brasidas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 καλησπερα σας. εχω την παρακατω κεραια, http://dl.ubnt.com/ns2_datasheet.pdf ,και παιρνω σημα απο ενα ξενοδοχειο εδω κοντα. τωρα θελω να συνδεσω το καλωδιο που ερχεται απο την κεραια σε ενα ρουτερ,(netfaster iad pstn της hol), για να μιραζει το ιντερνετ ασυρματα και στις αλλες συσκευες. το θεμα μου ειναι πως δεν ξερω πως να το ρυθμισω.μπορει καποιος να βοηθησει; ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Θέλεις access point οχι ρουτερ https://www.skroutz.gr/c/125/access_points.html?from=catspan&keyphrase=access+point+wireless
brasidas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 το ρουτερ δεν εχει την δυνατοτητα να δωσει ασυρματα με αυτη την κεραια;αν παρω το access point θα χρειαζεται ρυθμιση η απλα κουμπονω το καλωδιο και εχω ασυρματο;;ευχαριστω για την απαντηση
brasidas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 τελικα μια χαρα κανει κ το συγκεκριμενο ρουτερ. καταφερα να το ρυθμισω κ τωρα απολαμβανω ασυρματο ιντερνετ μεσα στο σπιτι
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 το ρουτερ δεν εχει την δυνατοτητα να δωσει ασυρματα με αυτη την κεραια;αν παρω το access point θα χρειαζεται ρυθμιση η απλα κουμπονω το καλωδιο και εχω ασυρματο;;ευχαριστω για την απαντηση ολα τα adsl router γινονται access points αρκει να τους δωσεις μια Ip στο δικτυο που ειναι και τα υπολοιπα και να κλεισεις τον dhcp. αλλα και access point Να περνες μερικες φορες μπορει να χρειαστει ρυθμισεις αναλογως το αρχικο του setup.το εχουν πχ βαλει να παιρνει απo dhcp η εχει καποια καρφωτη Ip οποτε πρεπει να το βαλεις εσυ μετα στο ιδιο δικτυο με τα αλλα? τελικα μια χαρα κανει κ το συγκεκριμενο ρουτερ. καταφερα να το ρυθμισω κ τωρα απολαμβανω ασυρματο ιντερνετ μεσα στο σπιτι Καλο θα ειναι οταν λυνουμε ενα θεμα να γραφουμε και την λυση. παντως κανονικα πρεπει να του δωσεις ip στο ιδιο δικτυο με το Ubiquiti και να του κλεισεις τον dhcp για να μην σου μοιραζει αυτο Ip.αν τον αφησεις ανοιχτο θα υπαρχουν 2 dhcp (ενας του adsl router και ενας του ξενοδοχειου ή του ubiquiti αναλογως τι εχεις κανει με το Ubquiti)και θα εχεις θεμα καποια στιγμη. 1
brasidas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εκανα ακριβως αυτο που εγραψες. εκλεισα το dhcp εδωσα ip κ ολα καλα εως τωρα
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 thanxs.ε ναι πρεπει παντα να ειναι στο ιδιο δικτυο και να υπαρχει ενας dhcp (συνηθως στο αρχικο ρουτερ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα