Προς το περιεχόμενο

Ρυθμισεις mobile internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω iPhone 4s ενημερωμένο στο τελευταίο iOS 7.1 μόλις χθες. Έβαλα νέα sim wind και θέλω 3G. Που ακριβώς πηγαίνω στις ρυθμίσεις ώστε να βάλω τις ρυθμίσεις για mobile internet?

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. :)

Δεν χρειαζεται βασικα να κανεις τοσο περιπλοκες ρυθμισεις..Σε οσες apple  συσκυες περασαν από τα χέρια μου-ελληνικά αγορασμένα απλά άνοιγα data 3g και συνδεόταν κανονικά...

Για ios 6 > ρυθμισεις > γενικά > δεδομένα >  και ανοιγεις δεδομενα για gprs mobile interner,και 3G για 3G ταχυτητες..

Για ios 7 > ρυθμισεις > δεδομενα > data & 3G... (έχουν μεταφερει για ευκολια τις ρυθμιζεις για mobile internet στην πρωτη σελιδα κατω απο το wifi-bluetooth.αυτά..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για να μην ανοίγω νέο θέμα...

Σε ipad 3 με 3G, μπορώ να βάλω κοσμοκάρτα αφού την ενεργοποιήσω πρώτα σε κάποιο κινητό τηλέφωνο, φορτώνοντας την με αυτά τα 5ευρω για 500 mb ;

Διότι ούτε για αστείο 10-15ε το μήνα πάγιο...

Δημοσ.

για να μην ανοίγω νέο θέμα...

Σε ipad 3 με 3G, μπορώ να βάλω κοσμοκάρτα αφού την ενεργοποιήσω πρώτα σε κάποιο κινητό τηλέφωνο, φορτώνοντας την με αυτά τα 5ευρω για 500 mb ;

Kαταρχάς εαν θελεις οικονομικό mobile internet πήγαινε σε wind γιατί με 5 ευρώ έχεις 1GB.οχι αστεια.5ευρώ 500mb είναι αστεία,λίγα,και προφανώς κάποια προσωρινή προσφορά της κοσμ. Το 3G της wind ειναι εξαιρετικό. Η κοσμ εχει παρα πολλα προβληματα ειδικα τωρα με τις αλλαγες στο δηθεν 4G της. Εαν εισουν και λιγο παλαιοτερος χρηστης wind τωρα θα ειχες και την προσφορα bonus free to all που συμφαίρει αφάνταστα.

Εαν εισαι φοιτητης παιρνεις δωρεαν τον αριθμο,θα εχεις extra προσφορα,και δωρεαν μετατροπη σε micro/nano sim.

_________

Από εκεί και πέρα εσύ χρειάζεσαι βοήθεια στο ipad ή στο πως θα σετάρεις το πακέτο στην κοσμ ?

• Like 1
Δημοσ.

Σε ipad 3 με 3G...

Ούτε και εγώ κατάλαβα ακριβώς ρωτάει,γιατί είτε έχει σύνδεση είτε καρτοκινητό δεν παίζει κανένα ρόλο.Εφόσον δέχεται καρτα σιμ μπορεις να χρησιμοποιησεις κανονικα mobile internet.Αυτό που αλλάζει ανάμεσα στη συνδεση και στο καρτοκινητο ειναι ο τροπος πληρωμης για την χρηση των αντιστοιχων υπηρεσιων.Δεν αλλάζει κατι στη συσκευη. 

Δημοσ.

Άλλο ήθελα να τονίσω. Το ξεχνάμε. 

Εαν αναφέσαι σε κάτι offtopic δεν αναφέρθηκα σε κάτι εκτός.Αναφέρομαι και στα 2 ζητηματα που θετει ο kanesaxo. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά αυτό που έγραψα δεν ήταν ξεκάθαρο; αν ναι, ζητώ συγνώμη.

Ξαναγράφω.

Σε ipad3 + cellular για να το πώ πιο σωστά, θέλω οικονομικό ιντερνετ.

Κι οπως μου είπες, ramarg, μπορώ να πάρω μια micro sim οποιασδήποτε εταιρείας στυλ "καρτοκινητή", την οποία φορτώνω με χρήματα σε κάποιο πρόγραμμα/προσφορά που τρέχει. Ειτε κοσμοτέ , είτε wind. Αφού προφανώς την ενεργοποιήσω στο κινητό μου; ή ενεργοποιείται και μέσα στο ipad ;

Ολη η απορία μου ξεκίνησε, όταν μίλησα με πωλητή του Γερμανού και μου απάντησε κατηγορηματικά "όχι" όταν τον ρώτησα, αν μπορώ να βάλω κοσμοκάρτα στο ipad. Και μου απάντησε, "μόνον πρόγραμμα με πάγιο για ιντερνετ". Και μου φάνηκε παράξενο.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά αυτό που έγραψα δεν ήταν ξεκάθαρο; αν ναι, ζητώ συγνώμη.

Ξαναγράφω.

Σε ipad3 + cellular για να το πώ πιο σωστά, θέλω οικονομικό ιντερνετ.

Κι οπως μου είπες, ramarg, μπορώ να πάρω μια micro sim οποιασδήποτε εταιρείας στυλ "καρτοκινητή", την οποία φορτώνω με χρήματα σε κάποιο πρόγραμμα/προσφορά που τρέχει. Ειτε κοσμοτέ , είτε wind. Αφού προφανώς την ενεργοποιήσω στο κινητό μου; ή ενεργοποιείται και μέσα στο ipad ;

Ολη η απορία μου ξεκίνησε, όταν μίλησα με πωλητή του Γερμανού και μου απάντησε κατηγορηματικά "όχι" όταν τον ρώτησα, αν μπορώ να βάλω κοσμοκάρτα στο ipad. Και μου απάντησε, "μόνον πρόγραμμα με πάγιο για ιντερνετ". Και μου φάνηκε παράξενο.

Oχι φυσικά.Μην ακούς τους υπαλληλίσκους...Αν είναι δυνατόν..Εγώ γελάω μαζί τους.Είναι άσχετοι.. Δεν εχουν την παραμικρη σχεση με την τεχνολογια.Απλα παπαγαλιζουν ο,τι τους μαθαινουν στα σεμινάρια.

Μπορείς να βαλεις οποιαδηποτε καρτα φυσικα (micro sim) εφόσον μιλάμε για ipad 3, και φυσικά χρειάζεται να την ενεργοποιήσεις τουλάχιστον μία φορά τυπικά σε ενα κινητό (κάνοντας μία κληση κάπου). Μετά η κάρτα ως ενεργοποιημενη,μπαινει κανονικα στο ipad και θα εχεις ιντερνετ μεσω 3G όταν το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις. Διαχείριση του αριθμου μετά κάνεις μέσω ιντερνετ,δεν χρειαζεται να βγαζεις την καρτα απο το ipad.

Εαν βρεις αριθμό wind μπορω να σε βοηθησω αναλυτικα με βηματα πως να τα σεταρεις ολα. Ετσι όπως είναι τα σημερινά δεδομενα 500 mb δεν σου φτανουν σε καμία περίπτωση πιστεψε με. Οικονομικά σε συμφέρει στην γουιντ 1GB.

Δημοσ.

Ησουν κατατοπιστικότατος, να'σαι καλά.

Το μόνο κόλλημα μου, είναι πως στν ευρύτερη περιοχή μου, η wind/voda έχουν χάλια σήμα, αλλά δε μπορεί θα πιάνει "λιγο" 3G.

Απο την άλλη δε, η κοσμοτέ υποστηρίζει 4G, αλλά...είναι σχεδόν ισάξιο με το 3G της! Στη θεσ/νίκη, βέβαια, είναι σχεδόν διπλάσιο.

Θα πάρω τότε μια wind, λογικά σήμερα κιόλας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...