Προς το περιεχόμενο

iphone 4 screen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , δεν γνωριζω αν το θεμα μου ανηκει σε αυτην την κατηγορια και αν οχι κατατοπίστεμαι . 

Εχω ενα Iphone 4 στο οποιο εσπασε το μπροστινο γυαλι , αγορασα απο το ιντερνετ το γυαλι-Digitizer μονο (τιμη 5ευρω)  το οποιο λειτουργει κανονικα  οπως και η οθονη μου ..αλλα παρουσιαζει ενα αλλο θεμα κατα την επισκευη του . Το υγρο  που βρισκεται αναμεσα απο την οθονη και το γυαλι εχει ραγιζει κατα το πεσιμο το οποιο εχει αφεραιθει  και ετσι χωρις αυτο η οθονη δεν δειχνει ..  

Η ερωτηση μου ειναι μπορω να αντικαταστησω αυτο το υγρο  και αν ναι απο που μπορω να το αγορασω για να κανω την δουλεια μου ??

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εχω δει σε βιντεκια  που ξεκολανε  την lcd και το touch και μετα στην επανεκολληση τους ριχνουν αυτο το υγρο το οποιο μετα καπως σκληραίνει  ... 

Δημοσ.

Ολοι αυτο πανε να κανουν και στο τελος δεν πετυχαινει σε κανεναν.

Ειναι καπως σαν τα βιντεακια που δειχνουν οτι εχουν jb στο ios 7 πχ πριν βγει το jb στο ios 7.

Δημοσ.

<p>Εχω δει σε βιντεκια που ξεκολανε την lcd και το touch και μετα στην επανεκολληση τους ριχνουν αυτο το υγρο το οποιο μετα καπως σκληραίνει ... </p>

Αυτο το υγρο που λες ειναι ειδικη κολλα λοκα που αντιδραει στην υπεριωδη ακτινοβολια. Αυτη μπαινει αναμεσα απο το digitizer και την lcd. Τωρα για να πετυχεις να μπει τελεια χωρις φουσκαλες και στο σωστο σημειο θελεις κατι σαν καλουπι ν εφαρμοσει ακριβως στην lcd και σιγα σιγα ν κατσει για ν μν γινουν φουσκαλες. Και μετα να ψηθει κανενα 7 λεπτο. Δεν νομιζω αξιΖει πολυ δουλεια χωρις σιγουρο αποτελεσμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επίσης, υπάρχουν και στην Ελλάδα φτηνές οθόνες (λίγο πιο ακριβές από αυτή στο ebay) και έχεις την ασφάλεια ότι αν δεν παίζει σωστά την αλλάζεις, από το ebay αν πέσεις σε προβληματική χάνεις και χρόνο και χρήμα στα ταχυδρομεία

Δημοσ.

Εχω δει αρκετες φορες αυτη τη διαδικασια και ομολογω εμεινα με το στομα ανοιχτο με την μεθοδο ! Ειναι πολυ μπελαλιδικη δουλεια και για να σου πετυχει χρειαζεται να εχεις κανει παρα πολλες φορες αυτη την αλλαγη...Αλλιως δεν...Tην κόλλα στην βρίσκω εαν θες...
Απο εκεί και πέρα θες κανένα uv lamp σαν θαλαμο μικρο να ψηθει η κολλα...Αν ειναι να αγορασεις τοσα πραγματα δεν γλιτωνεις χρηματα..Καλυτερα αγορασε το σετακι  lcd+digitizer να γλιτωνεις απο την μπελαλιδικη διαδικασια...εχεις που εχεις στο κεφαλι σου την  περιπλοκη αποσυναρμολογηση του iphone 4 ! Μην κουραζεσαι αδικα..Βαλε προς το παρον καμια απομιμηση lcd+digitizer και οταν θα έχεις χρήματα πάρε digitizer+retina...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...