Zergoulini Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα αγαπητα μελη, βγηκε το 1ο μηχανικο πληκτρολογιο με RGB leds! Ειναι το Tesoro Lobera Supreme. Το βρηκα σε ελληνικο καταστημα στα 133€ . Θελω να ρωτησω κατι ομως. Με ενημερωσανε οτι το Layout πιθανοτατα θα ειναι Γερμανικο. Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα? Γυριζει σε Ελληνικα\Αγγλικα? Το πληκτρολογιο ειναι αυτο. Μου ειπανε δηλαδη οτι ειναι QWERTZ και οχι QWERTY https://www.youtube.com/watch?v=1muwby-UQ-c Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2014 από Zergoulini
Zergoulini Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικα το παρειγγηλα! Ειναι το 1o μηχανικο με RGB Leds δηλαδη του αλλαζεις οτι χρωμα θελεις! Επισεις χρησιμοποιει διακοπτες kahli. Εγω το πηρα με μπλε διακοπτες και ειναι στα 60 γραμμαρια και οχι 50 που ειναι της cherry mx. Γιουχου! Σε 10 μερες το παραλαμβανω, θα γραψω ενα μινι review Σορρυ για το double post. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2014 από Zergoulini
Chris92 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραίος καλορίζικο,περιμένουμε φωτο και εντυπωσεις Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2014 από Chris92
Federacion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Εγώ σε γερμανικό έβαλα από επάνω αυτοκόλλητα και είμαι ok. Αλλά σε τόσο ακριβό πληκτρολόγιο τ αυτοκόλλητα θα είναι άσχημα Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Zergoulini Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Εγώ σε γερμανικό έβαλα από επάνω αυτοκόλλητα και είμαι ok. Αλλά σε τόσο ακριβό πληκτρολόγιο τ αυτοκόλλητα θα είναι άσχημα Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Λοιπον απο οτι ειδα το Γερμανικο Lay out εχει το Y με το Z αναποδα σε θεσεις. Επισεις αλαζουνε τα σχηματα στα πληκτρα διπλα απο M,L και P τα οποια δεν με ενοχλουνε ετσι και αλλιως ξερω που ειναι οι τονοι, κομμα, τελειες και λοιπα. Οταν το συνδεσω στο PC μου, και πατησω το Y θα γραψει Ζ και αν πατησω Ζ θα γραψει Υ μιας και ειναι αναποδα τα κουμπια? Αν ειναι ετσι θα κανω μια τραμπα τα κουμπια το ενα με το αλλο αφου ειναι μηχανικο μπαινοβγαινουνε για πλακα.
Federacion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ναι αυτά τα 2 κουμπιά είναι αρχικά το θέμα. Μετά είναι όλα τα 2α πάνω στους αριθμους. Και μετά όλα τα κόμματα, παρενθέσεις, brackets κτλ κτλ κτλ...
Zergoulini Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ναι αυτά τα 2 κουμπιά είναι αρχικά το θέμα. Μετά είναι όλα τα 2α πάνω στους αριθμους. Και μετά όλα τα κόμματα, παρενθέσεις, brackets κτλ κτλ κτλ... Δηλαδη αν αλλαξω τα κουμπια Y με Z μεταξυ τους τοτε θα ειμαι οκ? Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Federacion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Στα γράμματα θα είσαι οκ. Σε όλα τα υπόλοιπα εγώ βρήκα πρόβλημα. Πχ έβαλαν τα windows να αναγνωρίζουν το γνωστό μας querty. όταν έβαζα πχ + ή () το έψαχνα πόση ώρα στα κουτουρού. Πήρα αυτοκόλλητα http://www.ebay.co.uk/itm/230526422626?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και ησύχασα. Όμως αυτά όλα στο notebook της δουλειάς που κόστισε όλο 150 ευρώ. Τώρα σε τόσο ακριβό πληκτρολόγιο να βάζεις αυτοκόλλητο, εγώ δεν θα το έκανα. Πάντως άλλαξε το Z με το Υ και δες πως πηγαίνει και αν το συνηθίζεις. Κι εγώ έτσι έλεγα στην αρχή ότι είναι συνήθεια αλλά μετά με χάλασε.
Papakaliati Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Περιεργο το γερμανικο πληκτρολογιο, σχεδον ακατορθωτο αμα κανεις πχ programming που χρησιμοποιεις συχνα σπεσιαλ χαρακτηρες Για νορμαλ δουλειες σιγα ποσους χρησιμοποιεις οποτε θα τα μαθεις απο εξω σε 1 , 2 μερες. ΤΟ Υ με το ζ αλλαξε τα οπως ειπανε. 1
Zergoulini Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ωραια. Μια τελευταια ερωτηση (σορρυ αν σε κουραζω). Οταν το συνδεσω το Keyboard και πατησω το πληκτρο Ζ (που θα ειναι διπλα απο το Τ) στα Windows θα γραψει Z ή θα γραψει Y (λογου οτι θα ειναι γυρισμενο σε QWERTY. Ευχαριστω.
Zergoulini Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ωραια οποτε με μια τραμπα θα γινει η δουλεια. Για να δουμε... Σας ευχαριστω ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα