όρους χρήσης http://www.insomnia.gr/forum-14/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
cartoonistas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Σπασμενα Windows δεν υπαρχουν . Ο σωστος ορισμος ειναι αντιγραφο των Windows. Αν εχεις το γνησιο κλειδι που μαλλον ειναι ΟΕΜ και οχι Retail (λογο Λαπτοπ) μπορεις να τα παραγγειλεις και απο τον κατασκευαστη. Στην περιπτωση ομως που εχεις γνησια κλειδια RETAIL δες εδω για Windows 8.1 http://www.eightforums.com/tutorials/18309-windows-8-windows-8-1-iso-download-create.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα